![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Nie znam się na mechanice , bo z techniką jestem na bakier, ale tych części składowych trochę jest. Inteligencja jako silnik, humor jako skrzynia biegów,ale jest jesteś jeszcze to coś ...pstryk z akumulatora....i bez tego nie pojedziesz...oj nie... NO A ILE MOŻNA PCHAĆ ??? RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 Hmm...no ja tam chodziłem na rekolekcje młodzieżowe a roraty to takie ogólno dostepne były ![]() A samo określenie "twardogłowy". ...no tak mi sie poprostu skojarzyło. ...to takie okreslenie pokolenia miedzy junior a senior ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Dzieki Bogu mój park maszynowy serwisowany. I uszczelka pod głowicą bez zarzutu. RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Majami, termodynamika sie klania. Spalanie wybuchowe i przedwczesny zaplon. RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 (15-05-2017, 22:37)Majami napisał(a): Nie znam się na mechanice , bo z techniką jestem na bakier, ale tych części składowych trochę jest. A ten "pstryk" to w Twoim odniesieniu z racji że jesteś kobieta to trzydniowy zarost ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 termodynamika ??? coś mi swita , ale w którym kosciele ??? RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Uzi, chodzialam na jedno i drugie, ale, to taaaaaak dawno bylo, ze ledwie pamietam.. Najlepsze bylo, ze przed slubem chciano nas 36 i 30, upchnac na nauki przedmalzenskie ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Renia - 15-05-2017 Kazdy czepia sie tego twardoglowego a jakos nikt nie zauwazyl tego zdania:"Ze niby w mlodosci to euforia a na starosc to tylko w fizbinkach?" Czy tu wszystko jasne,czy moze ktos wie co to sa fizbinki?" Moze sie to pisze przez rz,nie wiem. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 uzi , myślisz że wystarczy wypuścić zarost na " czy" dni i sprawa będzie załatwiona ? Nic bardziej mylnego ![]() A teraz idę w krainę muzyki , ale spoko ja nie zameczam innych swoimi gustami muzycznymi. Papaty wariaty ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Janusz Ol - 15-05-2017 Dobry wieczor ,caluje dlonie dam panom sie klaniam Reniu jezeli dobrze pamietam fiszbiny tak sie pisze RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 (15-05-2017, 22:46)ychna napisał(a): Uzi, chodzialam na jedno i drugie, ale, to taaaaaak dawno bylo, ze ledwie pamietam.. U mnie zakonnica mowila ze antykoncepcja to grzech...a obok nas byly dwie laski w tak 5,6 miesiacu ![]() (15-05-2017, 22:47)Renia napisał(a): Kazdy czepia sie tego twardoglowego a jakos nikt nie zauwazyl tego zdania:"Ze niby w mlodosci to euforia a na starosc to tylko w fizbinkach?" Czy tu wszystko jasne,czy moze ktos wie co to sa fizbinki?" Moze sie to pisze przez rz,nie wiem. Ja sie Renia nie czepiam tego okreslenia....tylko akurat w tematyce seksu interpretuje je zupełnie inaczej aniżeli Ty ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 ![]() ![]() _____________ nam sie myklo, bo mialam swiadectwo na 5 ! Zreszta, nie wiedzieli co zrobic z niemieckojezycznym kandytatem na meza.. ![]() Ksiadz udzielajacy nam slubu, cwiczyl przez dobre 2 tyg., niemiecki.. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Janusz Ol - 15-05-2017 Uzi moj syn tez byl ,,wczesniakiem" ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 (15-05-2017, 22:47)Majami napisał(a): uzi , myślisz że wystarczy wypuścić zarost na " czy" dni i sprawa będzie załatwiona ? No wiesz....to zależy od wyzwania....czasem wskazane jest troche muskla podćwiczyć. ..żeby nie tylko jedna czesc ciała była twarda ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Jesli juz wiemy jak sie pisze , to niech ktos wytlumaczy co to sa te fiszbinki. I jak sie uzywa? Ja sie chetnie ucze.. RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 No to widze. ..ze nie tylko ja na naukach bylem bardziej doswiadczony od prowadzacej wyklad ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Renia do tablicy! _________________ wg mnie to sa druty w BH.. ale, moze sie myle.. tylko co to ma wspolnego z seksem? ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Janusz Ol - 15-05-2017 Moi drodzy czy to sie kiedys zmieni ....przeciez swiat gna do przodu ,my uczymy sie nowych technologi a tam ........inkwizycja iberte nie zartuj ,facet musi wiedziec takie rzeczy RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Zaraz tam pamieta fiszbiny , gówniarz jeden ![]() Fiszbiny funkcjonuja do dzis , ale wy panowie tylko z zaszewkam macie do czynienia ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Janusz Ol - 15-05-2017 Ychna a moze gorset ich potrzebuje ? ![]() ![]() |