![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - ychna - 02-09-2018 Polskie czy niemieckie bez roznicy, tylko ta piorunska chemia, ok, musze skonczyc co zaczelam, inaczej czarno to widze )) RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 02-09-2018 oj tak, mam w szkole w ogrodzie jablon, jablka pachna z daleka w sklepie nie czuc nic RE: Barwy codzienności... - Anita - 02-09-2018 Już nie ma jedzonka bez chemii. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 02-09-2018 no cos okropnego , zaczelam sama piec chleb, z zakwasem, tego od piekarza i tego przemyslowego nie moglam jesc, bylo mi po nim jakos dziwnie RE: Barwy codzienności... - Anita - 02-09-2018 Wiele ludzi tak robi. Ja wywaliłem chemię z żarcia dawno temu. . RE: Barwy codzienności... - ychna - 02-09-2018 Calej nie wywalicie panionki, a z lazienek kosmetyki i srodki czystosci tez wywalilyscie ? ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 02-09-2018 Z żarcia Ychna. Fakt reszty nie da rady. RE: Barwy codzienności... - ychna - 02-09-2018 Zrobilam woreczek zapachowy z lawenda, teraz wisi kolo mnie, pelnia lata w nosie.. uwielbiam !! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 02-09-2018 Naturalne najlepsze,ale działa wszystko chwilę ;( RE: Barwy codzienności... - Anita - 03-09-2018 Dzień doberek ![]() Co ja dziś zrobię z tak pięknie rozpoczętym dniem? Chyba wezmę miotłę i posprzątam , ![]() Miłego dnia ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 03-09-2018 Hahahahaa, odkurzacz przemyslowy bylby skuteczniejszy.. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 04-09-2018 tak, na co niektorych przydlal by sie odkurzacz i to taki porzadny RE: Barwy codzienności... - phoenix - 04-09-2018 Dzień dobry, nie żebym oceniała bądź broń boże krytykowała, ale...śmieszy mnie ta nadgorliwość "sprzatajacych". Na tym forum przecież nic się nie dzieje. 3 osoby na krzyż coś tam czasem skrobną o byłoby na tyle. Od czasu do czasu zrobi się jakaś mała ekszyn gdy wpadnie Diego wszystkich powyżywa. Ale kto by się tym przejmował? Po co od razu usuwać cały themat? No może tylko po to żeby autorce wpisów żałosnych wstydu zaoszczędzić.... Ale czy to ma sens? W/g mnie nie, ale to tylko moje skromne zdanie. A teraz idę na masażyk i wassergimnastik, potem biorę rower i zasuwam nad morze ![]() A Wam życzę udanych porządków i sprawnego sprzętu ![]() ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 04-09-2018 no czesc dziewczeta , narozrabialam dzisiaj w pracy, zobaczylam ,ze moje okna brudne sa, wiec mialam wolne godziny , przynioslam cos w butelce do mycia szyb , papierow scierki, spryskalam szyby, wytarlam scierkami , raz , drugi, odnioslam plyn , usiadlam i zamarlam , szyby wygladaly jeszcze gorzej jak przed myciem, pobieglam do kolezanki z zapytaniem co robic, okazalo sie ze ona taka sama madra jak i ja, kazala mi plynem do szyb znowu myc, wrocilam do pokoju i nagle doznalam olsnienienia mikrofazy i woda , popedzila po mikrofazowki i wode , umylam dwa razy okna , wygladaja jakby je ktos myl , kto nie ma o tym pojecia ale sprawiaja przynajmniej wraazenie umytych, RE: Barwy codzienności... - Anita - 04-09-2018 A no masz do tego dar Diego ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 04-09-2018 jutro poprawie te szyby , u nas sa okna dwa razy w roku myte dlatego wygladaja jak wygladaja RE: Barwy codzienności... - Anita - 04-09-2018 No ja tak się wzięłam za porządki,że okienka też zaliczyłam. Teraz błyszczą jak gwiazdki na niebie ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 05-09-2018 Dobry Switkiem koło poludnia. ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 05-09-2018 czesc Anitko, ja nie mazalam tych szyb dzisiaj, bo mi sie nie chcialo, ja wiem ze wiem ,a wiem ze moj maz nic nie wie i nic nie umie, RE: Barwy codzienności... - Anita - 05-09-2018 No wiesz Ty co? To szczyt wszystkiego! ![]() Jak mogłaś nie umyć tych okien. Nie masz parcia na porządek? Oj Diego co z Ciebie wyrosło ? ![]() |