![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 25-11-2014 a gdzie sie podziala nasza Anitka , chyba musze znowu krzyknac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 26-11-2014 Nie wiem i nie chce wiedziec - bo znowu bedzie, ze z czasu rozliczam .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 26-11-2014 Huhuuu.. pierwsza ! ![]() Lece na gastro ... - najgorsze w tym wszystkim, ze pic nie mozna... ![]() do potem .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 26-11-2014 Dzien dobry kobietki. Dzis mam totalnego lenia i nawet nie poszlam do szkoly ,bo mnie sie nie chcialo inegrowac:-) Milego:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 26-11-2014 wiesz nawet jak nam sie chce intergrowac to niemcy i tak nas zawsze odrzuca bo jestesmy dla nich ludzmi drugiej kategorii wiec dobrze ze sobie zrobilas wolne RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 26-11-2014 Droga Diego, - tylko prymitywne jednostki dziela ludzi na lepszych i gorszych - wiec nie ma co sobie zawracac tym glowy . pees. Zaliczylam gastro bez komplikacji, wyniki prawie dobre, na wyniki biopsji trzeba poczekac. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 26-11-2014 no niestety niemcy to robia szczegolnie w stosunku do nas RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 26-11-2014 Diego, poloz sobie reke na serce i powiedz czy Polacy tego nie robia? Bo ja wiem, ze sa tak samo paskudni jak Niemcy i inne narody; RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 26-11-2014 czy ja wiem czy my to w tak perfidny i bezwzgledny sposob robimy? trudno mi powiedziec moge tylko ze swojego punktu widzenia napisac ze dla mnie osobiscie liczy sie czlowiek a nie jego kolor skory czy pochodzenie - ale to jest moje indwidualne podejscie slyszac wypowiedzi czlonkow mojej rodziny , ktorzy byli strasznie oburzeni ze chinscy wiezniowie u nas W Polsce byli wykorzystywani do ciezkiej pracy przy budowach drog -musze stwierdzic ze raczej sa przyjaznie nastawieni do innych narodow , to nastawienie wynosi sie z domu a niemieckich domach to raczej nie mowi sie pozytywnie o obcokrajowcach - dziwie sie temu bo przeciez to my obcokrajowcy zapweniamy im ten standart do ktorego sa tak przywiazani i przyzwyczajeni RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 27-11-2014 Kazdy ma jakies swoje doswiadczenia.. - teraz goracy temat Fluchtlingöw / wierzyc sie nie chce jak krancowe rözne nastawienie maja rozni ludzie. Slyszalam wypowiedz kobiety, ktöra twierdzila, ze jej maz leczy sie bo tak bardzo obciaza go fakt, ze w sasiedztwie powstanie azyl dla uchodzcöw. Ze ich egzystencja zostanie zachwiana, bo dom w takim sasiedztwie straci na wartosci .. Najlepiej do tego podchodza jednak dzieci - bo te patrza jeszcze sercem... Pytasz czy Polacy sa okrutni? Tak sa, oczywiscie, ze nie mozna generalizowac ale spora czesc nie ma sie czym szczycic, wstyd! RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 27-11-2014 jjest takie przyslowie -ostatnia koszula nie ma kieszeni on sie martwi o pare tysiecy eu a azylanci martwili sie o swoje zycie co jest wazniejsze pieniadze czy zycie , kazdy odpowie zycie chyba ze sie jest materialista ANITA GDZIE SIE PODZIEWASZ? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 27-11-2014 Tak ! Tutaj trafilas w sedno .. - chodzi o ludzkie zycie, o bezpieczenstwo, o zycie bez strachu i cierpienia .. Ale tego nie wszyscy chca dostrzec .. boja sie halasu za oknem, boja sie czegos czego w ogöle nie znaja.. Tylko pytam sie - dlaczego w takim razie wszedzie pchaja te swoje niemieckie tylki ? Niech siedza u siebie, jedza niemieckie jedzenie, kupuja niemieckie towary, i niech zenia sie tylko miedzy soba )) Amen .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 27-11-2014 dokladnie RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 27-11-2014 Mykam po jakies owoce i warzywka bo w domu nie ma juz nic .. )) Ucze sie kupowac po jednej sztuce .. hehe .. )) Milego .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 29-11-2014 A gdzie cale towarzystwo, wszyscy kase wydaja ??? ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 01-12-2014 Spokojnego poniedzialku; ![]() - pomykam do dentysty )) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 01-12-2014 juz wrocilam wloczylam sie z rodzina po Berlinie a dopiero wczoraj okolo 24 przynioslo nas do domu RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 04-12-2014 ![]() ![]() Podesle piosenke i brykam z powrotem - od jutra ida pedzle w ruch - szykujemy wielka niespodzianke, boje sie tylko umiejetnosci mojej cörki z Bohrmaschine w reku .. ![]() Caluski 'ostawiam ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 05-12-2014 Wszystko kupione, farba, pedzle, deko, nowe loze, lampka, i..ii...iii... teraz maly odpoczynek i do pracy... Bozienku, Bozienku ...ja nie wytrzymuje calego dnia na nogach ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 05-12-2014 wytrzymasz wytrzymasz ja wytrzymalam sprzatajac piorac itp. u moich dzieci ok 14 godzin bez przerwy |