![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 26-02-2019 Widzisz....20 wpisów i nowa strona Teraz napisz coś u Słoninki bo jak nie to...przyjdzie diego999 i...wiesz co bedzie? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 26-02-2019 No to co,juz bedzie spokoj? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 26-02-2019 Raczej nie. Diego zakłada jakies dziwne tematy i ewidentnie prowokuje świra. Po co? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 26-02-2019 Bo jest taka samą kretynką jak ten świr. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 26-02-2019 Teraz napisz coś u Słoninki bo jak nie to...przyjdzie diego999 i...wiesz co bedzie?--napisala sloninka. Napisalam, sezam sie otworzyl ale nawet piwa nie postawila.Swinka.sloninka. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 26-02-2019 Renia ja też pisałam tutaj żeby ci nabić wpisy i przeskoczyć stronę. Podziękowałaś ![]() ![]() A mnie nazywasz swinką. To wybierz sobie piwko jakie lubisz i ucz się kultury od tych, którzy ją mają. Nawet od...świnek ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 26-02-2019 dzieki mojemu pomyslowi Diego999 zaprzestal swoich zartow, nie nalezy zaraz mi skakac do oczu i mnie atakowac, jestem bardzo madra osoba i therapeutka z zawodu, ja pokonalam wroga, wy biegalyscie jak owieczki i jeszcze mnie wyzywacie od kretynek, no no, fajnie, dlatego nie mam ochoty z takimi osobami jak wy pisac, z helen tak, herbi jest fajny, renie tez polublam, reszta jest nie do strawienia RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 26-02-2019 Nic nowego . Ty co tydzień masz nowych ulubieńców i co tydzień listę tych co nie sa do strawienia. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 26-02-2019 (26-02-2019, 20:03)Majamka napisał(a): Nic nowego . ty zawsze stoisz na samej gorze mojej listych ,tych ,ktorych nie trawie, jestes nie do strawienia, zawsze wszystko negujesz , wiesz wszystko lepiej, jestes wulgarna a jak ppo pijanemu siedzisz przy compie to jestes kryminalna, taka jest prawda RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 26-02-2019 Ty sloninka chyba jestes niedowartosciowana.Zeby z kims zaczac rozmawiac,musisz go najpierw ponizyc a potem powiedziec swoje.Nie trzymasz klasy ale masz pretesje do damy. Ja piwa nie pije.Ostatnio prawie zero alkoholu ale jezeli juz to moj ulubiony ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 26-02-2019 te ciagle utarczki, podchody wyzwiska, czy to typowo polskie? nie , zdecydowanie typowo chamskie, a nie wszyscy Polacy sa chamami, zdecydowana wiekszosc sa milymii osobami, dlatego nie ma ich tu na forum RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 26-02-2019 Zielonka, Gargamel wywali Twoj temat, widac to golym okiem . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 26-02-2019 Renia, cieszę się że ty jetes dowartosciowana. Piwa sama się domagalaś. Jak dostałaś to piwo to ci też nie pssuje. Może zrekapituluj swoje postępowanie...damo! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 26-02-2019 (26-02-2019, 20:05)Diego9 napisał(a):(26-02-2019, 20:03)Majamka napisał(a): Nic nowego . Na szczęście . Możesz być pewna że moja pozycja na tym szczycie pozostanie niezachwiana. Ja się ze świrami nie zadaje. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 26-02-2019 (26-02-2019, 20:09)helen*** napisał(a): Zielonka, Gargamel wywali Twoj temat, widac to golym okiem . Poproszę diego to mi...naprawi. Twierdzi ze umie to robić. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 26-02-2019 Wystarczy przerzucić stronę , żadna tajemnica. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 26-02-2019 Wydaje mi sie,ze tylko moderacja moze usunac to, albo tylko on, bo jest to jego wpis (26-02-2019, 20:15)Słoninka napisał(a):(26-02-2019, 20:09)helen*** napisał(a): Zielonka, Gargamel wywali Twoj temat, widac to golym okiem . (26-02-2019, 20:06)ferdydurke napisał(a): und TschuessWstawil obrazek , wykasowalam go. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 26-02-2019 Tak wywaliłem wątek zielonki i napisałem jasno dlaczego - dostała 5 minut na zwykłe PRZEPRASZAM za celowe wywalenie mojego wątku! Nie doczytałem, więc Tschuess! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 26-02-2019 No i rozwalil.Sloninka to tak sie tylko mowi,ze nawet przyslowiowe pol litra nie postawil.Poniewaz wodka wyszla z mody,posluzylam sie piwem.Fakt,ze obdarlas mnie z zyciorysu i tekstow ,swiadczy o tym,ze widzisz kto zacz. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 26-02-2019 To nie byla zielonka, tylko ja ![]() Teraz ja przepros ![]() |