Nasze-Niemcy.pl
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017

Nie znam się na mechanice , bo z techniką jestem na bakier, ale tych części składowych trochę jest.
Inteligencja jako silnik, humor jako skrzynia biegów,ale jest jesteś jeszcze to coś ...pstryk z akumulatora....i bez tego nie pojedziesz...oj nie... NO A ILE MOŻNA PCHAĆ ???

RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017

Hmm...no ja tam chodziłem na rekolekcje młodzieżowe a roraty to takie ogólno dostepne były Smile .

A samo określenie "twardogłowy". ...no tak mi sie poprostu skojarzyło. ...to takie okreslenie pokolenia miedzy junior a senior Smile .

Dzieki Bogu mój park maszynowy serwisowany. I uszczelka pod głowicą bez zarzutu.

RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017

Majami,
termodynamika sie klania.
Spalanie wybuchowe i przedwczesny zaplon.

(15-05-2017, 22:37)Majami napisał(a): Nie znam się na mechanice , bo z techniką jestem na bakier, ale tych części składowych trochę jest.
Inteligencja jako silnik, humor jako skrzynia biegów,ale jest jesteś jeszcze to coś ...pstryk z akumulatora....i bez tego nie pojedziesz...oj nie... NO A ILE MOŻNA PCHAĆ ???

A ten "pstryk" to w Twoim odniesieniu z racji że jesteś kobieta to trzydniowy zarost Smile ? .

termodynamika ??? coś mi swita , ale w którym kosciele ???

RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017

Uzi, chodzialam na jedno i drugie, ale, to taaaaaak dawno bylo, ze ledwie pamietam..
Najlepsze bylo, ze przed slubem chciano nas 36 i 30, upchnac na nauki przedmalzenskie   Rolleyes

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Renia - 15-05-2017

Kazdy czepia sie tego twardoglowego a jakos nikt nie zauwazyl tego zdania:"Ze niby w mlodosci to euforia a na starosc to tylko w fizbinkach?" Czy tu wszystko jasne,czy moze ktos wie co to sa fizbinki?" Moze sie to pisze przez rz,nie wiem.

uzi , myślisz że wystarczy wypuścić zarost na " czy" dni i sprawa będzie załatwiona ?

Nic bardziej mylnegoSmile

A teraz idę w krainę muzyki , ale spoko ja nie zameczam innych swoimi gustami muzycznymi. Papaty wariaty Smile

RE: Udany Sex nie zna wieku. - Janusz Ol - 15-05-2017

Dobry wieczor ,caluje dlonie dam panom sie klaniam

Reniu jezeli dobrze pamietam fiszbiny tak sie pisze

(15-05-2017, 22:46)ychna napisał(a): Uzi, chodzialam na jedno i drugie, ale, to taaaaaak dawno bylo, ze ledwie pamietam..
Najlepsze bylo, ze przed slubem chciano nas 36 i 30, upchnac na nauki przedmalzenskie   Rolleyes

U mnie zakonnica mowila ze antykoncepcja to grzech...a obok nas byly dwie laski w tak 5,6 miesiacu Big Grin .

(15-05-2017, 22:47)Renia napisał(a): Kazdy czepia sie tego twardoglowego a jakos nikt nie zauwazyl tego zdania:"Ze niby w mlodosci to euforia a na starosc to tylko w fizbinkach?" Czy tu wszystko jasne,czy moze ktos wie co to sa fizbinki?" Moze sie to pisze przez rz,nie wiem.

Ja sie Renia nie czepiam tego okreslenia....tylko akurat w tematyce seksu interpretuje je zupełnie inaczej aniżeli Ty Smile .....no bardziej dosłownie Big Grin .

Big Grin Big Grin

Uzi moj syn tez byl ,,wczesniakiem" WinkTez sluchalem o rosyjskiej ruletce zwanej kalendazykiem

(15-05-2017, 22:47)Majami napisał(a): uzi , myślisz że wystarczy wypuścić zarost na " czy" dni i sprawa będzie załatwiona ?

Nic bardziej mylnegoSmile

A teraz idę w krainę muzyki , ale spoko ja nie zameczam innych swoimi gustami muzycznymi. Papaty wariaty Smile

No wiesz....to zależy od wyzwania....czasem wskazane jest troche muskla podćwiczyć. ..żeby nie tylko jedna czesc ciała była twarda Big Grin

RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017

Jesli juz wiemy jak sie pisze , to niech ktos wytlumaczy co to sa te fiszbinki.
I jak sie uzywa?
Ja sie chetnie ucze..

No to widze. ..ze nie tylko ja na naukach bylem bardziej doswiadczony od prowadzacej wyklad Big Grin .

Renia do tablicy!

Moi drodzy czy to sie kiedys zmieni ....przeciez swiat gna do przodu ,my uczymy sie nowych technologi a tam ........inkwizycja

iberte nie zartuj ,facet musi wiedziec takie rzeczy

Zaraz tam pamieta fiszbiny , gówniarz jeden Big Grin Niby skad ?

Fiszbiny funkcjonuja do dzis , ale wy panowie tylko z zaszewkam macie do czynienia Big Grin

Ychna a moze gorset ich potrzebuje ? Wink Big Grin