Nasze-Niemcy.pl
TO I OVO :-) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473)

RE: TO I OVO :-) - uzi80 - 13-10-2017

(13-10-2017, 22:04)fiscus napisał(a): Maama! Wlosi slyna z milosci do swych Matek, zdradzaja zony? a ktory samiec tego nie robi?

Ale tu jest temat tu i ovo z serduszkami. Szczerze piszac,marki ovo nie znam ale chetnie poczytam .Big Grin

Cześć Kociaku...na avatarze sie nic nie zmieniłaś Big Grin .

RE: TO I OVO :-) - fiscus - 13-10-2017

Wiedzialam,ze to,Ty ! Big Grin

ps: zyciowo sie zmienilam

RE: TO I OVO :-) - ziemlak - 14-10-2017

Dlaczego jest dzisiaj tak cicho na tym watku?.

Sa nasze panie po tej goracej dyskusji o Anatomi Kobiety i utraty kontroli etc. tak ausgepowert ze dzisiaj nie maja ochoty na dalsze poglebianie tego tematu.

Niektore wypowiedzi mogly pochodzic od Erika Berger.

RE: TO I OVO :-) - Majami - 14-10-2017

Zajecia praktyczne mamy Big Grin

RE: TO I OVO :-) - Renia - 14-10-2017

Ziemlak, wczoraj byles na wagarach ale dzisiaj jako doswiadczony i internacjonalny podrywacz,,powiesz pare slow na temat.
Ja znalazlam na YT,wywiad Magdy Molek,wlasnie na temat orgazmuZobaczcie sami.

RE: TO I OVO :-) - Miecznik - 14-10-2017

Bardzo słusznie! Popieram apel:
Kobiety, domagajcie się prawa do orgazmu!

PS. Jeśli nie zapewni wam go partner, powinna zrobić to opieka społeczna, lub inna, powołana do tego instytucja!

RE: TO I OVO :-) - Renia - 14-10-2017

,

Miecznik,przyznaj sie, Agafia wyjechala na wczasy czy cie zostawila?  Taki ostatnio nerwowy jestes.

RE: TO I OVO :-) - Miecznik - 15-10-2017

Reniu, jestem wyluzowany, dlatego tu zajrzałem.  Czemu uważasz, że jestem zdenerwowany? Krzyczę? Złoszczę się?...
Ta kobieta której wypowiedź tu wkleiłaś walczy o prawo kobiet do orgazmu, a ja popieram, uważam, że słusznie się Wam ono należy. Smile

RE: TO I OVO :-) - ziemlak - 15-10-2017

Reniu,

ja kiedys w DE poznalem absolwentke Bytomskiej szkoly baletowej, oj to byla bardzo frywolna a przede wszystkim gietka dziewczyna. Wink

Niestety nie udalo jej sie w jej wyuczonym zawodzie pracowac.

Poniewaz tutaj dalej panuje spokoj I aby zwiekszyc ruch na tym watku zadaje wam pytanie?, jak wy spicie, nago, w pizamie, w skarpetkach.
Ostatnio czytalem artykul w The Guardian na ten temat, otoz  40 proc. anglikow spi w pizamach, 20 proc. w bieliznie, a reszta to nagusy.

https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2017/oct/09/is-it-healthier-to-sleep-naked-rather-than-in-pyjamas-fertility

Oczywiscie w pizamie czlowiek poci sie wiecej I uwaga to pocenie moze u kobiet powodowac stan zapalny, na wiecie gdzie, u nas chlopow spanie na golasa wplywa pozytywnie na jakosc nasienia, ale mnie sie zdaje ze to dla nas jest w tej chwili malo istotne.

Ja osobiscie jako skrommny chlopiec spie w majtkach, chce zapobiec zabrudzeniu poscieli jezeli kiedys w nocy mialbym goracy sen I dostalbym zmazow nocnych  Wink

RE: TO I OVO :-) - Majami - 15-10-2017

Ja spie w małej czarnej nocnej, takiej co ledwo tyłek zakrywa...a własciwie częściej nie zakrywa.
Czasem też na nagusa.

RE: TO I OVO :-) - Renia - 15-10-2017

Myslalam,ze watek zrobi sie taki wielotematyczny..Pogadamy o wszystkim a tu patrzcie same sprosnosci.
Ziemlak,ty znany Globtroter,mialbys chyba wiecej do powiedzenia a ty o pizamkach. Jaka jest roznica w czasie,ktora masz tam teraz godzne?
Dziwne,ze ta tancerka nie zrobila tu kariery.Niemcy nie chca ksztalcic tancerzy bo to zawod krotki i wyczerpujacy.Swego czasu byly znane i znakomite siostryKessler.-Niemki.Pracowaly w duecie.Poezja.
Ja latem spie na golaska ale zima ubieram pizamke.Jestem straszny zmarzluch.
U mnie przepiekna pogoda i wybieram sie do parku.Wam tez radze bo to ostatnie promienie slonca.Ma byc sroga zima.

Skoro zima ma byc sroga to nie łaż tak na pusto , chrustu nazbieraj Tongue

RE: TO I OVO :-) - Aurora - 15-10-2017

Renia, coż za frywolny temat. Nie pomyślałabym, że to z twojej klawiatury wyszło!
Na golasa?! Exclamation

RE: TO I OVO :-) - Renia - 15-10-2017

Halo Aurora,witam cie serdecznie w moich sprosnych progach Smile

Moze wkleilabys jakas szate graficzna,godna tego tematu.?

Czy to temat wstydliwy dla ciebie? Angry Myslalam,ze ty kobieta wyzwolona Smile

RE: TO I OVO :-) - phoenix - 15-10-2017

A to...hasanie w samych majtach to kiedy ma miejsce?
Zima czy latem...bom zapomniała Big Grin Big Grin Big Grin

Spanie nago i w majtach to frywolnosc ?
O matenko   Huh

RE: TO I OVO :-) - Luce 2 - 16-10-2017

Ja spie nago bo w pizamce za cieplo. Tak nie bylo jak mieszkalam w poprzednim lokum bo tam bylo zawsze zimno jak w przyslowiowej psiarni.
Renia wysluchalam wszystkich filmikow i sadze ,ze panie maja prawo do orgazmu i prawo do decydowania o sobie:
[attachment=796]
Mam nadzieje,ze sie nie pogniewasz za ta obrazowa samowolke Wink

RE: TO I OVO :-) - zyta - 16-10-2017

Ja tam lubię, jak mój facio śpi w takich luźnych gatkach typu "retro". To takie niby bokserki, ale z szerokimi nogawkami. Dają wolny dostęp do wszystkich zakamarków.
Zawsze można pobawić się kuleczkami, a jak zaskoczy (a, zaskakuje zawsze!), to i dostaję w trybie przyśpieszonym skuteczny środek nasenny. Wprawdzie małą porcyjkę, ale lepsze niż waleriana.

RE: TO I OVO :-) - Renia - 16-10-2017

Dziewczyny! Jestescie super! Zyta, sama to wymyslilas czy bylas na temacie "Na wesolo". Smile
Witam wszystkich serdecznie.

RE: TO I OVO :-) - ziemlak - 16-10-2017

Czytajac Zyte przyszlo mnie na mysl ze my zawsze bylismy, jestesmy i bedziemy wykorzystywani przez niby slaba plec kobiety, zmuszaja nas do pracy zawodowej i w domu, kiedy wieczorem czlowiek zmeczony polozy sie spac to jeszcze wymagaja dawke srodkow nassennych, jestescie okrutne Wink

Ciezki nasz los