![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Przewodniki po Twoim mieście (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-przewodniki-po-twoim-miescie_6) +--- Dział: Służba zdrowia (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-sluzba-zdrowia_1000) +--- Wątek: . (/Watek-_1940) |
RE: Fuck Cancer ! - iberte - 01-08-2018 Ferdydurke, mnie nie przeszkadza, ze Pharma robi interesy. Nie przeszkadza mi rowniez, ze ich lobby robi przekrety. Gdyby nie robili interesow, to byloby to podejrzane. Zastanwialibysmy sie nad tym, jaki interes oni maja w tym,ze nie robia interesow. Mnie wnerwia jedynie fakt, ze jezeli juz wynalezli lek, to dupki w ministerstwach kombinuja z reglamentacja. Leki ktore uzyskaly atesty, powinny byc dostepne dla wszystkich na tych samych warunkach. Nie,.... to nie jest komunizm. To nam sie nalezy od aparatu na ktory pracujemy co roku do polowy lipca. Od polowy lipca dopiero pracujemy dla siebie(dzieki dupkom z ministerstwa). Intencji zalozycielki tematu nie komentuje.......dla mnie zbyt skomplikowane zagadnienie.. RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 02-08-2018 (01-08-2018, 21:52)iberte napisał(a): Ferdydurke,Iberte, masz absolutną racje, gdybym zapłacił swoje leczenia z własnej kieszeni - w tym wydatku wartego prawie 25 tyś euro, to i tak miałybym na koncie więcej PLUS jak MINUS. Wkurwiającym jest to. że płaczą ludzie, którzy do systemu nie odprowadzają nawet jednego Euro miesięcznie. RE: Fuck Cancer ! - iberte - 02-08-2018 To proponuje Fuck Cancer przemianowac na Fuck the System ![]() Zalozycielce chyba nie przeszkadza,a wszystko co zaczyna sie na Fuck brzmi obiecujaca ![]() Pakuje sie i wyjezdzam nad wode. Nie musze odrabiac pokuty w miescie przy tej pogodzie ![]() RE: Fuck Cancer ! - ychna - 11-08-2018 Temat RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 15-08-2018 Ychna! Czemu ma służyć ta wklejka, jakie cele sobie obrałaś!? Co chcesz udowodnić? O czym chcesz rozmawiać? Forum to miejsce, gdzie powinno się wymieniać osobiste poglądy i doświadzenia, a nie wklejać bezmyślnie artykuły z www! ![]() RE: Fuck Cancer ! - phoenix - 16-08-2018 Jerzy...najadłeś się czy moze napiłeś szaleju? Nie podoba ci się to, co ychna wkleja? Toż przecież nie musi. Zmień lokal! Idź na fenomenalny temat o niemieckim humorze i se dyskutuj. Ze sobą ![]() A tutaj się nie pluj bez powodu, bo cię potraktuję...gumową kulką ![]() RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 16-08-2018 (16-08-2018, 10:00)phoenix napisał(a): Jerzy...najadłeś się czy moze napiłeś szaleju? Zielonka, pokaż mi w tym temcie szczegół dyskusji! Jest bezmyślne - copy / wklej. Brak refleksji, brak przemyślenia w tym temacie. Różnica pomiędzy moim tematem o humorze niemieckim, a tym jest taka, że dowcipów się nie wyjaśnia i nie tłumaczy - inteligenta osoba zrozumie, tuman nie. Natomiast leczenie raka powinnien każdy pacjent zrozumieć i wybrać sobie opcje, którą uważa za najlepszą. Kiedy wiele lat temu pytałem lekarza o alternatywne metody leczenia, to odpowiedział mi w następujący sposób: " Jest pan dorosłym człowiekiem, do pana należy wybór kuracji. Ja polecam wycięcie. Jeśli zdecyduje się pan na inne metody, to polecam wizytę w zakładzie pogrzebowym i uregulowanie wszystkich formalności związanych z zejściem z tego świata" Facet był knallhart, ale do dzisiaj jestem mu wdzięczny za tamte słowa! W tym roku minie 16 lat od tamtego momentu! ![]() Ty także nie sprawdziłaś się jako adwokat Ychny! ![]() RE: Fuck Cancer ! - phoenix - 16-08-2018 Jaki adwokat? Weź ty się Jerzy puknij w tę łysą bezkształtną makówką i przestań bredzić! RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 16-08-2018 (16-08-2018, 21:20)phoenix napisał(a): Jaki adwokat?Pytasz jaki adwokat! Odpowiadam - kiepski, tak samo jak Miecznik. O moją makówkę się nie martw, jest kształtna, pełna męskiego uroku i inteligencji, której tobie i Mieczniknikowi brakuje ![]() RE: Fuck Cancer ! - phoenix - 16-08-2018 tak, tak Jerzy.....masz rację ![]() masz łeb kształtny, pełen uroku i....Hugo wie czego ![]() i do tego ten...wzrok! wzrok, mocno tęskniący za..... rozumem ![]() ![]() ![]() RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 16-08-2018 (16-08-2018, 22:42)phoenix napisał(a): tak, tak Jerzy.....masz racjęZielonka, bardzo kiepskie dowalenie mi, ale widocznie dwa fakultety i matura w renowowanym liceum nie wykształciły cię na tyle, by mi inteligentnie i sensownie dowalić! Bauertochter bleibt Bauertochter. ![]() ![]() ![]() ![]() Aha zielonka, zanim zechcesz mi następny raz dowalić, to napisz coś o twoich doświaczeniach z rakiem, bo laitmotiv tego tematu jest Fuck cancer, a ty jak narazie nie napisałaś słowa na temat! Produkujesz tylko FAKE słowny! Spróbuj wyśilić swoje szare komórki i napisz coś na temat od siebie, bez wklejania z www ![]() RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 17-08-2018 Cuda w świecie polskich internautów! Zapytana nie reaguje, za to dwójka pseudo adwokatów próbuje bronić, tego czego nie da się obronić! Ychna! U facetów pyta się " Brak ci jaj by odpowiedzieć ?" Więc zadam pytanie podobne skierowane do kobiety - "Ychna brak ci jajników by odpowiedzieć na moje pytania?" RE: Fuck Cancer ! - solutionprive - 17-08-2018 oferta pozyczka oferta kredytowa Whatsapp: +33 7 56 82 17 17 Moge Ci udzielic pozyczki w wysokosci od 1000 € do 1.000.000 € z oprocentowaniem 2,5% aby uregulowac swoje dlugi, kup samochód buduj swój dom, zaplac swoje rachunki i zacznij nowy; pozyczka hipoteczna, tutaj jest mój e-mail: consultantsolutionaide@gmail.com Whatsapp: +33 7 56 82 17 17 RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 17-08-2018 (17-08-2018, 00:32)solutionprive napisał(a): oferta pozyczkaCo to jest? ![]() RE: Fuck Cancer ! - ychna - 05-10-2018 Zawartosc watku zostala usunieta ze wzgledu na trollowanie przez dwoch prymitywnych forumowych trolli. RE: Fuck Cancer ! - ferdydurke - 05-10-2018 ad Ychna, skopiowanie i wklejenie tematu to nie jest wielka sztuka! Gdybyś się wgłębiła w temat, to dowiedziałabyś się, że ci panowie otrzymali Nobla za wynalezienie metody spowolnienia i wyhamowania rozwoju raka. Ich metoda nie leczy raka! On się nadal rozwija, ale w bardzo powolnym tempie, co pozwala na parę lat dłuższego życia. Być może wielu chorym pozwoli doczekać chwili, kiedy rak stanie się uleczalny. RE: Fuck Cancer ! - Aldi - 02-11-2018 Jakie macie podejście do naturalnych sposobów leczenia chorób? Chodzi mi tutaj o dwie w ostatnim czasie kontrowersyjne metody, kóre jednak mają wielu swoich zwolenników Biorezonans - jest metodą wymyśloną na początku XX w, związaną z filozofią medycyny chińskiej, a w szczególności akupresurą. Według osób stosujących ten rodzaj terapii może ona pomóc na pasożyty, bakterie, boreliozę, a nawet uzależnienia. https://zdrowie.tvn.pl/a/co-to-jest-i-na-czym-polega-biorezonans Oraz Homeopatię? |