![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - Majami - 10-11-2017 Leon Ja cały czas mam prawa wyborcze w Polsce . Freddy Mnie osobiscie w polityce brakuje takiej centro-lewicy. RE: TO I OVO :-) - Renia - 10-11-2017 (10-11-2017, 15:06)fiscus napisał(a):Przeprosiny przyjete.Nie rozumiem jednak,dlaczego jestes do mnie agresywna? Nie dalam ci powodow.(07-11-2017, 20:42)Renia napisał(a): Niestety,to nie moje dzielo.Dlaczego mialabym szkodzic Dabrowski,jak byla dla mnie mila? RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 10-11-2017 Ratunku Fabek , chcemy Reniny filmik i to natychmiastowo, (napewno jest o ovym ) RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 10-11-2017 (10-11-2017, 13:58)Freddy napisał(a): PO bylo skorumpowane dlatego przegralo wybory na rzecz PiS-u.Pośrednio potwierdziłeś słowa Bismarcka: " Chcesz Polaków skrzywdzić? Daj im się samym rządzić! " Przykra i gorzka to prawda, która sprawdza się od ponad 1000 lat. ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 10-11-2017 Musze sprawdzic,moze tym razem mi wyjdzie? RE: TO I OVO :-) - helen*** - 10-11-2017 (10-11-2017, 15:06)fiscus napisał(a):(07-11-2017, 20:42)Renia napisał(a): Niestety,to nie moje dzielo.Dlaczego mialabym szkodzic Dabrowski,jak byla dla mnie mila? Fis , zdarza sie . ![]() RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 11-11-2017 Dzien dobry, powiem wam ze nie lubie takiej pogody jaka nam wlasnie servuja . Jak mam sie przechodzic brzegiem zycia, to prosze -slonce ! Boli mnie gardlo i psikam .Nawet chyba mi z nosa leci, ale tego cale szczescie nie widze bo oczy mi cos lzawia. Wiec siedze zalzawiony i osmarkany i szukam czegos zeby sie podreperowac na zdrowiu i psychice To prawda ,ponoc jak masz humor, jest wesolo to i zdrowotnie sie podbudowywujesz . zna tos jakis kawal, albo kabaret ; ale musi byc naprawde smiszny ! tylko prosze-zaden Czaskoski, czy cus, nienawidze politykowania ! RE: TO I OVO :-) - Renia - 11-11-2017 Witaj Leos. Lec poki otwarte,kup sobie ingwer,taki korzen.Pokroj go drobno,ze skorka i zalej jak normalna herbate.Do tego pol cytryny i cieple bamboszki. Zaziebiles sie to teraz musisz sie ocieplic i bedzie dobrze. W koncu odpowiedzieliscie wszystko w temacie.Ani jednej klotni nie bylo przez caly dzien wczoraj,no i dzisiaj.Mozna jak sie chce ![]() Babcia mowi do wnuczki-Gosiu idz do kuchni i obierz to jabluszko bo pewnie sprycowane. Gosia poslusznie poszla do kuchni a babcia po chwili wola.Gosiu obralas jablko? Tak babciu.A co zrobilas ze skorka? Zjadlam. RE: TO I OVO :-) - Anita - 11-11-2017 Renka skoro owo sie nie sprzedało daj temat o pulsatorach ![]() Ponoć lepszy od kremu ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 11-11-2017 Anita,watek jest TO I OWO -czyli o tym i o tamtym.Fabek zbanowal mi userow ,reszta pewnie jest na defiladzie a Leo chory. Czemu zyta i iberte zbanowani? To napewno nie sa trolle ale ktos ich prowokuje i bec,nie ma ich.Jak dlugo mozna byc na banicji? Fabek troche przesadza z tymi banami,potem nie ma komu klikac. RE: TO I OVO :-) - Anita - 11-11-2017 Oj Renka ...Iberte i Iwonka podali się do dymisji zapewne na własne życzenie..a Zyta tak się utożsamiła z Anjutka ,ze bliższy byl jej Mars a niżeli ziemia... ![]() A co do userow...wszyscy wrócili... RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 11-11-2017 Iberte z Iwonka podali sie do demisji ? Zyta utozsamila sie z Anjutka ?, gadacie cos szyfrem . Nie znam ani Iwonki ani Anjutki, byly tu na tym temacie , bo mi uszlo ? Zyta zbanowana ; niestety te wszystkie tragedje sprawiaja ze czuje sie coraz chorszy . ![]() Najwinniejszy jest temu Fabek! Ps , nie ma un cos z Napoleona? RE: TO I OVO :-) - fiscus - 11-11-2017 Czarny humor może być ? Kiedyś dostałam 100zł w kopercie ,niestety otwierając ją,podarłam pieniądze. RE: TO I OVO :-) - Renia - 11-11-2017 Fabek kilka dni temu zrobil lapanke i wyczyscil watek do polysku. Jeszcze jedna taka akcja a trzeba bedzie watek zamknac. Fabek,nie rob sobie na zlosc. Badz czlowiek. ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 11-11-2017 Alleluja,mam plusika od Reni! Moje zdziwienie sięgnęło Zenitu! Fabek dzięki Ci za to, bo nawet zaczęłam używać........ą i ę... ![]() RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 11-11-2017 (11-11-2017, 22:28)Leon 66 napisał(a): Najwinniejszy jest temu Fabek!Na dywanik GO ![]() (11-11-2017, 22:50)fiscus napisał(a): Alleluja,mam plusika od Reni!ode mnie też ,a co ![]() (11-11-2017, 22:40)Renia napisał(a): Fabek,nie rob sobie na zlosc. Badz czlowiek.No!: ![]() (11-11-2017, 20:50)Renia napisał(a): reszta pewnie jest na defiladziebylo bardzo patriotycznie,spokojnie ![]() ale za to niespokojnie na wyspach ,skatowali Polaka w metrze ![]() nie jestem rasitką ,ale zaczne nią być ,tylko jak sie tu rozkrece to Fabek mnie zbanuje RE: TO I OVO :-) - Renia - 12-11-2017 Witaj Dabrowski.Ile dni bylas zbanowana? No z rasizmem to daj sobie spokoj.MP za to zamkneli i jeszcze kare zaplacili. RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 12-11-2017 Wiem Reniu ![]() Reniu my nie jestesmy rasistami ,rasistami są oni:?/Dlatego placimy za to wysoka cene.Ta kara za MP to maly pikus w porownaniu jaką kare beda placic nasze dzieci. Swoim zyciem? RE: TO I OVO :-) - Renia - 12-11-2017 Dabrowski,nie wszedzie bylo spokojnie.Zawsze musza byc dodatkowe atrakcje, Zobacz ten link. http://wyborcza.pl/10,82983,22634208,szarpanina-wyzwiska-i-kopniaki-kobiety-zaatakowane-podczas.html RE: TO I OVO :-) - Marcepan - 12-11-2017 (12-11-2017, 00:51)Renia napisał(a): Dabrowski,nie wszedzie bylo spokojnie.Zawsze musza byc dodatkowe atrakcje, Zobacz ten link. Ciebie tam zabrakło ,to by dopiero była atrakcja ![]() |