![]() |
Takie tu ostatnio klimaty - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: Takie tu ostatnio klimaty (/Watek-takie-tu-ostatnio-klimaty_2934) |
RE: Takie tu ostatnio klimaty - asior - 18-03-2019 Wywalić Zielonkie! Wywalić Słoninkie! My tego chcemy! Witek! Ruszaj grube dupsko! RE: Takie tu ostatnio klimaty - ferdydurke - 18-03-2019 To teraz asior dostał świra! RE: Takie tu ostatnio klimaty - Majamka - 18-03-2019 Pewnie brat obłąkanej. Taki trend . Jak ktos nie ma nic do powiedzenia to gra świra bo mu się wydaje że orginalniejszy będzie. Tak jak wsród blokersów, tam też tak mają. Taki Patrys Jaki tego forum . Zmieni dres na gajerek , a w środku dalej prymityw tylko tyle że w gajerku. RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019 Czesc Ferdy, ano manipuluje, ale nie pytaj.. wszyscy to wiedzä tyle ze milczä bo kto chce ustawicznie dostawac skierowania i diagnozy ? Nikt ! Juz rano u Zielonki Unka , tak calkiem, ale to calkiem objektywnie stwierdzila ze mi odbija.. nie dla tego ze jest aktualnä psiapsiolkä , ze szeptajä se na uszka , nie ... wcale nie napisala se ot tak , -bo poczula letko powolanie.. ![]() Oczko ! I jak tam na Migrelo, babiny wyfrunely, Mocznik odwodniony. Dreczy Cie jeszcze ten Tomus ? RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 18-03-2019 O matko! Cóż za desperacja....znaczy się determinacja ÷( Zastanawia mnie...jakiez to ważkie znaczenie może mieć nieusunięte konto na NN w życiu zdrowego fizycznie i psychicznie człowieka...? RE: Takie tu ostatnio klimaty - Majamka - 18-03-2019 Ja się nie czuje zmanipulowana ani manipulowana. Przez nikogo. RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 18-03-2019 (18-03-2019, 16:55)ferdydurke napisał(a): Widzę, klimaty się specjalnie nie zmieniły. Gdybym cie kiedyś spotkała na ulicy to za ten tekst naplułabym ci w twarz. Jesteś pospolitą mendą bez zasad i honoru. Fuj! RE: Takie tu ostatnio klimaty - asior - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:18)Majamka napisał(a): Ja się nie czuje zmanipulowana ani manipulowana.Jak się dupe podciera, to sie nie czuje. Durne cipy. RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019 a ja sie czuje zmanipulowana przez zielonke.. Kiedys bym jej , ani nikomu innemu nie napisala ze jest swiniä , przyglupem czy ohydä dzis jestem obdarta z kulturalnych zludzen .. Jak ktos rzuca we mnie kamlotami, nie bede odrzucala kwiatkami .. bo nie ma sensu . Maczuge i miedzy oczy ! he, he.. Milego poniedzialku . RE: Takie tu ostatnio klimaty - Majamka - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:24)asior napisał(a):(18-03-2019, 17:18)Majamka napisał(a): Ja się nie czuje zmanipulowana ani manipulowana.Jak się dupe podciera, to sie nie czuje. Ciekawe czy sobie sam podcierasz czy z brudną chodzisz ? Mając taką awersje do podcierania odpowiedzi można się domyślać. RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019 uj Zielonka rzuca tu wyrazy milosci dla Ferdy... no no... robiä sie klimaty... ![]() na marginesku, bo moze Ferdy juz nie doczytal,- ale zglosilam za niego do moderka zes ordynarna , kfjatuszku ! przepraszam, zapomnialam dopisac : fuj ! RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:27)Leon 66 napisał(a): uj Zielonka sle wyrazy milosci dla Ferdy... Cóż innego może robić pospolity kapuś? Kapuj kobieto! Donoś! Zgłaszaj! Bądź szczęśliwa jak tylko potrafisz! ![]() RE: Takie tu ostatnio klimaty - Ronja - 18-03-2019 Ta Leon to obrzydliwa postac-dno!Donosicielstwo,to najobrzydliwsza rzecz RE: Takie tu ostatnio klimaty - Unka - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:13)Leon 66 napisał(a): Czesc Ferdy, ano manipuluje, ale nie pytaj..Weszlam , poczytalam co piszesz i zapytalam . Teraz niestety stwierdzam , ze Ci totalnie odbilo . RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 18-03-2019 Fajnie ze bez...manipulacji zrezygnowałaś z pytajnika. RE: Takie tu ostatnio klimaty - ferdydurke - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:23)Słoninka napisał(a):Postu nie opublikowałem, natomiast opublikowałem to co robisz!(18-03-2019, 16:55)ferdydurke napisał(a): Widzę, klimaty się specjalnie nie zmieniły. Ty byś mi napluła w twarz?! Jak zatem powinienem ja ciebie ukarać za bezprawne opublikowanie w necie mojego zdjęcia z komentarzem? Ty nie masz papierów na moralizowanie! RE: Takie tu ostatnio klimaty - asior - 18-03-2019 Ale, ma mopa. RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019 no i zielonka juz ma kryte pleculki, Unka potwierdzila, swoj wpisik o poranku a jej zapasowy Ronja potwierdzila zielonki-czyli swoj wlasny na podwieczorek .. Krunia jestes donosicielkä i masz odbicia.. boooooskie . ![]() Zielonka, zglaszam twojä Ronje, w regulaminie tegoz forum stoi ze kazdy kto osmieli poslugiwac sie wiecej niz jednym nikiem ( ty dzisiaj na krunie ustawilas dwa) wyleci na zbitä buzke bez ostrzezenia ... Tak ze poczekajmy.. Koniec glupot ! Milego manipulowanai ( tym razem innych ) Wasza juz zmanipulowana Krunia. Opublikowala twoje zdjecie ?.. az musialam sie cofnäc. Na MP nagminnie przerabiala i osmieszala , konstruujäc fake profile , ja bylam na tapecie , Renia i wielu innych . Pamietacie jak dlugo Pijo musial czytac i oglädac jej paszkwile i to co zrobila z jego zdjecia ? Wtedy jej uszlo, ale teraz juz sä inne czasy, kazde zdjecie nieprawnie wykorzystane przez trolla , Bez zgody i pozwolenia ,-moze byc wykorzystane przeciwko niemu . Dowody sä w necie . Kary sä slone, nie daj Sie Ferdy, mozesz latwo zarobic za znieslawienie tysiäczek albo dwa ... ( z tego co pisala jest bardzo bogata...) ![]() RE: Takie tu ostatnio klimaty - Unka - 18-03-2019 (18-03-2019, 17:53)Słoninka napisał(a): Fajnie ze bez...manipulacji zrezygnowałaś z pytajnika. Nie wiem czy to tak fajnie . Ludzi do obsesji doprowadzilas . Krunia , Renia ... RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019 tak Unka, to powinno byc ku twej przestrodze ... ![]() |