![]() |
Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum (/Watek-oczekiwania-propozycje-uwagi-dotyczace-forum_45) |
RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 15-09-2016 Moze nikt do Was nie pisze?! ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 16-09-2016 Jeżeli jesteśmy przy ulepszaniu forum to chciałabym dłuższą listę "OSTATNIO AKTYWNE TEMATY" Jest ich tylko pięć na stronie głównej. Coś w rodzaju przycisku do rozwijania i zwijania listy. Nieraz jest więcej niż pięć napisanych postów, które są na głównej stronie uwidocznione i trzeba nasz topik lub inne, które mnie ciekawią, długą drogą szukać. Byłabym bardzo wdzięczna. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 16-09-2016 Chwileczkę, po kolei.... Aurora - co chciałaś przedstawić na swoich zamieszczonych zdjęciach? Mówicie, że na laptopie nie pokazuje wam informacji o nowej wiadomości na PW, tak? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 16-09-2016 Aurora, tez bym sobie zyczyla, bo wchodzenie na swoj panel i szukanie nieczytanych postow jest mi jakos nie po drodze.. fajnie by bylo, gdyby udalo sie rozwinac liste ostatnio aktywnych tematow, bo 5 to naprawde za malo. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 Tak, Fabek. Muszę wjechać cursorem (nie wiem, czy tak się po polsku nazywa) ![]() na mój nick: "Aurora", żeby zobaczyć, czy jest wiadomość lub "pokaż nieprzeczytane posty", itp. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 17-09-2016 Wyślę do Ciebie próbną wiadomość na PW i prześlij tutaj zrzut ekranu na którym widać, że nie masz powiadomienia na stronie a w panelu widnieje, że posiadać wiadomość. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 dobrze Może przy okazji napiszesz mi krótko jak robi się zrzut ekranu, bo ja dłuższym sposobem robię i zajmuje mi to więcej czasu, a wiem, że jest krótsza droga. Nie odkryłam jej jeszcze. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - raczek - 17-09-2016 Przecież możesz to sama sprawdzić bez fabka. 1. Wejść na Profil 2. Wysłać wiadomość do siebie samej. Stoi meldunek o nowej wiadomości tak długo, dopóki nie wciśniesz "Usuń tę notatkę". RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 Ok, poraz pierwszy widzę, że pisze: Masz jedną nieprzeczytaną prywatną wiadomość od fabek, zatytułowaną Próbna wiadomość Jak dla mnie, prawie niewidoczne, ale jest. ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - raczek - 17-09-2016 Pewnie... Jak masz dwa Chromy otwarte, to w jednym jest, a w drugim nimo. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 17-09-2016 Zauważalne... ![]() Jak się wchodzi na stronę to zawsze pokazuje górę, po przeskakiwaniu z tematu na temat czy nawet zmianie strony w temacie również zaczynamy od góry. Zawsze się zauważy ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - raczek - 17-09-2016 Wystarczy co jakiś czas nacisnąć STRG+R (refresh) aby odświeżyć stronkę. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 Fabek, zarejestrowałam się 14-06-2016 ale tego paska: "Masz jedną nieprzeczytaną prywatną wiadomość od ..., zatytułowaną ..." jeszcze nie zauważyłam. Może już starą babką jestem ![]() Mam taką propozycję, żeby ten pasek był w ciemniejszej zieleni, albo większy, lub może migający. Migający byłby najlepszy, jak to już na innych stronkach widziałam. Ale wszystko w ramach możliwości. Teraz wiem gdzie trzeba patrzeć, ale dla nowych jest niewidoczne. ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 17-09-2016 Jeśli chodzi o nieprzeczytane posty to zdecydowanie polecam odczytywać je wchodząc w panel: ![]() Klikając na nieprzeczytane posty przenosi nas do listy nieprzeczytanych. ![]() Następnie klikając w zaznaczoną na zdjęciu ikonę przenosi nas do ostatniego nieprzeczytanego posta. Możemy kliknąć "scrollem" (rolka do przewijania) wtedy otworzy nam temat w nowym oknie. Łatwe i przyjemne. Uważam, że nie potrzeba robienia nie wiadomo jakiej długiej listy w panelu bocznym, ponieważ nie ładnie to będzie wyglądało. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 17-09-2016 (17-09-2016, 10:41)Aurora napisał(a): Fabek, zarejestrowałam się 14-06-2016 ale tego paska: "Masz jedną nieprzeczytaną prywatną wiadomość od ..., zatytułowaną ..." jeszcze nie zauważyłam. Może już starą babką jestem Postaramy się coś zrobić ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 W wolnych chwilach czytam bez zalogowania. Nie zawsze mam ochotę się logować, więc nie mogę wejść w panel. Zrobisz jak uważasz. Dziękuję za pomoc (treść prywatnej wiadomości). RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - raczek - 17-09-2016 Jak się nie zalogujesz, to nie ma ciebie przecież na forum. Komu wtedy dać info, że ma wiadomość na priva? Logo? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 17-09-2016 Chodziło o nieprzeczytane posty, raczek. Idź się uczyć zdjęcia wstawiać. ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - raczek - 17-09-2016 Jak będzie działać "Dodawanie zdjęć", to nie ma sprawy. A, posty są wszystkie nieprzeczytane, jak nie jesteś zalogowana. Ucz się kompa. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 17-09-2016 Racja oczywiście jest. Zalogowani mają większe przywileje. |