![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: . (/Watek-_1579) |
RE: KAFETERIA - Majami - 31-07-2017 Renia , Trzaskowskiego ci odpuszcze ...to nie jest mój typ. RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Jak Renia zostanie ministrem skarbu, to ja dalej bede placic za podroze. Renia przejmie resort kultury. Niech dziewczyna tez cos z zycia ma.. Majami, ja biedny robak jestem. Mnie nawet paparazzo nie scigaja, ale tyle przed lustrem stoje.. RE: KAFETERIA - Renia - 31-07-2017 Dins,obiecac to mozna gruszki na wiezbie. Glos mozna dac.Tak jak mozna dac buzi,czy slowo. RE: KAFETERIA - dins - 31-07-2017 (31-07-2017, 17:01)iberte napisał(a): Jak Renia zostanie ministrem skarbu, to ja dalej bede placic za podroze. Ha ha ![]() Dobra, to ja mu obiecałam, że na niego zagłosujesz. Nie broń się. Trzaskowskiego będziesz mogła sobie wtedy zostawić; jako prezydent nie miałby dla Ciebie czasu. Przemyśl to. RE: KAFETERIA - Majami - 31-07-2017 Czyli resorty obsadzone ? To ja może ze wzgledu na swoj pokojowo-zaczepny charakter obejmę Ministerstwo Wojny ![]() RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Ja Wam tam wszystko podpisze. Konfliktowy nie jestem. Jesli jeszcze macie corki, chore ciotki... wezcie na doradcow. Protestami sie nie przejmujcie. Majami chcesz do policji? RE: KAFETERIA - Majami - 31-07-2017 hahahah... A chcesz pałą ? ![]() RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Chcesz podniesc reke na wladze? No i mozecie sobie wyobrazic, ze tak odbywa sie podzial stolkow w istocie? Przeciez to tacy sami smiertelnicy jak my, tylko do kamery zrobieni. No moze nie wszyscy.... Trump chyba naprawde wierzy, ze go nie filmuja. Gdzies, ktos o malosolnych pisal i apetytu mi narobil.. Wiem, wy z dyplomatow pochodzicie to takich rzeczy nie jadacie. Ale ja prosty chlop.... lece na kolacje. Skromna, bo sam place. RE: KAFETERIA - zyta - 31-07-2017 Nie "ktoś" tylko ja. Wpadnij na kilka. Właśnie dorzuciłam do czterodniowej "zupy" kilka świeżych, to za trzy dni będą wyśmienite. RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 A to mile zaproszenie( jezeli bezinteresowne) Nie wymienialem imienia Twego, aby nie naruszac wartosci osobistych. To biale co widzialem, to chrzan? RE: KAFETERIA - zyta - 31-07-2017 iberte, iberte, iberte... (ale teraz ponaruszałam twoich wartości osobistych w imieniu Twym!) Robione na Campie w Mielnie (Na Granicy). Gotowy zestaw od handlarza warzywkami. To, co jasne, to chrzan, albo czosnek, albo cebula. Reszta: standardowa. Są genialne. Z powodów turystycznych w kwadratowym pojemniku z plastiku. Musisz wytrzymać. Co do bezinteresowności, to , jak chcesz płacić to płać. Dla mnie towarzystwo przy ogórku jest ważniejsze (a, to już interesowność!). RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 W Mielnie!!! A jest tam jeszcze knajpa co Orion sie nazywa? RE: KAFETERIA - zyta - 31-07-2017 Nie poznałam wszystkich knajp. Orion nie został w pamięci. Pogoda była absolutnie do bani. Babska. W głowie zostało mi "Safari". Jakiś Turek, czy Arab, co ma Na Granicy chyba trzy, czy cztery knajpy. Mielno Arena - totalna buda oraz Harem - zupełny burdel na kołach z automatami. RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Lata juz tam nie bylem. A dlaczego piszesz o granicy, przeciez Milelno to w okolicach Koszalina. Piszemy o tych samych plazach? RE: KAFETERIA - ferdydurke - 31-07-2017 (31-07-2017, 11:23)iberte napisał(a): No tak... poprzednicy tak zdobili Urzad Prezydenta, ze Polska swiecila jak gwiazda polnocy przy porannej mgle.iberte tak, tak! Tylko prezydent 1000-lecia świecił jak słoneczko, a zaopatrzeniowiec pałacu prezydenckiego meldował wielkie zapotrzebowanie na "małupki". Lista wpadek tego prezydenta, którego nazwiskiem nie możemy sobie wycierać naszych zdradzieckich mord jest bardzo długa i w porównaniu do filipińskiej choroby prawie magistra jest jak Mont Everest do Giewontu. Tak na marginesie pytanko - Czy nie przeraża Cię to, że Polacy nie potrafią wybrać na prezydenta osoby z charyzmą i autorytetem? Czyżby takich osób w Polsce nie było? Nie wierzę w to! Czytając dalsze posty jestem za tym, by Robert Biedroń był polskim prezydentem! RE: KAFETERIA - Majami - 31-07-2017 Z powodu tych maupek nigdy się nie doczekamy zapisu rejestratorów z samolotu. ![]() O czym nasz wygwizdany wczoraj doskonale wie. RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Ferdydurke, prezydenta 1000 lecia celowo pominalem. Chcialem Tobie troche mozliwosci pozostawic. Nie zawiodlem sie. No to teraz juz wiemy wszystko o polskich prezydentach. RE: KAFETERIA - zyta - 31-07-2017 (31-07-2017, 19:48)iberte napisał(a): Lata juz tam nie bylem. Wyjaśnienie dla cudzoziemców: Na Granicy oznacza "granicę" pomiędzy Mielno a Unieście. I, to od lat. Ostatnio podobno nie ma już Unieścia, bo wsiąkło do Mielna. Ale, tu się administracyjnie nie znam. Ale "na granicy" pozostało we wszystkich głowach. Ja piszę o tej mieścinie. Na plaży była babska pogoda. Ale, plaża ładna! Nawet: super! RE: KAFETERIA - iberte - 31-07-2017 Dziekuje Zyta za wyjasnienie. To tak jest, jak czlowiek na drobiazgi nie zwraca uwagi. Bylem tam kilka razy i nikt na" granicy" paszportu nie chcial. RE: KAFETERIA - ferdydurke - 31-07-2017 (31-07-2017, 16:32)iberte napisał(a): Do klekania znajda sie urzednicy.Iberte , zdziwisz się! Ale ja jestem święcie przekonany, że byłbyś lepszym prezydentem PL niż wszyscy dotychczasowi razem wzięci, a ja Cię napewno nie będę rozliczał z delegacji, bo człowiek wybrany na prezydenta powinnien mieć rozwinięty kręgosłup uczciwości wewnętrznej, że nie ma potrzeby rozliczania go z tego na co wydał. |