Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 06-01-2019

Buty jak buty.
Ten Smartphone to Samsung?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majami - 06-01-2019

(06-01-2019, 17:48)ferdydurke napisał(a): Zielonka, ale ty przecież wiesz, że komplement to kłamstewko używane przez faceta, kiedy chce się zakraść w łaski wybranej.
Po za tym te obuwie, które masz na stopach napewno jest wygodne do spacerów, ale piękna kobiecych nóg nie podkreśla.

Litości . 
To był lipiec 2018 , masz pojecie jak się chodzi w upale w szpilkach ?
Podaj swój numer obuwia i podesle ci pare do testów latem. Najlepiej się testuje tak powyżej 30 stopni

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Leon 66 - 06-01-2019

nie, to huawej

wracjaäc do butow, - Zielonka...
jestes w tonacji czarno bräzowo zöltej..ladnie, ale te buty sä chyba rozowo-biale z bäbelkami

ubralas je z przymusu ,-bo bolaly nogi,
czy masz taki extrawagancki gust ?

(06-01-2019, 17:28)ferdydurke napisał(a): Co mam zielonka powiedzieć?
To zdjęcie z Monachium trochę cię wyszczupliło, ale pozostaję przy swoim - do szczupłych nie należysz.

Co masz powiedzieĆ ?
Może wystarczyłoby takie jedno magiczne słowo PRZEPRASZAM.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - dziaczuk - 06-01-2019

(06-01-2019, 18:01)Leon 66 napisał(a): nie, to huawej

wracjaäc do butow, - Zielonka...
jestes w tonacji czarno bräzowo zöltej..ladnie, ale te buty sä chyba rozowo-biale z bäbelkami

ubralas je z przymusu ,-bo bolaly nogi,
czy masz taki extrawagancki gust ?
Bylo pewnikiem nagle goraco, miala w torebce wygodny but, postawila na wygode, w toalecie po drodze wyciagla na ramiaczkach koszulke, bo biale ramiaczka wystaja. W tlumie sie wszystko zgubi, tylko na wsi ubieraja się gustownie

Teraz jest m,oda na kolorowe ubranie taki wygodny Mix

(06-01-2019, 18:03)Majami napisał(a): Może wystarczyłoby takie jedno magiczne słowo PRZEPRASZAM.
On I przepraszam Big Grin

Tutaj sie z toba dziaczuk zgodzę.
Im wieksza zapyziała wiocha tym wieksza parada wiosmenek.
Miejskie kobiety w takie upały stawiają na wygodę.

W upały zdarza się zobaczyć kretynke w szpilkach , jednak to nie szpilki ją wtedy wyrózniają ale plastry którymi ma obklejone stopy.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 06-01-2019

Święte słowa, Majami!  Szpilki w lecie przy 35 stopniach, gdy w dodatku wiele godzin łazi się i zwiedza, to po prostu...bułka z masłem Angel
No ale Jerzy tego nie rozumie, bo on nawet do sauny zapinadala w klapkach na obcasie....ehhh te kompleksy konusów Big Grin

Hendik nie mój tylko pewnej małolaty, która poszła kupić lody. Z tego co pamiętam,  to chyba samsung  mini. 

Krunia, powiększ tę fotę jeszcze bardziej, albo po prostu...weź lupę.
Wtedy zobaczysz na na spódniczce są różowe kwiatuszki. Tak więc kolor butów pasuje zarówno do spódniczki jak i do....twarzy, pięknej różowej Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - dziaczuk - 06-01-2019

(06-01-2019, 15:20)ferdydurke napisał(a): Leonie, dlatego urody nie skomentowałem, ale figurę widzę i mam prawo ocenić i skomentować.
Jak umawiasz się na kawę z osobą poznaną na portalu, nie pytaj o nic tylko jedz w ciemno, zobaczysz jak  bedzie piekne Shy

(06-01-2019, 16:13)MaMa napisał(a): Zapewne.
Więc nie psuję wam zabawy
Baw sie tylko ze mna Rolleyes Heart

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Leon 66 - 06-01-2019

Uj, juz sie nie jeden i nie jedna - nabawil-a  sie

szoku..

Taaa , umów się i jedz w ciemno Big Grin
Dziaczuk , masz pojecie ile mam wzrostu w 13 cm szpilkach ?

Zielonka, na tym zoltym nic rozowego nie widze, (zadnych kfiotkow )..

no dobra, nie bede taka , toc sie ostatnio kochamy --
uznaje ze butki pasujä do twojej rozowej pyzatej buzi !

1,50 czy 1,87?

Mam wtedy 184 cm

Szczescie to jest wtedy jak w balerinach konusa nie przewyzszam Big Grin

Majami ja sredniaczka do każdego się dopasuję  Tongue

Ojej majami to tu same chlopinki, male, kapelusz kowboja, nie pomoże

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 06-01-2019

(06-01-2019, 18:17)Słoninka napisał(a): Święte słowa, Majami!  Szpilki w lecie przy 35 stopniach, gdy w dodatku wiele godzin łazi się i zwiedza, to po prostu...bułka z masłem Angel
No ale Jerzy tego nie rozumie, bo on nawet do sauny zapinadala w klapkach na obcasie....ehhh te kompleksy konusów Big Grin

Hendik nie mój tylko pewnej małolaty, która poszła kupić lody. Z tego co pamiętam,  to chyba samsung  mini. 

Krunia, powiększ tę fotę jeszcze bardziej, albo po prostu...weź lupę.
Wtedy zobaczysz na na spódniczce są różowe kwiatuszki. Tak więc kolor butów pasuje zarówno do spódniczki jak i do....twarzy, pięknej różowej Tongue

ale cie przepuscili nie przez maszynke do miesa tylko przez sito o najmnieszych oczkach, brrr a tak miedzy nami, chodze czesto w szpilkach w najwieksze upaly, tylko te szpilki kosztuja odpowiednio, dlatego nie wiem co to plastry na pietach, tak tak, 

No przeciez mówiłam ze widuje się kretynki w szpilkach w upały Big Grin
Po tym sie poznaje ze dana paniusia jest ze wsi i rozumku u niej nawet krztyny.

no to dla spacerowiczek ( kretynek) w szpilkach odpowiednio kosztujäcych..
muzyczka do tanca.
Boogie Street ..

https://youtu.be/_MAvo5ztmJ4?t=4

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Marika - 06-01-2019

(06-01-2019, 18:39)Majami napisał(a): No przeciez mówiłam ze widuje się kretynki w szpilkach w upały Big Grin
Po tym sie poznaje ze dana paniusia jest ze wsi i rozumku u niej nawet krztyny.

.                                                                                                                                                                                                                                                                                            [Obrazek: 6b616c9ef163aecf54666137b6faa3646153.png]

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - iberte - 06-01-2019

Zielonka, zanim Cie rozbiora i ubiora na nowo..... ladnie wygladasz i tak trzymaj.
Milego wieczoru..

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 06-01-2019

(06-01-2019, 18:33)Diego9 napisał(a): ale cie przepuscili nie przez maszynke do miesa tylko przez sito o najmnieszych oczkach, brrr a tak miedzy nami, chodze czesto w szpilkach w najwieksze upaly, tylko te szpilki kosztuja odpowiednio, dlatego nie wiem co to plastry na pietach, tak tak, 

ano widzisz diego, tyś kobieta światowa, kupujesz buty od Sergo Rossi albo od Diora, a ja...Kik  ewentualnie...Deichmann (od święta)

swoją drogą...nie wiem co tu robisz, bo 2 godziny temu coś bazgroliłaś na pomarańczowo, że opuszczasz to miejsce
ty nie rozumiesz kurko, że my sobie tutaj żartujemy, a fota (a nawet dwie) stały się do tych żartów niezłym  "zaczynkiem", ty dziobiesz na oślep każde ziarno...