![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - iberte - 13-10-2017 [quote='zyta' pid='32895' dateline='1507899385'] [quote='iberte' pid='32894' dateline='1507899039'] Twoje wpisy, to takie brzdąkanie na gitarze bez strun. Jak aspiryna. Ani do rzeczy, ani z sensem. Wcale mnie to nie swędzi takie brzdąkanie. Pisz sobie co tam chcesz. Jesteś niniejszym wyłączony z "liczby mnogiej". Solówka. [/ Masz racje. Nie moje klimaty. RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Iberte,jak to nie twoje klimaty? A pamietasz nasze zazarte dyskusje na temacie --jak wplywa inteligencja na sex? Miales ciekawe przemyslenia chociaz nie zawsze pokrywaly sie z moimi. Cos markotny jestes ostatnio.Boli cie kolanko? RE: TO I OVO :-) - phoenix - 13-10-2017 Inteligencja na sex wplywa odwrotnie proporcjonalnie. Najlepszy sex jest z....drwalem ![]() RE: TO I OVO :-) - Freddy - 13-10-2017 Ze co? Ze Wlosi? Ponoc Wloch umie zadbac go kobiete. I to nie raz czy dwa ale cala noc !!! Prawda ci to czy zwykly wymysl ? Czy moze ktos kompetentny w sprawie sie wypowiedziec? RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Najlepszy sex jest z....drwalem Big Grin-pisze zielonka.Ja nie przepadam za drwalami. Z tym,ze to drwalowi jest dobrze. ![]() Freddy,to ze mieszkam nad wloska restauracja to nie znaczy,ze znam Wlochow od strony sexu. Wiem,ze mowia na nich cipkoliszki.Kazdy Wloch ma kochanke,wiec to nie moj typ To tez odpowiedz dla Florki.Ty masz stalego partnera i znasz go od podszewki,to moze ty rzucisz tu pare szczegulow. A tak przy okazji to zobacz czy nie strzelam jakis bykow ![]() RE: TO I OVO :-) - Flo-Florcia - 13-10-2017 Renia - tylko nie Florka , Flo lub z cia . To ja do ciebie ładnie - renia piszę, a ty tak do mnie z grubej rury. No niech tam , ale nie wiedziałam , że każdy Włoch ma kochankę, patrz , jeszcze w moim wieku można się czegoś dowiedzieć . Teraz już wiem , czemu ten nasz Italianiec od pizzy , tak się na mnie gapi i oblizuje , choć ma żonę piękną polską blondynkę. Renia - szczegół , ó nie u , nie piszę o prywatnym sexie na publicznym forum , mój by mnie obdarł ze skóry. RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Florcia,tak mi sie bezwiednie napisalo.Pisze szybko,zeby kazdemu odpowiedziec.Tak sie wlasnie zastanawialam z tym szczegolem 2 o z kreska bylo mi za duzo.Dzieki. RE: TO I OVO :-) - Freddy - 13-10-2017 Renia, moje zapytanie dotyczylo wszystkich zainteresowanych pań. Ale odpowiedzi sie nie doczekalem wiec pewnie i Wlocha bylo niet. Ciesze sie z tego bo domyslam sie, ze panie preferuja polski typ mezczyzny: zarosniety i lekko pachnacy meskim, zdrowym potem (czyste feromony). A polskie wiadomo, ze dobre !!! RE: TO I OVO :-) - phoenix - 13-10-2017 (13-10-2017, 18:10)Freddy napisał(a): Renia, Jesssso! Jak wpadnie tutaj Ferdydurke, to ciebie Freddy, rozszarpie na strzepy ![]() Nie za ten pot (bo pewnie tez sie poci), ale za to co.......polskie ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Freddy,trudno ocenic,trzebaby miec bogate doswiadczenie.Jedno moge ci powiedziec,ze Polacy kochaja mocniej od wszystkich facetow. ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - phoenix - 13-10-2017 (13-10-2017, 18:18)Renia napisał(a): Freddy,trudno ocenic,trzebaby miec bogate doswiadczenie.Jedno moge ci powiedziec,ze Polacy kochaja mocniej od wszystkich facetow. Renia.... sorry za to jakze intymne pytanie, ale.....kochali cie jacys "inni" faceci? Niemcy? Hiszpanie? Marokanczycy? Brazylijczycy? Japonczycy? A moze....Etiopczycy? No bo skoro nie, to...skad wiesz jak ci inni potrafia kochac? ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Zielonka,z racji tego,ze moja praca to wojaze po europie to moge ci powiedziec,ze rozne milosci mi sie zdazaly.Moj maz austryjak,nie wytrzymal tempa mojego zycia i mojej pracy.Poszedl sobie z wdowa z dwojka dzieci. Niemiec,oswiadczyl sie w tym samym dniu w ktorym mnie poznal.Niestety nie bylam gotowa na takie niespodzianki. A Polak? Kiedy odeszlam,skoczyl z pierwszego pietra.Na szczescie zlamal tylko reke.Wrocilam ale alkohol mi go zabral. Chcesz wiedziec cos wiecej? RE: TO I OVO :-) - phoenix - 13-10-2017 Wiecej? Chetnie, ale....moze jutro. Dzisiaj leze nieprzytomna z wrazenia.... RE: TO I OVO :-) - fiscus - 13-10-2017 (13-10-2017, 11:33)Miecznik napisał(a): (Do Majami!) ![]() ![]() ![]() Pol roku temu u znajomych (dzieci byly obecne,ale nam sie wydawalo,ze sa zajete zabawa), ,rozwinela sie dyskusja na temat wibratorow. Ku niespodziance podleciala dziewczynka (4,5 lat), z pytaniem a co to jest wibrator? Czy jest to kogucik,ktorego sie nakreca i skacze? Jednoglosnie wszyscy odpowiedzieli,ze....tak. Z kremem natomiast to, nie wiem jakie pytanie podloby ze strony dziecka. ![]() RE: TO I OVO :-) - helen*** - 13-10-2017 (13-10-2017, 18:40)Renia napisał(a): Zielonka,z racji tego,ze moja praca to wojaze po europie to moge ci powiedziec,ze rozne milosci mi sie zdazaly.Moj maz austryjak,nie wytrzymal tempa mojego zycia i mojej pracy.Poszedl sobie z wdowa z dwojka dzieci. Nawet baletnicom nie zawsze slonko swieci ![]() Takie jest zycie ![]() (13-10-2017, 16:52)Freddy napisał(a): Ze co? Ze Wlosi? Nigdy nie mialam do czynienia z obcokrajowcem i nie mam ochoty na taki zwiazek, to nie moj swiat , co chodzi o Wlochow ,to sa takie cieple kluchy, kurdupelki, zgrywusy pewni siebie ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 13-10-2017 Helenka, dolce vita to tylko na filmie.Reszta ma pod gorke.No nie zawsze ![]() RE: TO I OVO :-) - helen*** - 13-10-2017 (13-10-2017, 17:05)Renia napisał(a): Najlepszy sex jest z....drwalem Big Grin-pisze zielonka.Ja nie przepadam za drwalami. Renia, Ty to jestes mocna! "cipkoliszki" ![]() Mam kolezanke w pracy,Wloszke , wyjatkowo spokojna jak na Wloszke, bo one z natury rozdarte sa, ta biedna Maria nie jest szczesliwa ,ze swoim "cipoliszkiem" , narobil jej owocow milosci ( troje dzieci) ,ozenic sie nie chce, pracowac tez nie. Czy ma kochanke to nie wiem? ![]() RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 13-10-2017 Teraz zrozumiałem wpis Gęsiareczki na wątku z tysiącem wpisów iberte! ;=)))) RE: TO I OVO :-) - Unka - 13-10-2017 (13-10-2017, 15:44)Renia napisał(a): Unka napisala:Tekst jak widze przedstawia Twoj poziom ..jak i reszta wpisu . RE: TO I OVO :-) - fiscus - 13-10-2017 Maama! Wlosi slyna z milosci do swych Matek, zdradzaja zony? a ktory samiec tego nie robi? Ale tu jest temat tu i ovo z serduszkami. Szczerze piszac,marki ovo nie znam ale chetnie poczytam . ![]() |