![]() |
*** Z muzyka przez zycie *** - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275) +---- Wątek: *** Z muzyka przez zycie *** (/Watek-z-muzyka-przez-zycie_1997) |
RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-09-2017 (02-09-2017, 19:50)Diego10 napisał(a): Oktoberfest? Jo ! ![]() Co roku wybrykam sie tam jak koza, pospiewam sobie,to jest zabawa! ![]() Marika dzieki,za odwiedzinki ![]() Zycze wzajemnie milego wieczoru ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 03-09-2017 czesc dziewczyny, Helen ,juz cie widze jak skaczesz po lakach, zrob jakies zdjatko i wstaw,Marika,jezeli nie masz nic przeciwko temu to wstawie twoje propozycje tu jeszcze raz, piekna muzyka RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-09-2017 Czesc Diego! ![]() Nic tutaj nie bede wklejac, po malu trzeba koferki pakowac ![]() ![]() Masz racje Mariki hiciory sa super! Wczoraj odsluchalam je, myslami przenioslam sie w przeszlosc, stare dobe czasy przeswitaly mi przez mysl ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-09-2017 Tak przy niedzieli wstawie sobie takie cudenko, ferynand dostanie chiba zawalu, gdy uslyszy taka perelke ![]() ![]() ![]() ![]() Przyjemnej niedzieli zycze ! ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 03-09-2017 nie pakuj koferkow, a po co , nie damy sie , moze dziewczyny i chlopcy znow ogarnie ochota do pisania tutaj super, wiecej takich perelek RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-09-2017 Dziendobrywieczor ![]() Diego ja ci zaraz dam "lobuzie" ![]() urlopik mialem krociutki ![]() ![]() na cegielkie wiecej lukam ![]() Helen Ty na serio jedziesz co roku na Oktoberfest ![]() powiem tylko szacun,mnie ta masa ludzi trochu przeraza,bylem pare razy nie powiem ladnie bylo ![]() no ale najbardziej mi szlo na kulki zawsze ze nie masz za bardzo wyjscia i musizs isc w tym kierunku gdzie caly tlum idzie ![]() no to trzymajcie sie dzieciatka ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-09-2017 pikna muza, za pierwszym razem jak Diego ja zagralas mi sie spodobala ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 03-09-2017 herbi,chyba usciskam cie mocno, i pocaluje w pyszczek, fajnie ze jestes, jak Ychne i Uziego spotkasz to przygon ich tu RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-09-2017 Wieczorek Herbi ![]() Co chodzi o Oktoberfest, to nie wyglada tak tragicznie, co roku jest organizowany na sali ,jest ok. 2.000 ludzi, mamy miejsca siedzace, zamowione stoliki, nie ma tlumu, sala jest wielka, zaczyna sie to od 19-stej godziny do ....,to zalezy ja zmykam zawsze ok.3 w nocy . Taki prawdziwy fest zawsze mamy w polowie pazdziernika, karuzele, jarmarki itp.. sprawy , trwa to 7 dni. tam sa tlumy. RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-09-2017 chyba mnie usciskasz mocno ![]() ![]() no to troche sie zawiodlem ![]() a ja tu liczylem na jakies takie inne sciskanie ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 03-09-2017 Zmykam nynac, jutro trza dzialac skoro swit , kolorowych i do zas ![]() Diego ,tylko nie udus Herbiego, ostal nam sie tylko jeden ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 03-09-2017 wlasnie dobrze mowisz Helen ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 04-09-2017 Dzien dobry, pieknego slonecznego tygodnia Chefin Wam zyczy ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 04-09-2017 no czesc dzieciaczki, zostawie herbiego przy zyciu RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 04-09-2017 Wieczorek ![]() Dzisiaj mialam pracowity dzien, padam na buzke, tak przed snem wyciszyc sie musze ![]() i jeszcze raz Cherie ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 06-09-2017 Dziendoberek ![]() Diego ladnie z Twojej strony ze mnie przy zyciu zostawisz ![]() to by bylo na tyle dzieciatka ![]() do nastepnego razu ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 06-09-2017 Powitala pociechy ![]() za oknem kiepska pogoda, nawet drzemke sobie ucielam po poludniu,a co ? ![]() W nocy nic mi sie nigdy nie sni ,ale w dzien , dajcie ludzie spokoj jakie pierdoly ,skad to sie bierze? ![]() Dawno juz nie slyszalam i nie widzialam Helmuta, zmienil sie troche,ale glos ten sam ![]() Prawda,ze pieknie spiewa ? RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 06-09-2017 Przyjemnego wieczorku zycze ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - uzi80 - 06-09-2017 hej.... ![]() ...se powrzucam cos nowego ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 06-09-2017 Uzi? oczy przecieram i nie wierze, to ty? a moze gdzies Ychne widziales? |