Nasze-Niemcy.pl
TO I OVO :-) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473)

RE: TO I OVO :-) - iberte - 13-10-2017

[quote='zyta' pid='32895' dateline='1507899385']
[quote='iberte' pid='32894' dateline='1507899039']

Twoje wpisy, to takie brzdąkanie na gitarze bez strun. Jak aspiryna. Ani do rzeczy, ani z sensem. Wcale mnie to nie swędzi takie brzdąkanie. Pisz sobie co tam chcesz. Jesteś niniejszym wyłączony z "liczby mnogiej". Solówka.
[/

Masz racje.
Nie moje klimaty.

RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017

Iberte,jak to nie twoje klimaty? A pamietasz nasze zazarte dyskusje na temacie --jak wplywa inteligencja na sex?
Miales ciekawe przemyslenia chociaz nie zawsze pokrywaly sie z moimi.
Cos markotny jestes ostatnio.Boli cie kolanko?

RE: TO I OVO :-) - phoenix - 13-10-2017

Inteligencja na sex wplywa odwrotnie proporcjonalnie.
Najlepszy sex jest z....drwalem Big Grin

RE: TO I OVO :-) - Freddy - 13-10-2017

Ze co? Ze Wlosi?
Ponoc Wloch umie zadbac go kobiete.
I to nie raz czy dwa ale cala noc !!!
Prawda ci to czy zwykly wymysl ?
Czy moze ktos kompetentny w sprawie sie wypowiedziec?

Najlepszy sex jest z....drwalem Big Grin-pisze zielonka.Ja nie przepadam za drwalami.

Z tym,ze to drwalowi jest dobrze. Smile

Freddy,to ze mieszkam nad wloska restauracja to nie znaczy,ze znam Wlochow od strony sexu. Wiem,ze mowia na nich cipkoliszki.Kazdy Wloch ma kochanke,wiec to nie moj typ

To tez odpowiedz dla Florki.Ty masz stalego partnera i znasz go od podszewki,to moze ty rzucisz tu pare szczegulow.

A tak przy okazji to zobacz czy nie strzelam jakis bykow Wink

RE: TO I OVO :-) - Flo-Florcia - 13-10-2017

Renia - tylko nie Florka , Flo lub z cia . To ja do ciebie ładnie - renia  piszę, a ty tak  do  mnie z grubej rury.
No niech tam , ale nie wiedziałam , że każdy Włoch ma kochankę, patrz , jeszcze w moim wieku można się czegoś dowiedzieć . Teraz już wiem , czemu ten nasz Italianiec od pizzy  , tak się na mnie gapi i oblizuje  , choć ma żonę piękną polską blondynkę.

Renia - szczegół , ó nie u , nie piszę  o prywatnym sexie na publicznym forum , mój by mnie obdarł ze skóry.

Florcia,tak mi sie bezwiednie napisalo.Pisze szybko,zeby kazdemu odpowiedziec.Tak sie wlasnie zastanawialam z tym szczegolem 2 o z kreska bylo mi za duzo.Dzieki.

RE: TO I OVO :-) - Freddy - 13-10-2017

Renia,
moje zapytanie dotyczylo wszystkich zainteresowanych pań.
Ale odpowiedzi sie nie doczekalem wiec pewnie i Wlocha bylo niet.
Ciesze sie z tego bo domyslam sie, ze panie preferuja polski typ mezczyzny: zarosniety i lekko pachnacy meskim, zdrowym potem (czyste feromony).
A polskie wiadomo, ze dobre !!!

(13-10-2017, 18:10)Freddy napisał(a): Renia,
moje zapytanie dotyczylo wszystkich zainteresowanych pań.
Ale odpowiedzi sie nie doczekalem wiec pewnie i Wlocha bylo niet.
Ciesze sie z tego bo domyslam sie, ze panie preferuja polski typ mezczyzny: zarosniety i lekko pachnacy meskim, zdrowym potem (czyste feromony).
A polskie wiadomo, ze dobre !!!

Jesssso!
Jak wpadnie tutaj Ferdydurke, to ciebie Freddy, rozszarpie na strzepy  Exclamation 
Nie za ten pot (bo pewnie tez sie poci), ale za to co.......polskie Idea

Freddy,trudno ocenic,trzebaby miec bogate doswiadczenie.Jedno moge ci powiedziec,ze Polacy kochaja mocniej od wszystkich facetow.

Heart To dla was chlopaki,za to,ze nas kochacie. Heart

(13-10-2017, 18:18)Renia napisał(a): Freddy,trudno ocenic,trzebaby miec bogate doswiadczenie.Jedno moge ci powiedziec,ze Polacy kochaja mocniej od wszystkich facetow.

Renia....
sorry za to jakze intymne pytanie, ale.....kochali cie jacys "inni" faceci?
Niemcy? Hiszpanie? Marokanczycy? Brazylijczycy? Japonczycy?
A moze....Etiopczycy? 
No bo skoro nie, to...skad wiesz jak ci inni potrafia kochac? Huh

Zielonka,z racji tego,ze moja praca to wojaze po europie to moge ci powiedziec,ze rozne milosci mi sie zdazaly.Moj maz austryjak,nie wytrzymal tempa mojego zycia i mojej pracy.Poszedl sobie z wdowa z dwojka dzieci.
Niemiec,oswiadczyl sie w tym samym dniu w ktorym mnie poznal.Niestety nie bylam  gotowa na takie niespodzianki.
A Polak? Kiedy odeszlam,skoczyl z pierwszego pietra.Na szczescie zlamal tylko reke.Wrocilam ale alkohol mi go zabral.
Chcesz wiedziec cos wiecej?

Wiecej?
Chetnie, ale....moze jutro. Dzisiaj leze nieprzytomna z wrazenia....

RE: TO I OVO :-) - fiscus - 13-10-2017

(13-10-2017, 11:33)Miecznik napisał(a): (Do Majami!)
Ty też cicho! Czytaliśmy tu, że ten krem lepszy od wibratora... Może my już całkiem niepotrzebni i problem tylko w tym kto kupuje i smaruje.
Ja już gdzieś to słyszałem, czy oglądałem, że mężczyźni nie są do niczego potrzebni, podobno nawet nigdy ich nie było, nie ma i nie będzie!

Big Grin Big Grin Big Grin

Pol roku temu u znajomych (dzieci byly obecne,ale nam sie wydawalo,ze sa zajete zabawa), ,rozwinela sie dyskusja na temat wibratorow. Ku niespodziance podleciala dziewczynka (4,5 lat), z pytaniem a co to jest wibrator? Czy jest to kogucik,ktorego sie nakreca i skacze? Jednoglosnie wszyscy odpowiedzieli,ze....tak.

Z kremem natomiast to, nie wiem jakie pytanie podloby ze strony dziecka. Cool

RE: TO I OVO :-) - helen*** - 13-10-2017

(13-10-2017, 18:40)Renia napisał(a): Zielonka,z racji tego,ze moja praca to wojaze po europie to moge ci powiedziec,ze rozne milosci mi sie zdazaly.Moj maz austryjak,nie wytrzymal tempa mojego zycia i mojej pracy.Poszedl sobie z wdowa z dwojka dzieci.
Niemiec,oswiadczyl sie w tym samym dniu w ktorym mnie poznal.Niestety nie bylam  gotowa na takie niespodzianki.
A Polak? Kiedy odeszlam,skoczyl z pierwszego pietra.Na szczescie zlamal tylko reke.Wrocilam ale alkohol mi go zabral.
Chcesz wiedziec cos wiecej?

Nawet baletnicom nie zawsze slonko swieci Smile 

Takie jest zycie Sad 

(13-10-2017, 16:52)Freddy napisał(a): Ze co? Ze Wlosi?
Ponoc Wloch umie zadbac go kobiete.
I to nie raz czy dwa ale cala noc !!!
Prawda ci to czy zwykly wymysl ?
Czy moze ktos kompetentny w sprawie sie wypowiedziec?

Nigdy nie mialam do czynienia z obcokrajowcem i nie mam ochoty na taki zwiazek, to nie moj swiat , co chodzi o Wlochow ,to sa takie cieple kluchy, kurdupelki, zgrywusy pewni siebie Cool   ,wystarczy ich zaobserwowac ,widac to golym okiem  Big Grin

Helenka, dolce vita to tylko na filmie.Reszta ma pod gorke.No nie zawsze Smile na szczescie.

RE: TO I OVO :-) - helen*** - 13-10-2017

(13-10-2017, 17:05)Renia napisał(a): Najlepszy sex jest z....drwalem Big Grin-pisze zielonka.Ja nie przepadam za drwalami.

Z tym,ze to drwalowi jest dobrze. Smile

Freddy,to ze mieszkam nad wloska restauracja to nie znaczy,ze znam Wlochow od strony sexu. Wiem,ze mowia na nich cipkoliszki.Kazdy Wloch ma kochanke,wiec to nie moj typ

To tez odpowiedz dla Florki.Ty masz stalego partnera i znasz go od podszewki,to moze ty rzucisz tu pare szczegulow.

A tak przy okazji to zobacz czy nie strzelam jakis bykow Wink

Renia, Ty to jestes mocna!  

"cipkoliszki" Big Grin 

Mam kolezanke w pracy,Wloszke , wyjatkowo spokojna jak na Wloszke, bo one z natury rozdarte sa, ta biedna Maria nie jest szczesliwa ,ze swoim "cipoliszkiem" , narobil jej owocow milosci ( troje dzieci) ,ozenic sie nie chce, pracowac tez nie.
Czy ma kochanke to nie wiem? Smile 

RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 13-10-2017

Teraz zrozumiałem wpis Gęsiareczki na wątku z tysiącem wpisów iberte! ;=))))

RE: TO I OVO :-) - Unka - 13-10-2017

(13-10-2017, 15:44)Renia napisał(a): Unka napisala:
Hahaha..Zielonka podrzuc pare pampersow .
No nie..juz dawno sie tak nie usmialam .
Przy okazji poszerzyla mi sie swiadomosc .

Ty masz jeszcze mniejsze pojecie o swiadomosci jak ja o macicy.
Zapewniam cie,ze swiadomosc mozna poszerzyc.Yoga ma nawet kilka cwiczen na to.
Podejrzewam,ze u ciebie  jednak,ani sie nie poszerzyla ani nie rozwinela.

Przeczytaj sobie tylko maly wycinek z obszernej relacji o poszerzeniu swiadomosci.

"Ewolucja i ekspansja swiadomosci jest nieuchronna. Z rozszezaniem swiadomosci przychodzą nowe sposoby postrzegania zeczywistosci wtedy ty widzisz ktorych nigdy nie mogłes zobaczyc, starzy filozofowie i religie nagle stają się prostoduszni i pokazują drogę do głebszego zrozumienia.Wiekszość religi i filozofów nie jest juz tak odległa, proste poniewaz nieuchronna jest głeboka transformacja w naszej swiadomosci, w naszym sposobie zrozumienia i interakcji z rzeczywistoscią, juz niebawem to bedzie miało miejsce. To jest nieuniknione poniewaz to jest kierunek w którym swiadomosć się rozwija ".
Tekst jak widze przedstawia Twoj poziom ..jak i reszta wpisu .

RE: TO I OVO :-) - fiscus - 13-10-2017

Maama! Wlosi slyna z milosci do swych Matek, zdradzaja zony? a ktory samiec tego nie robi?

Ale tu jest temat tu i ovo z serduszkami. Szczerze piszac,marki ovo nie znam ale chetnie poczytam .Big Grin