![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - fabek - 11-09-2014 revolverheld jest spory temat o psiakach, możesz poczytać. Anita dzieliła się cennymi radami ![]() Witajcie ![]() Anita napisał(a):Moj dzieciak chyba nigdy nie dorosnie bo ma w glowce tylko zabawy i to z kim....kotami:-) No i w łeb bierze powiedzenie, że pies z kotem się nie miłują ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 11-09-2014 Hejo ![]() Zajrzę tam w wolnej chwili ![]() A między zwierzętami relacje bywają różne - moja znajoma ma psa i kota w domu - i u niej to zawsze pies schodzi kotu z drogi, przekomicznie to wzgląda xD RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 18-09-2014 Siemanko!! A wszyscy to gdzie??? Ganiaja za eurosami?:-) Ja tu byla ,slad zostawila:-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 18-09-2014 Zamiast zostawiać ślady, to trzeba rozpocząć w końcu jakąś rozmowę ![]() Jak tam minął Ci ostatni tydzień? ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 18-09-2014 Oôooooooooo Ty! Ja pisze,a to Was gdzies wcielo! RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 18-09-2014 Mnie? W życiu nie, a potem wcale ![]() ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 19-09-2014 A zeby Cie prosiaczek polizal:-) Ty byles tu caly czas? Siema,siema... RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 19-09-2014 Owszem, caaaaaaaaałe czasy ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - ychna - 19-09-2014 Wpadlam tylko na momencik zeby podziekowac za Vorsicht Glass .. - paket czekal na mnie od wczoraj u sasiadow ! Anito, Anito .. ale musialam sie tlumaczyc dlaczego .. taki ciezki ! ![]() Jestes niemozliwa ! ![]() Zostawiam pozdröwka dla Diego .. i pozostalych .. Znikam - - ychna )) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 19-09-2014 Siemka morduniu kofffana:-) Ciesze sie,ze to nie ja musialam sie :-):-):-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 19-09-2014 A napisz Ty mnie kolt jutro,że tu byłeś jak i ja byłam.. Pinokio:-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 21-09-2014 No brak slôw. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 22-09-2014 O mnie chodzi? Ostatnio mam sporo roboty, więc wpadam na chwile, sprawdzam, czy wszystko w porządku i zmykam. RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 22-09-2014 juz nie szukam zieciow okazalo sie ze mam ich ale nieoficjalnie 2 niemcow i koniec z poszukiwaniami ciekawa jestem na jak dlugo czesc lobuzy ychna nie zostawiaj nas tu samych dzieki za pozdrowionka (10-09-2014, 10:54)Anita napisał(a): Dzien doberek srodowo:-) Anitko pompe insulinowa funduje kasa chory ale tylko pod pewnymi warunkami te warunki musi podac twoj lekarz i uzasadnic koniecznosc takiej pompy RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 23-09-2014 Siemka mordeczko kochana:-) Gdzies Ty byla jak Cie nie bylo? Ja tu sama, samiusienka wachte ciagnela. Padam juz od stania na bacznosc!:-) Ten na gorze tez zdezerterowal,ale go zandarmeria sprowadzila do koszarow:-) Milego dzionka wsiem:-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 23-09-2014 Ja Ci dam zdezerterował! Ja tu czujnie i uważnie wykonuję to, co wykonuję! ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 23-09-2014 Ooooooo i jeszcze udaje snajpera ![]() witaj Kolcie ![]() Nie wspomnie już o Generale Fabianie;ten zaszył się gdzieś w szuwarach i rybki łowi ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 23-09-2014 ogladalam Serie Psycho swietna komedia kryminalna a potem czytalam troche na MP az mnie palce swierzbily zeby sie tam potajemnie zarejestrowac ale nie ambicja zwyciezyla i przydygalam do was RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 23-09-2014 Czemu Cie swierzbily paluszki? Co Cie tak poruszylo? RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 23-09-2014 tam chodzi po Forum jakas Lawenka strasznie naskakuje na ludzi wiec chcialam ja przyteperowac ale w koncu sie rozmyslilam nie nie bede urzadzac Jakis tam dyskusji i najazdow w koncu to Forum i tak dogorywa wiec po co kopac lezacego |