![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 20-03-2019 Renia , Zielonka ma swoj themat.. zielonka ma polot i inwencje tworczä , ale popatrz ustawicznie siedzi na twoim, stale ma cos do zakomunikowania , dyskutuje, zapytuje ... Wiesz mysle ze przylazi tu na przespiegi... einfach podejrzec dlaczego twoj temat jest tak odwiedzany , a jej pomimo slimacznych powitanek z psiakami i kfjatkami wisi bezpansko ... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 20-03-2019 (20-03-2019, 18:48)Leon 66 napisał(a): juz dawno mnie olalas , Unciu..Jakiego schorowanego , co ty kobieto bredzisz? Odkad to wyrocznia dla kogokolwiek jest Ychna? O szacunku do Reni to ty rob wyklady twojemu guru Ferdydurke . Jakos jak ja od kurew wyzywal nie rzucalas sie na obrone jej szacunku . "Np ,-mowi mu to w oczy , poza oczami mowi komu innemu- ze owego olewa i nie szanuje..." piszesz o swoim postepowaniu? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 20-03-2019 (20-03-2019, 18:53)RENIA napisał(a): Wiecie jakich userow jest najwiecej na tym forum ? Tu co drugi to wykidajlo.Najbardziej porzadane funkcje to wladza i wykidajlo. Grupa miecznika ma takie same prawo jak pozostali. MAJA PRAWO TU BYC czy sie to komus podoba czy nie. Renia Cos ci powiem Miecznik i reszta jego fanów sami się stąd wyniesli. Nikt ich nie wyrzucał i nikt ich nie będzie ściągał. Są wystarczająco dorośli. O ile sobie przypominam to nikt też nie nachodził ich na ich watku. Zatem o co te afty ? Mam wrażenie że rzeczeni państwo wpadają tutaj pomieszać w czereśniach. Wszak jak namieszają między nami to i ich powrót wypadnie w lepszym świetle. Przybedą tutaj jako emisariusze pokoju i bratniej miłości.. Ychna już wywleka pierdoły sprzed lat. Lata praktyki i doświadczenia. Niestety zycie już nie jest takie same jak kilka lat temu i wszystkie te tanie i wielokrotnie powtarzane tricki nie działają. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 20-03-2019 (20-03-2019, 19:05)"RENIA napisał(a): Sloninka,tak ci powiem w tajemnicy.Ja zawsze wole grac drugie skrzypce i isc w ostatnim rzedzie.Ponad wszystko cenie sobie spokoj i cisze. W przeciwienstwie do ciebie,ja lubie budowac ty jestes PSOJ. Nawet jak masz jakies walory,nie potrafisz je wykorzystac do konstruktywnych celow. Juz ci kiedys pisalam.ze niszczenie prowadzi do samoniszczenia. Reniu, ważne, żeby każdy robił to co umie i lubi. Buduj zatem ty.. budowniczy PRL-u he he Ja juz pozostane przy tym..... "samoniszczeniu". RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-03-2019 Majami,czy oni musza tu mieszac? My robimy to 100x lepiej ,sami. Mylisz,ze to oni kazali diego niszczyc watki. Czy oni namawiali naszych panow,zeby sie za lby brali. Nie widze w niczym ich udzialu.Miecznik wpadl,zeby nam zwrocic uwage,ze cos niedobrego sie tu dzieje.Ja juz stracilam nadzieje,ze cos sie tu zmieni bo ludzie sie nie rozwijaja. Nie pracuja nad swoimi bledami. " Boze jakiego mnie stworzyle takiego mnie masz"" Tradycja przede wszystkim. Dziadek bil babke,ojciec bil matke i syn w ramach tradycji bedzie robil to samo.W skrocie tacy sa Polacy i to sie wyraznie objawia tu na forum.Awantura goni awanture a wyzwiska leca jak platki sniegu z nieba. To sie nie zmieni bo ludzie sa zakompleksieni,niedowartosciowani i musza sie gdzies wyladowac.Najlepiej tu.Bezkarnie i za darmo.Cala nadzieja,ze znajdzie sie dobry moder a najlepiej trzech i wezmie towarzystwo za morde. Oby! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 20-03-2019 "Miecznik wpadl,zeby nam zwrocic uwage,ze cos niedobrego sie tu dzieje" - napisała Renia. Renia, co ty pleciesz? Moja Mama nie zwraca mi uwagi od dobrych 30 lat a jaki Miecznik miałby to robić? Niech on sobie zwraca uwagę w swoim...obejściu, a nie na forum z którego poszedł...do lepszego. On tu może sobie być i pisać dalej co zjadł i czy nie dostał od tego sraczki, ale nie ma prawa NIKOMU zwracać uwagi. Reniu, czy ty to w ogóle rozumiesz? Skoncentrować się kobieto! Przeciez masz klasę i bogate wnętrze. Może uda ci się ogarnąć taka oczywistość...? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 20-03-2019 Nie bylo mnie troche , a tu znowu ten sam cyrk.. Co tam znowu za pierdoly pisalas zielonka ze musials Asiora spusic z lancucha ? juz naprawde przykszy sie czlowiekowi stale pixar i czytac na rozciäganym . Fakt ten juz zameldowany, - zobaczymy jak dlugo znowu potrwa az zadzialajä, i kto tym razem wyleci :. Zielonka babo, idz wreszcie na swoje graty i przestan tu robic chlew ! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-03-2019 Kiedy rejestrowalas sie na tym forum,musialas zaakceptowac regulamin.Dlaczego go nie przestrzegasz? Wszyscy sie domagaja panstwa prawa a jeden duren wychodzi na ulice i strzela do bezbronnych ludzi.Podoba ci sie? Ty sie chcesz tu bawic kosztem drugich ludzi.Ja nie musze tego akceptowac. Miejsce dla wariatow jest w psychiatryku. Podac adres? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 20-03-2019 Przebierancu, powiem krótko: odpier*** się ode mnie! Właśnie złożyłam na ciebie DONIESIENIE do administratora. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 20-03-2019 Skladaj zielona, skladaj ! Ja nie rozciägam tematow i nie zwalam na Djego, ja nie siedze u ciebie jak kolek jak ty tu u Renki , popatrz co Djego mi odpisala na pytanko czy jest Asiorem... na nn mam jeszcze inne konta,ale witek mnie tak zblokowal,ze nie pomagla mi zmiana IP,musialabym moj system na nowo instalowac a tego mi sie nie chce, wiec dam sobie na spokoj, asiorem nie jestem bylam salcesonem no i Diego, " No to co , teraz musisz zwalic na Oryczka ? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-03-2019 Z tego wynika,ze jest sposob na unicestwienie tego psoja ![]() No to trzeba tego Asiora pogonic i bedzie spokoj. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 20-03-2019 Renia, nie ma potrzeby gonienia go. Napisałem mu prywatny post, że jego działalność jest bez sensu i znaleźliśmy receptę na jego szaleństwo. Myślę, że od jutra będziemy mogli normalnie konsumować forum. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-03-2019 Ferdi,powiedz,kto cie tak odmienil,ze robisz dobre uczynki.Moze ta ostatnia debata z iberte sprowadzila cie na ziemie. W tobie jednal kryja sie duze poklady dobroci czy wrazliwosci ale moze nie wiesz jak sie tym poslugiwac. Cala ta robota z tymi stronkami jest bez sensu bo my i tak piszemy a slupki popularnosci terrorysty leca w dol. No bo powiedz sam,to jest glupiego robota. Nagania sie narobi a my i tak piszemy i mamy to w ....... To mowisz od jutra? Ja juz sie do tego przyzwyczailam i tak jak przedtem mnie wkurzalo tak teraz wzbudza we mnie pogarde za ten monotonny wybryk bez sensu. Ciekawe skad masz takie wiesci? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 20-03-2019 (20-03-2019, 22:53)RENIA napisał(a): Ferdi,powiedz,kto cie tak odmienil,ze robisz dobre uczynki.Moze ta ostatnia debata z iberte sprowadzila cie na ziemie. W tobie jednal kryja sie duze poklady dobroci czy wrazliwosci ale moze nie wiesz jak sie tym poslugiwac. Cala ta robota z tymi stronkami jest bez sensu bo my i tak piszemy a slupki popularnosci terrorysty leca w dol. No bo powiedz sam,to jest glupiego robota. Nagania sie narobi a my i tak piszemy i mamy to w .......Reniu ja zawsze byłem dobry i pełen empatii dla innych. Do poszukiwań skłonił mnie post iberte. On niestety informacje pozostawił dla siebie i swoich zaufanych ludzi. Ja zgłębiłem problem i przedstawiłem go wszystkim. Kłamię iberte? ![]() Spytajcie zielonki i Unki dlaczego nie podzieliły się z Wami tymi nowościami? ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 21-03-2019 Klamiesz jak z nut ! Kuzwa ..nastepny aniol . ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Unka, Ferdi klamie? A jaka jest prawda? Powiedzialas A powiedz i B. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 21-03-2019 Reniu ..." Ludzie sie nie zmieniaja , tylko daja lepiej poznac" RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-03-2019 Unka, twoja odpowiedz jest zupelnie niezwiazana z moim pytaniem. Moze jednak odpowiesz,bez dodatkow folozoficznych. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 21-03-2019 (20-03-2019, 23:59)ferdydurke napisał(a): Reniu ja zawsze byłem dobry i pełen empatii dla innych. Co musi sie jeszcze wydarzyc, abys zostawil mnie w spokoju? Kazdy kto pracuje zawodowo z PC wie jak z niego korzystac, bo to narzedzie pracy jest. Ty glupszy ode mnie nie jestes. Dopiero dzisiaj odkryles zmiane edycji? Dopiero dzisiaj tknelo Cie, zeby ludziom "pomoc"? Kilka dni temu zwrocilem Reni uwage,zeby przynajmniej zmieniala haslo. Ta strona jest NICHT SICHER. Klikamy na myBB. Myslisz,ze Witek dokonuje codziennej kopii danych? Juz musisz wiedziec o czym pisze.... Asior,jezeli ma smykalke....to smieje sie po pachy z twej pomocy i jutro bedzie pisal z twej skrzynki. Czlowieku idz naprawde swoja droga i nie zawracaj sobie glowy moja osoba. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 21-03-2019 (21-03-2019, 00:50)iberte napisał(a): Co musi sie jeszcze wydarzyc, abys zostawil mnie w spokoju?Iberte ja pracuje na kompie, ale nie mam żadnych możliwości zmieniania konfiguracji kompa, bo to należy do adminów. Nawet nową wersję browsera nie jestem w stanie sam zainstalowawać, bo nie mam do tego prawa! Ty poznałeś tajemnicę rozwalonych wątków, ale nie podzieliłeś się nią z innymi userami! ![]() Podzieliłeś się tajemnicą ze słoniiną i unką, a reszta forum niech się męczy! Taka jest ta twoja szlachetność i moralność. Polski cwaniaczek i kombinator, który frazesy o szlachetności wypisuje! ![]() |