![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 09-11-2014 Grzeczna dziewczynka ! Dzien dobry .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 09-11-2014 staram sie jak moge hi hi RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 09-11-2014 A no nie bardzo mam czas,ale zawsze w wolnej chwili do Was wpadam:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 09-11-2014 super tez tak myslalam ze jestes zajeta ale moze wieczorkami sie tu spotkamy i porozrabiamy no i obsmarujemy mp jak zwykle RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 Witam poniedzialkowo... Diego mam konto na mp, ale tam nic a nic się nie zmieniło. Jest mała grupka ludzi z którymi można się powydurniac reszta bez zmian. Wróciła tez stara brygada,która dala się w kość kolorowej.... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 cos okropnego to Forum wcale nie chce mi sie tam wlazic i pisac czasami przeczytam 2-3 wpisy robi mi sie niedobrze i uciekam ostatnio pojawil sie Aus i Magda oni sa fajni RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 Właśnie ich miałam tez na myśli....:-) Szkoda,ze nie dają się przekonać,ze są inne fora po za tamtym RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 tez tego nie rozumiem ale i tak liczba zalogowan spdla ogromnie RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 Tja w weekend przyszło chyba ze 30 nowych starych osób... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 chyba wpuszczaja teraz wszystkich bo im frekwencja Spada ale niech by mnie tam zapraszali to nie pojde taka jestem RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 Magda pomyliła mnie z Toba....:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 O Magdusia szkoda ze sie nie moge z nia powyglupiac a Auslanderek tez jest niezly dowcipnis zawsze wymyslil cos a ja siedzialam i klepalam w kolko glupoty ubaw mielismy niezly RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 No ja z Ausikiem to zapanbrat.... Sorrkii,ale tu telefon,tam sąsiadka puka do drzwi...i znikam co jakiś czas.... RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 10-11-2014 Czesc marudzace inaczej .. ![]() - przyszlam sie pokazac, moj internet smiga na 100 - samej siebie nie moge dogonic .. tylko w oczach miga! Pogoda dobra, pomimo, ze ciemno zalicze jeszcze rowek .. ( dzieki Bogu pasta do zebow sie konczy, inaczej nie mialabym po co wychodzic ?..) W sobote dostalam piekne pozdrowienia, zlapano moja corusie na fajusi ... leb jej urwe ! Obiecala, ze nie bedzie.. ![]() - ale podoba mi sie: 25 € z kieszonkowego jej zabiora... i bardzo dobrze !! ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 10-11-2014 Siema marudzaca inaczej:-) Ty to się masz z ta cora:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 10-11-2014 No ... - a bedac na Eltern Seminar prosilam zeby zwrocono na nia pod tym kontem szczegölna uwage .. Tak to juz jest Anitko.. gdzie duzo mlodziezy tam duzo dziwnych pomyslöw ))) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 Ychna im wiecej sie zabrania tym gorzej powies jej pare obrazkow pluc palaczy albo z wycieta krtania moze je to troche powstrzyma RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 10-11-2014 Slonko, - Ona jest ca. 1000 km poza domem .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 10-11-2014 o to ciezko ja skontrolowac skad ja to znam ? aaa mam 2 takie egzemplarze RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 10-11-2014 O kontroli w ogöle nie ma mowy ! Najgorsze jest, ze ona dopiero weszla w 16 rok zycia .. ![]() |