![]() |
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? (/Watek-po-40-strach-ma-jeszcze-wieksze-oczy_2982) |
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 W wiezy uwieziono krolewicza,pewnego razu........ c,d. n lub tez nie kto to wie glupio sie czuje,piszac to No, nareszcie ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało... Witold chyba jeszcze śpi snem zimowym, choć już wiosna ;-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Gdybym napisala,ze mnie ,to nie wkurwia to byla by nieprawda . Strach sie bac takiego psychopaty. Ten ktos musi byc w realnym zyciu strasznie samotny,bo ewidentnie zabiega o zwrocenie uwagi na siebie.W sumie bardzo smutna i samotna postac RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 20-03-2019 Przeczytajcie sobie na poradniku mój post "Mała uwaga" ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Słoninka - 20-03-2019 (20-03-2019, 19:53)egle napisał(a): Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało... Witold chyba jeszcze śpi snem zimowym, choć już wiosna ;-) Kobieto! Opanuj się! Też uległas tej psychozie tworzonej przez oszoloma- Leona? A za co ty mnie.... "zgłosiłas"? Uczyniła ci jakąś krzywdę? Nie chce mieć z tobą NIC do czynienia bo jesteś niepoważna! RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 20-03-2019 (20-03-2019, 21:02)Słoninka napisał(a):Zielonka, jak dotychczas był to fajny temat, ale ty obłąkana Krunią, wszędzie wrogów widzisz!(20-03-2019, 19:53)egle napisał(a): Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało... Witold chyba jeszcze śpi snem zimowym, choć już wiosna ;-) Zacznij się leczyć i nie rób tutaj chlewu! ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 (20-03-2019, 21:02)Słoninka napisał(a):A skąd pomysł, ze Cie zgłosiłam? Nie, nie zgłosiłam Ciebie, tylko dwa posty Asiora, napisałam jedynie w odpowiedzi do Ciebie, ze ten fakt zgłosiłam, ale nie ma reakcji. To przecież Ty napisałaś, zeby Asiorowe działania zgłosić wyżej...(20-03-2019, 19:53)egle napisał(a): Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało... Witold chyba jeszcze śpi snem zimowym, choć już wiosna ;-) Nie bardzo chce mi się pisać, kto w tej sytuacji jest niepoważny... No dobra kłótnie to chyba gdzieś indziej, ja wracam do rolek... RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Slonina,ty czytac nie umiesz i tyle ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 (20-03-2019, 20:26)fiscus napisał(a): Gdybym napisala,ze mnie ,to nie wkurwia to byla by nieprawda . Tez myśle, ze to bardzo samotna i nieszczęśliwa postać, Mnie to tez drażni,,... bym aż rzuciła laptopem do śmietnika, a nie rolkami ![]() Idę na film jaki... Ferdydurke rzeczywiście działa, dziękuje, no jednak jak czasem chcesz, to i coś normalnego przemycisz :-) Kłaniam się nisko w podzięce, rączka drgające ;-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Słoninka - 20-03-2019 "Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało" - z tej wypowiedzi zrozumiałam , że zgłosiłas...Słoninkę. Ponieważ ten szalony człowiek @Leon rozsiewa chore plotki ze @asior to inne wcielenie Słoninki stąd moja reakcja. A to po prostu nieporozumienie. Przepraszam zatem. RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 (20-03-2019, 21:21)Słoninka napisał(a): "Słoninką zgłosiłam, ale to nic nie dało" - z tej wypowiedzi zrozumiałam , że zgłosiłas...Słoninkę. Przeprosiny przyjęte, Nie, nie zgłosiłam Cie, ale nawet jakby, tych zgłoszeń i tak nikt nie czyta. Dwa razy już pisałam o rozciąganiu strony, no chyba ze prościej jest Ciebie banować niż Asiora ![]() Uciekam na film RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Unka - 20-03-2019 O! I tak normalni ludzie tlumacza sobie nieporozumienia . Witold zareaguje ..spoko . RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Leon 66 - 20-03-2019 no ale Uncia, ...jak Witek zareaguje, to bedziesz musiala odwiedzac twojä Slonine na Migrelo , tam wegetujä nasi zbanowani.... Wezmiesz im od nas troche bananow, albo kartofli ? RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 20-03-2019 Dziendobrywieczor kobitki ![]() i ci o nieokreslonej plci ![]() nie czytalem niestety,calosci od wczoraj ![]() troche rozciagnete te strony ![]() dla mnie to nie problem tez sie rozciagalem ![]() przed jazda na rolkach teraz poczytam trochu ... RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Czesc Herbi, ja nie mam juz okienek rozciagnietych, zrobilam tak jak ferdydurke poradzil i chwala mu za to. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - ferdydurke - 20-03-2019 (20-03-2019, 21:18)egle napisał(a): Ferdydurke rzeczywiście działa, dziękuje, no jednak jak czasem chcesz, to i coś normalnego przemyciszEgle, do usług! ![]() Jeśli na deskorolce pomykasz, to i na rolkach dasz sobie radę. Możesz, więc skonsumować szarlotkę przed rolkami. O figurę się nie martw! Szarlotkę spalisz w ciągu 15 minut rolek. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Jesc szarlotke przed rolkami,to zgroza. Nie dosc,ze ja lifting czeka to jeszcze jej rzyganko proponujesz. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 20-03-2019 @Ferdydurke logiczne ze na egle bede uwazal jak by mi sie za pierwszym razem udalo to bym mogl byc jej ojcem ![]() @Eagle dzieki ze tak we mnie wierzysz ![]() ja oczywiscie dam wszystko z siebie po szarlotce rozumie sie ![]() @fiscus siemka czego to sie nie robi dla figury ![]() nawet male spawanko ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - herbiherb - 20-03-2019 z moich wyliczen wynika ze mozna pisac normalnie bezpanskie te forum jakiejs ![]() Witoldpoza kolorem to chiba nie za bardzo jest aktywny ![]() no ale jak to sie mowi ,dajmy mu szanse sie wykazac ![]() jak nie to bedziemy stosowac metode Ferdydurke ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Mozna,ale mi sie juz nie chce.Ide spac. Dobranoc ![]() |