![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: . (/Watek-_1579) |
RE: KAFETERIA - dins - 31-07-2017 (31-07-2017, 23:30)ferdydurke napisał(a):(31-07-2017, 23:16)dins napisał(a): No, co Ty Jeszcze nie odnalazłam się tutaj. Jak wpadłam, tak nawet nie poczytałam, tylko polazłam, jak ta owca na znajomą łączkę pt. "Kafeteria" ![]() Może jutro pohasam tu i tam, bo nie mam planów. Coś opowiem, bo mi się przypomniało: Wylądowałam jakiś czas temu w szpitalu i trafiło się mi doborowe towarzystwo starszych pań (skądinąd całkiem sympatycznych) i sadziły kwiatki: - Pani Maria ubolewała nad tymi nowomodnymi imionami (jakieś takie żydowskie, a mamy takie ładne polskie, Anna, Zofia...) Można bardziej nie trafić? Miała ponad 70 lat, była praktykującą katoliczką i ode mnie pierwszy raz usłyszała, ze Maria matka Jezusa była Żydówką. - Pani Gienia z kolei miała na pieńku z kościołem, ale (o dziwo!) znała już wyniki śledztwa smoleńskiego: w ogóle zostało już zakończone i udowodniono 2 wybuchy na pokładzie samolotu. W Niemczech jej rodzina oglądała to już dawno w telewizji, ale w Polsce jeszcze tego nie pokazywali. To też są wyborcy; też mają wpływ na krajobraz po wyborach ![]() RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Z ta aborcja to temat na dlugie godziny. Wynik i tak przesadzony. Rozne sa scenariusze w zyciu i kobiety znaja je najlepiej. Dlatego sadze, ze poliyka nie powinna ingerowac. Bynajmniej nie tak radykslnie, jak w Polsce RE: KAFETERIA - dins - 31-07-2017 Jeszcze dodam, ze mam wyrzuty sumienia, prawie: popsułam pani Marii starość tą Żydówką Marią; jej się tak beztrosko antysemityzowało... RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Ferdydurke, co Ty znowu za sledtzwo prowadzisz? Gdzie ja lacze Hsndy z banem? RE: KAFETERIA - ferdydurke - 31-07-2017 (31-07-2017, 23:54)iberte napisał(a): Ferdydurke, A mamy inną wspólną znajomą? RE: KAFETERIA - iberte - 01-08-2017 Dobranoc RE: KAFETERIA - dins - 01-08-2017 Dobranoc, Iberte. Co Wy robicie i dlaczego? Majami, dziewczyno - Ty jesteś jedną z najfajniejszych i najbystrzejszych dziewczyn jakie tu/ na MP poznałam. Co się nawyrabiało znowu? RE: KAFETERIA - ferdydurke - 01-08-2017 (31-07-2017, 23:45)dins napisał(a): Jeszcze nie odnalazłam się tutaj. Jak wpadłam, tak nawet nie poczytałam, tylko polazłam, jak ta owca na znajomą łączkę pt. "Kafeteria"Nie przejmuj się! Jestem tutaj od prawie 4 lat, a nadal nie potrafię się odnaleźć. ![]() RE: KAFETERIA - dins - 01-08-2017 No dobra. Ide za ocean dalej omawiać kwestie survivalu na wypadek ataku zombie, islamskich komunistów albo gwiazdki z nieba. Bądźcie dla siebie dobrzy. RE: KAFETERIA - iberte - 01-08-2017 Wrocilem tylko na chwilke, poniewaz kilka dni mnie nie bedzie a nie chce domyslow. Prosze nie kojarzyc Majami z donosami na mnie. Ona nie ma z tym nic wspolnego. To nie jej poziom. Trzymajcie sie RE: KAFETERIA - Majami - 01-08-2017 hahaha Broń sie Iberte ,ale nie mną... bo ja nie donosłam ani razu w życiu. RE: KAFETERIA - Renia - 01-08-2017 Czy dobrze slyszalam,ze iberte w szpitalu? Czy ktos moze zdementowac te wiadomosc? Jezeli to prawda,to pewnie kolanko.Domyslam sie,ze to prawa noga ta od gazu. Powinien nas powiadomic a nie zostawiac nas z domyslami. RE: KAFETERIA - Majami - 01-08-2017 Zaprosilam Wita. RE: KAFETERIA - Wit - 01-08-2017 Wit... ajcie RE: KAFETERIA - Majami - 01-08-2017 Witoj Wit ![]() RE: KAFETERIA - Wit - 01-08-2017 O... widze, ze mam juz tutaj poziom ostrzezen 20%. No to powoli trzeba sie zaczac zegnac... RE: KAFETERIA - Majami - 01-08-2017 hahahahahahaha RE: KAFETERIA - Wit - 01-08-2017 Skoro po 36 postach jest juz 20%, to nie zapowiada sie tutaj dluga kariera. A jest tu jeszcze to diego? RE: KAFETERIA - Majami - 01-08-2017 Czasem lata ale ignorujemy RE: KAFETERIA - Wit - 01-08-2017 Bo to jej zawdzieczam te ostrzezenia... i to za kulturalny kawal, ktory na FB zostal ponad 150 razy zlajkowany |