Nasze-Niemcy.pl
TO I OVO :-) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473)

RE: TO I OVO :-) - Japanese - 15-11-2017

Bardzo ciekawy temat. Shy

RE: TO I OVO :-) - Majami - 15-11-2017

Kuzwa ogarnijcie się. Robicie się przewrazliwieni i niedługo za dzien dobry bedziecie zgłaszali.

Jak pisać na tematach częściowo politycznych bez emocji ? To się nie może udać.

(15-11-2017, 15:38)Japanese napisał(a): Diego, ty ciagle jestes tutaj i nikt nie zauwazyl? Dobra akcja!

Nie ma to jak samemu robic szum wokół siebie . Nic innego nie pozostało skoro inni ignorują.

RE: TO I OVO :-) - Renia - 15-11-2017

Majami,do tej pory byla fajna dyskusja i nikt nie pokazywal swoich prymitywnych emocji. Jak sie nie doroslo do internetu to trzeba dalej gesi pasac. Ja ostrzeglam i nie bede tolerowala takich zachowan bo to obniza poziom dyskuji. I znowu--Polak potrafi.przyjsc i kupe nawalic.Fuj!

RE: TO I OVO :-) - Japanese - 15-11-2017

Witam wszystkich serdecznie i życze dobrego dnia!

Oto fragment artykulu dziennikaza Bartosza Swiderskiego z "Na temat.pl"

Parlament Europejski przyjął rezolucję ws. Polski. "Ryzyko naruszenia unijnych zasad"
europosłowie przegłosowali rezolucję, która rozpoczyna uruchomienie wobec Polski art. 7 traktatu Unii Europejskiej.

Za było 438 parlamentarzystów, 152 przeciw, 71 wstrzymało się od głosu. Rezolucja mówi o tym, że sytuacja w Polsce stwarza ryzyko naruszenia unijnych zasad. Chodzi przede wszystkim o reformę sądownictwa w naszym kraju, ale nie tylko. Autorzy dokumentu wzywają do zastosowania się do wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE i wstrzymania wycinki w Puszczy Białowieskiej.

Dopóki w Polsce o wynikach wyborów będzie decydował proboszcz, biskup, namaszczenie Rydzyka dotąd będziemy świecili oczyma przed światem.Tylko dzieki temu,ze prawie polowa Polakow nie poszla na wybory,Pis wygral.
Jezeli historia sie powrorzy,pojdziemy z torbami i na dawne pozycje PRL-u.Cala robota Solidarnosci pojdzie na marne-

Nareszcie się zdecydowali działać.

RE: TO I OVO :-) - Freddy - 15-11-2017

Predzej Polska wystapi z Unii niz PiS zejdzie z raz obranej drogi.

Reniu,
ja nie swiece oczami za poczynania PiS-u bo ani do tej partii nie naleze ani jej nie wybieralem.
Szczerze mowiec w ogole nie bralem udzialu w wyborach.
Niech o Polsce decyduja ci co tam mieszkaja. To ich kraj.
My to jedynie kibice.

RE: TO I OVO :-) - Miecznik - 15-11-2017

Myślę też Renio, że uczepiłaś się Gęsiarki jak przysłowiowy "rzep psiego ogona".   Pisze dziewczyna na temat, a że inaczej widzi świat niz Ty, to straszenie Fabkiem jest głupstwem. To ty jesteś wobec niej chamska i niegrzeczna. Nie piszesz na temat,  tylko czepiasz się - delikatnie to nazywając - w niewybredny sposób jej osobiście. Wróć, poczytaj i przeproś, albo zgłoś Fabkowi swoje wpisy! Tongue

Freddy,nawet gdybys mial 3 obywatelstwa i 3 paszporty,jedno bedzie zawsze niezmienne.Twoje miejsce urodzenia.
Gdybym sie przestala interesowac tym co sie dzieje w moim kraju,to tak jakbym sie go wyparla. Zawsze bede ciekawa co sie dzieje w Polsce,gdzie spedzilam swoje najlepsze lata.Z daleka widac lepiej. W "Na temat.pl" bardzo duzo Polakow pisze zza granicy i bardzo dobrze sie uzupelniamy.

RE: TO I OVO :-) - Freddy - 15-11-2017

Oczywiscie Reniu, ze mnie polskie sprawy interesuja.
Jednak nie mam na nie wplywu dlatego "swiecenie oczami" raczej nie chodzi u mnie w rachube.
Jestem tez przeciwny temu aby tacy jak ja, zyjacy juz dziesiatki lat za granica, wplywali przez swoj udzial w wyborach na losy Polski.

Też tak uważam! Smile

RE: TO I OVO :-) - phoenix - 15-11-2017

Miecznik i Freddy(Moderator!!!)
ja bym proponowała żebyście przestali robić mobbing
czepiacie się Reni kompletnie bez sensu!

Renia was  "zgłosi"  i....po WAS!  Angel

Różne rzeczy robiłem, jedne z musu, inne dla przyjemności, ale żebym jakiś mobbing kiedyś zrobił, to za Boga nie pamiętam. To nie byłem ja.
Rani się nie czepiam, ja z serdeczności, bo nikt nie jest idealny. Tongue

Ja robiłam   Undecided

RE: TO I OVO :-) - helen*** - 15-11-2017

(15-11-2017, 19:42)Miecznik napisał(a): Różne rzeczy robiłem, jedne z musu, inne dla przyjemności, ale żebym jakiś mobbing kiedyś zrobił, to za Boga nie pamiętam. To nie byłem ja.
Rani się nie czepiam, ja z serdeczności, bo nikt nie jest idealny. Tongue

Big Grin

Reniu przymnkij troche oko,nie badz taka surowa. Smile

(15-11-2017, 16:36)Renia napisał(a): Oto fragment artykulu dziennikaza  Bartosza  Swiderskiego z "Na temat.pl"

Parlament Europejski przyjął rezolucję ws. Polski. "Ryzyko naruszenia unijnych zasad"
europosłowie przegłosowali rezolucję, która rozpoczyna uruchomienie wobec Polski art. 7 traktatu Unii Europejskiej.

Za było 438 parlamentarzystów, 152 przeciw, 71 wstrzymało się od głosu. Rezolucja mówi o tym, że sytuacja w Polsce stwarza ryzyko naruszenia unijnych zasad. Chodzi przede wszystkim o reformę sądownictwa w naszym kraju, ale nie tylko. Autorzy dokumentu wzywają do zastosowania się do wyroku Trybunału Sprawiedliwości UE i wstrzymania wycinki w Puszczy Białowieskiej.

Dopóki w Polsce o wynikach wyborów będzie decydował proboszcz, biskup, namaszczenie Rydzyka dotąd będziemy świecili oczyma przed światem.Tylko dzieki temu,ze prawie polowa  Polakow nie poszla na wybory,Pis wygral.
Jezeli historia sie powrorzy,pojdziemy z torbami i na dawne pozycje PRL-u.Cala robota Solidarnosci pojdzie na marne-

http://sciaga.pl/tekst/24093-25-plusy_i_minusy_wejscia_Polski_do_Uni.
Czyli, wrazie wyjscia Polski z Uni, beda tez plusy i minusy ? Smile 

RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 15-11-2017

Dobry wieczor,
jestescie troche naiwni, jak wyobrazacie sobie wyjscie z Uni ?, wiecie ile to by kosztowalo Polske, ile bedzie musiala zwrocic ,- wystarczy ze spojrzycie na Anglie .

Miecznik,obserwuje cie od poczatku jak tu przyszlam.Zachowujesz sie jak ruski agent.wejsc i popsuc.Prowadzisz oglupialy watek,juz fabek przeniosl wasze rozmowy o kotkach i pieskach i zrobil wam osobny temat.Zrobil tez o pogodzie watek.A wy dalej swoje wodzireju. Na moj watek wchodzic tylko po to,zeby stawiac plusiki moim przeciwnikom albo bronisz trolli.To jest sabotarz.Wez sie ogarnij i zajmij sie czyms a nie trolluj i nie podjudzaj bo to juz smieszne.

Dzięki, że mnie obserwujesz, napisz mi to na pocztę prywatną. Znów trolujesz i "sabotujesz" temat zajmując się pisaniem niegrzecznych uwag i opinii o respondentach, zamiast pisać na temat. Plusik postawiłem także Tobie, cofnij się troszkę wcześniej. Smile
Ani ja, ani ludzie nie są Twoimi przeciwnikami. Masz złe podejście do ludzi. Każdemu chyba wolno wyrażać swój pogląd w temacie o którym się tu pisze. Nie zachowuj się jak prezes w spódnicy. Tongue

RE: TO I OVO :-) - gęsiarka - 15-11-2017

Do załozycielki tematu!!!
Proszę o wskazanie ,gdzie nie trzymam się tematu ,gdzie obrażam Ciebie lub okazuje prymitywne złośliwości ?
bo jak na razie to Ty próbujesz bardzo niegrzecznie obrażać mnie .
To .że nie zgadzam się z tym co piszesz nie znaczy ,że jestem złośliwa.
Ty Masz swoją wizję uzdrowienia Polski " przystojnymi politykami" ja z kolei wolę rozsądnych .
Jeśli na tym temacie mają pisać osoby tylko się z Tobą zgadzające i popierające Twoje wizje ,to temat powinien nosić nazwę
"Peany dla Reni"
Miłego wieczoru i zgłaszania życzę Smile

RE: TO I OVO :-) - helen*** - 15-11-2017

"ruski agent" Renia ! Big Grin
Miecznik, co tam jeden plusik, ja wczoraj nawet gwiazdke podarowalam Reni Smile
Lubie u niej goscic Smile