![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 03-03-2019 Czy to juz koniec NN? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 03-03-2019 nie Reniu, dokad my tu jestesmy to forum istnieje Reniu , uzbroj sie w cierpliwosc RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 03-03-2019 wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww Reniu, gdzie sie podziewasz, nie ukrywaj sie w krzakach RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 03-03-2019 No ja zupelnie zapomnialam,ze mam watek. Zapraszam na pogawedki.Dawno sie nie widzielismy. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 03-03-2019 no czesc, fajnie,ze jestes RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 04-03-2019 No to rozpoczynamy nowy tydzien.Jaki bedzie? Kazda wojna kiedys sie konczy. Kiedy sie zakonczy wojna Polsko-Polska? Zycza wam pogodnego dnia. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 04-03-2019 czesc Reniu, nie ma tu zadnej wojny moja kochana, jet tu paru forumowiczow, ktorzy w slowach nie przebieraja , mozna zobaczyc w wersji do druku, forum jest bezpanskie i dokad sie tu zaden administrator nie pojawi bede grozic paluszkiem RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 04-03-2019 diego....bredzisz RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 04-03-2019 sloninko, nie bylysmy wulgarne i niegrzeczne, wiec nie wiem dlaczego rozciagasz strone, ale fajnie, ja nie musze tego robic RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 04-03-2019 Sloninka robi mi sabotaz? Psujesz sobie image.ktory z takim trudem sklecilas. Wiesz,ze moge zrobic to samo tylko poco.Malo ci problemow? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 04-03-2019 (04-03-2019, 12:03)Diego9 napisał(a): czesc Reniu, nie ma tu zadnej wojny moja kochana, jet tu paru forumowiczow, ktorzy w slowach nie przebieraja , mozna zobaczyc w wersji do druku, forum jest bezpanskie i dokad sie tu zaden administrator nie pojawi bede grozic paluszkiem Powtórzę jeszcze raz . Forum ma właściciela i jest on wpisany do KRS RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 04-03-2019 Majami,skoro wiesz,ze jest,to dlaczegoo nie reaguje? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 04-03-2019 Renia Moje rozmowy nie są do publicznej wiadomości. Przekazałam wam pewne sygnały i tyle. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 04-03-2019 wlasciciel forum jest odpowiedzialny za to co sie na jgo forum dzieje, dokad nic sie tu nie dzieje i nikt z zewnatrz nie oskarzy wlasciciela forum o przestepstwa typu pomowienia, oczernianie,cybermobbing to wlasciciel ma spokoj, gorzej gdy sie cos wydarzy, wtedy dostanie po glowie, on nikt po za tym, (04-03-2019, 15:14)RENIA napisał(a): Majami,skoro wiesz,ze jest,to dlaczegoo nie reaguje? Reniu, jakis chlopak kupil to forum, nie ma pojecia o prowadzeniu tego forum, tak dlugo jak my tu jestesmy kreci sie tam cos niecos, jak my odejdziemy to forum wygasnie i juz (04-03-2019, 14:51)Majamka napisał(a):(04-03-2019, 12:03)Diego9 napisał(a): czesc Reniu, nie ma tu zadnej wojny moja kochana, jet tu paru forumowiczow, ktorzy w slowach nie przebieraja , mozna zobaczyc w wersji do druku, forum jest bezpanskie i dokad sie tu zaden administrator nie pojawi bede grozic paluszkiem mi nie potrzebujesz nic powtarzac, bo to co ty wypisujesz to jest dla mnie i tak niewazne, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 04-03-2019 Właściciel forum nie odpowiada za zamieszczane treści . Owszem , ma obowiązek je udostępnić uprawnionym organom na życzenie ale nie odpowiada za nie. 19. Administracja nie ponosi odpowiedzialności za zamieszczane treści na forum. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 04-03-2019 prawo mowi co innego, to jest regulamin forum, administrator jest zobowiazany prawnie czuwac, rozwalilyscie mp , wiec wiecie jak to wygladalo, to wlasciciele dostali po glowie za tresci umieszczane przez forumowiczow, no ale jak sie ma takie pojeci jak ty i stawia sie punkcik regulaminu nad prawem , to trudno tu dalej dyskutowac RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 04-03-2019 To wkoncu co bedzie z nami? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 04-03-2019 Niespodzianka . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 04-03-2019 (04-03-2019, 17:38)RENIA napisał(a): To wkoncu co bedzie z nami? A co ma być? Dzisiaj o 23:59 wyrżną nas w...pień. a nasze skalpy będą sprzedawać na eBay. Włóż ładne majtki, Renia! Najlepiej czerwone stringi. BH nie wkładaj ,bo masz ładne sterczące cycuszki ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 04-03-2019 (04-03-2019, 17:46)Słoninka napisał(a):(04-03-2019, 17:38)RENIA napisał(a): To wkoncu co bedzie z nami? a po ile beda nasze skalpy sprzedawac? |