![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 21-11-2014 no nie dzis koniecznie ale tak jako rozrywke gdy monia zacznie kurs i bedzie cos chciala pocwiczyc czy cos w tym rodzaju RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 21-11-2014 No pewnie .. wlasciwie ja tez bym juz mogla od A1 zaczac .. ![]() Koncze dyzura ![]() Zalukam pözniej ... Milego .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 21-11-2014 zalukaj zalukaj milego RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 21-11-2014 Zalukalam, zalukalam - a tu nic ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 musimy sie tu czesciej spotykac i porozrabiac to zaraz sie tu zrobi ciasno RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-11-2014 Ja jestem z natury grzeczna - wiec sie nie nadaje. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 Ychna ja mam na mysli grzeczne rozrabianie RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-11-2014 (21-11-2014, 18:50)Diego13 napisał(a): dziewczyny a moze sobie tu wspolnie potlumaczymy teksciki te z kursu tez lub cos z polskiego na niemiecki przerzucimy co wy na to Diego myślę,ze to jest wspaniały pomysł ale Fabek musiałby Ci wygenerować dzial...bo latać i szukać wszystkiego to dobiera checi... jestem za takim pomysłem bo wiem jak bardzo ludzie potrzebuja takowej pomocy....sama to przerabiałam na własnej skórze... Bry wieczor RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 Taki dzial chyba juz mamy tylko tam trzeba pisac RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-11-2014 Sorrki Diego mam zaleglosci RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 to od czego zaczynamy? RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-11-2014 nie mam pojecia RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 22-11-2014 Guten Abend meine Damen, erstmal bin ich weg, muss noch Getränke kaufen, also bis später ! Eure - ychna ![]() acha, i scypiorek.. i scypiorek ... ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 Das ist eine sehr gute Idee, wir werden jetzt ein bisschen deutsch schreiben. napisalam deutsch z malej literki gdybym napisala auf Deutsch lub in Deutsch musialabym deutsch z duzej literki napisac Ychna, hast du schon deine Getränke gekauft? Was hast du heute zum Trinken gekauft? Die Antwort schreib bitte auf Deutsch. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 22-11-2014 dziewczyny chyba znów wam sie tematy porypały.... niemiecki to niemiecki polski to polski...no chyba ze ychna napisała petycje do fabka o zmianę języka wszędzie jet taki burdel,ze głowa mala. Piszecie dana chwila... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 22-11-2014 nam sie ciagle cos miesza ale dobrze ze tu jestes to przywolasz nas do porzadku RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 23-11-2014 Diego ja nie jestem tu przodkowa...od tego jest moder i admin RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 23-11-2014 jestes jestes tylko jeszcze o tym nie wiesz RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 23-11-2014 (22-11-2014, 23:18)Anita napisał(a): dziewczyny chyba znów wam sie tematy porypały.... Burdel ? Was für Wortschatz? ![]() Ich habe mir gekauft: - 1 Liter Frischmilch 1,5%, - Mineralwasser Medium 6-Pack - und eine Flasche Rotwein ... natürlich trocken .. ( Es war schön den Boden sauber zu wischen ... ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 23-11-2014 (23-11-2014, 02:13)ychna napisał(a):(22-11-2014, 23:18)Anita napisał(a): dziewczyny chyba znów wam sie tematy porypały.... Burdel ? Was für Wortschatz? ![]() ychna co ty odwalasz? Sa pewne zasady ,których trzeba przestrzegać...jak Cie wywala do będziesz miała pretensje do całego świata ,uzerow i platformy ....tylko nie do siebie...... bo ty zawsze jesteś w porządku.,a cały świat przeciw tobie i twoim wypowiedziom |