![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 05-09-2014 Siemka Diego:-) Nareszcie weekend... Marzy mnie sie zimny browarek,ale jak tu pic samemu...buuuuu Diego, Revolwer jest na seminarium...tak ze nic straonego jak wroci:-) Problem w tym,ze jemu zeniaczka nie w glowie!:-) Ale,ale my go tu tak zbalamucimy ,ze zdanie zmieni:-):-):-) Pozdrowionka Revolwer:-):-):-):-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 05-09-2014 tak potrzebuje go jako kandydata nie bede go zmuszac do niczego niech sie z dziewczynymi spotka Berlin od Magdeburga niedaleko a moze sie spodobaja sobie? kto wie i bede miala ziecia Rodaka RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 05-09-2014 Jejku kofany jakie nudy....weekend a nie ma do kogo geby otworzyc RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 06-09-2014 Nie na ja się chyba zastrzelę! Nikt mi nawet dzień dobry dziś nie powiedział! Jestescie paskudy!!! ![]() aaaaaaaa dzien dobry. RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 06-09-2014 oo przepraszam Anitko dzien dobry dzien dobry jestem troche zalatana bo robie porzadki w ogrodku i prosze sie nie zatrzelaj sie bo juz tu sama zostane a jesem osoba dosyc rozmowna RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 06-09-2014 W końcu wróciłem ![]() ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 06-09-2014 oczywiste,ze ja ![]() siemka , milutko Cie widziec ![]() a teraz kopsnij kolta,bo siem muszę zastrzelić.... RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 08-09-2014 No chociaż jedna osoba ![]() Czemu chcesz się zastrzelać? RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 08-09-2014 steskknilysmy sie za toba oj stesknilysmy dzien doberek wszystkim RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 09-09-2014 No to juz mamy dwie osoby ![]() Dzien dobry ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - fabek - 09-09-2014 Witaj ![]() Jak było? ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 09-09-2014 W porównania do Einführungsseminar o niebo lepiej. Trenerzy byli bardziej na luzie i ośrodek zdecydowanie fajniejszy ![]() Chociaż, szczerze mówiąc, mam serdecynie dosyć ciągłego jeżdżenia gdzieś. Nie ma miesiąca, żebym nie miał jakiejś delegacji, seminarium, zjazdu itd... ![]() ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 09-09-2014 Siemka mordeczki kochane. Prawie w komplecie..... Hym prawie. RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Diego13 - 09-09-2014 czesc dzieci RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 10-09-2014 Dzien doberek srodowo:-) Diego dzieciaki???? Revolwer nie marudaj tylko spelniaj dobry uczynek...wolentariusz w tych czasach to skarb:-) Kurcze,zeby ktos tak w wolentariacie zechcial dwie godziny dziennie wyganiac mego psinke:-) Bylabym cala Happy:-) Diego kochanie tys bardziej zorientowana w tych tematach.. Powiedz mi jesli wiesz jak odnosi sie kasa chorych do doplaty sprzetu....chodzi mi tu o pompe insulinowa. RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 10-09-2014 Cześć wszystkim ![]() Ja marudzę Anita? ![]() ![]() ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 10-09-2014 Przykro mi...nieswiadomie wspomnialam o psie. Poprostu ja mam juz czasem swojej tak serdecznie dosc!-chociazby teraz.Polamalo mnie,a tu trzeba mykac z psina na spacerek. Kroczek po kroczku byleby do jakiejs trawki na pipidowie dojsc:-) ....a co do marudzenia,to kobiety ''ponoc'' tak maja...:-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 10-09-2014 Ja swojej niejednokrotnie miewałem dosyć, ale nie zamieniłbym jej na żadną inną, chociaż rozumiem Twój ból. U mnie w domu było 5 osób i jeśli chodziło o zabawę z piesą, to chętny był każdy, każdy też czuł się właścicielem. Ale jak przyszło wyjść na spacer, zwłaszcza o 7 rano, to wtedy bezapelacyjnie pies należał do mnie ![]() A jeśli mowa o marudzeniu, to ja też czasem lubię ten "sport" ![]() RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - Anita - 11-09-2014 U mnie bezwarunkowo pies jest moj ...:-) Posiadam 3 letnia Goldenice a wabi sie Tiara:-) Tak ma w papierach,ale my wolamy na nia ''dzieciak'':-) Moj dzieciak chyba nigdy nie dorosnie bo ma w glowce tylko zabawy i to z kim....kotami:-) RE: Rozmowy na różne tematy, pogawędki - revolverheld - 11-09-2014 Moja jeszcze nie poznała się y żadnym kotem, ale bawiłaby się z każdym i najlepiej bez przerwy ![]() |