![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 06-11-2014 Chrystusiku kochany jestescie dziewczyny az fiolka z radosci zrobilam Ychne w reke pocalowalam a Anite do gory podrzucilam RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 06-11-2014 A no jesteśmy, jesteśmy ![]() Ja co prawda na bieganego. Przybiegłam powiedzieć Ci siemka Diego ![]() Później sie pojawię,bo mam cusik do zrobienia RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 06-11-2014 Diego wszystkiemu jest winna ! Ja portal juz zapomniany mialam; ta krzyku narobila - powiadomienie na E-Mail dostalam i ot, jezdem se .. RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 06-11-2014 super ja jestem taka krzykata nic na to nie poradze a teraz piszcie dziewczyny cobyscie Konkurs wygraly RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 06-11-2014 A tam konkurs, - wazne jest zeby sie spotkac i popisac ))) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 07-11-2014 No czekam na Was od wczoraj!:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 07-11-2014 Super dziewczyny na kogo napadniemy teraz? moze mp a moze moderatora jakiegos obmalujemy a co tam luzno gadac to gadac i juz RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 07-11-2014 Siemka mordka:-) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 07-11-2014 Hej, zaczynajcie, ja pozniej dolacze. Zrobilam zakupy na rowerze - i ciagnie wilka do lasu. U mnie zimno, ciemno ale pieknie ... ide na jakies latansko .. peknie jakies 1,45 h ! (bylo nie jesc paczka, nie musialabym isc.. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 08-11-2014 No i co? - Ja wröcilam a tu jak makiem zasial .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 08-11-2014 Ychna ja tez rowerkiem posuwam bo nie mam prawajazdy wieksze zakupy zalatwiam wtedy gdy maz ma czas a tak targam wszystko rowerem raz nawet przytargalam na rowerze choinke w zime po sniegu i nawet nie wywinelam koziolka cosik mi sie reputacja poprawila lubie to Forum tu czlowiekowi chociaz dadza zyc RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 08-11-2014 Dzien dobry .. Rowerek dobra sprawa i nie wyobrazam sobie zycia bez .. Moj biedny musi mi okragly rok sluzyc, nie ma urlopu na zime. Rowerem wbrew pozorom mozna przewiezc bardzo duzo - mnie sie udalo zrolowany materac + zakupy .. ale to byl przypadek i nie chcialabym tego powtarzac ! ![]() Jazda po ciemku i po nieznanych trasach jest szczegölnie niebezpieczna, sciezki rowerowe to czesto najnormalniejsze w swiecie wertepy.. a do tego pokryte liscmi .. ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Anita - 08-11-2014 :-) ziemią dziewczyny :-\ A Was nie ma:'( RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 08-11-2014 jestesmy jestesmy RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 08-11-2014 Czytalam Was na przystanku, jestem ! ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 08-11-2014 Anita gdzie sie podziewasz mam nadzieje ze nie siedzisz na mp ale tam sie nudno i pusto zrobilo dobrze im tak RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 09-11-2014 Niestety - wiele osöb pomimo tego, ze dostalo na MP wiadro pomyj na glowe siedzi tam nadal !.. przypomina mi to zebranie - Ja nie potrafie tego zrozumiec ))) RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 09-11-2014 wiadro pomyj i kopa w tylek - pomasmiewalam sie z tej biednejj Mayi ale zrobilo to sie niesmaczne i nudne a teraz ze strachu przede mna prawie nikogo nowego nie wpuszczaja biedacy Anita ma pewnie duzo roboty wiec moze pozniej sie pokaze RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - ychna - 09-11-2014 Oooo Ty (nie)dobra Kobieto.. - jak moglas sie nasmiewac z tak (nie)powaznej Persony ? .. ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Diego13 - 09-11-2014 juz nie bede |