Nasze-Niemcy.pl
TO I OVO :-) - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473)

RE: TO I OVO :-) - Renia - 07-11-2017

Male przesilenie.Jak sie czlowiek tak rozpali do czerwonosci,to  musi potem troche ochlonac.herbiherb 
Ty to co innego.Stoicki spokoj i mocne nerwy. Troche spokoju sie przyda. Dzisiaj  byl wyjatkowo ponury  i ciemny dzien.
Mamy jesienne depresje. Wszystkim tym,ktorzy na banicji, dedykuje te piosenke.Trzymajcie sie.

RE: TO I OVO :-) - herbiherb - 07-11-2017

no pikna melodyjka Wink napewno banici Cie za to polubja Smile

RE: TO I OVO :-) - helen*** - 08-11-2017

(07-11-2017, 22:43)Renia napisał(a): Male przesilenie.Jak sie czlowiek tak rozpali do czerwonosci,to  musi potem troche ochlonac.herbiherb 
Ty to co innego.Stoicki spokoj i mocne nerwy. Troche spokoju sie przyda. Dzisiaj  byl wyjatkowo ponury  i ciemny dzien.
Mamy jesienne depresje. Wszystkim tym,ktorzy na banicji, dedykuje te piosenke.Trzymajcie sie.

[Obrazek: tanczace003.gif][Obrazek: tanczace003.gif][Obrazek: tanczace003.gif]

RE: TO I OVO :-) - Renia - 08-11-2017

A ci panowie z piwnymi brzuszkami,to kto?

Ta piosenka mowi o dziwnej milosci.Sa ludzie ktorzy kochaja i rownoczesnie nienawidza. Ciezki przypadek.
 Ti odio poi ti amo--znaczy, --nienawidze cie potem cie kocham.Z tego wynika,ze nie tylko w Polsce kwitnie taka milosc ale wszedzie.I ta piosenka pozegnam was,dobranoc,do jutra.

RE: TO I OVO :-) - Marika - 08-11-2017

(06-11-2017, 22:45)Dąbrowski napisał(a):
(06-11-2017, 22:42)ferdydurke napisał(a): Masz ciągoty homoseksualne i interesuje cię Marika? Tongue

Marika to chyba nie kobietka Tongue

Miłego relaksującego dnia życzę Dąbrowski  Rolleyes Rolleyes Huh

(08-11-2017, 00:00)helen*** napisał(a):
(07-11-2017, 22:43)Renia napisał(a): Male przesilenie.Jak sie czlowiek tak rozpali do czerwonosci,to  musi potem troche ochlonac.herbiherb 

[Obrazek: tanczace003.gif][Obrazek: tanczace003.gif][Obrazek: tanczace003.gif]

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQWB-Wj2f8Nx_sIPv_50BV...GYxvrN_OgQ]  helem  Dzień dobry    Rolleyes

(08-11-2017, 00:49)Renia napisał(a): A ci panowie z piwnymi brzuszkami,to kto?

Ta piosenka mowi o dziwnej milosci.Sa ludzie ktorzy kochaja i rownoczesnie nienawidza. Ciezki przypadek.
 Ti odio poi ti amo--znaczy, --nienawidze cie potem cie kocham.Z tego wynika,ze nie tylko w Polsce kwitnie taka milosc ale wszedzie.I ta piosenka pozegnam was,dobranoc,do jutra.

[Obrazek: goldi222_oczy0024.gif][Obrazek: goldi222_oczy0024.gif]

RE: TO I OVO :-) - Majami - 08-11-2017

Durnoobrazkownia ruszyła.

RE: TO I OVO :-) - Anita - 08-11-2017

A nie tak dawno pisalas,że jest ci obojętne kto i w jaki sposób przekazuje swoje myśli.
Ty doskonale wszystko rozumiesz.Zmieniło sie coś od tego czasu?

Moje postrzeganie wielu osób zmieniło sie po tym jak je poznałam.
Czy ta ogólna odpowiedż jest satysfakcjonująca ?

A poniewaz znam Ferdydurke , śmiac mi sie chce jak te bzdury na niego wypisujecie.Big Grin

RE: TO I OVO :-) - zyta - 08-11-2017

(08-11-2017, 11:38)Anita napisał(a): A nie tak dawno pisalas,że jest ci obojętne kto i w jaki sposób przekazuje swoje myśli.
Ty doskonale wszystko rozumiesz.Zmieniło sie coś od tego czasu?
Uważam,  iż ten wpis jest bardzo agresywny oraz nie wnosi nic do tematu tego threada.

Proponowałabym twoje wpisy robione, jako "użytkownik", a nie "moderator"odpowiednio znakować.
Powód?
Moderator nie ma ani prawa, ani obowiązku wpisywać takich rzeczy.
Użytkownik, to, co innego. Jemu można przekazać "nagrodę", ale moderatorowi nie wypada.

Uważam, że twoja bezkarność w wysławianiu się na wielu tematach po prostu moderatorowi forum nie przystoi.
Jako moderator należysz do ekipy forum rzucając światło na wszystkich z całej ekipy.
To światło ma wydźwięk bardzo negatywny i polaryzujący.
Uważam, że ta polaryzacja ze strony moderatora (jakby nie było - funkcjonariusza) nie jest na miejscu.

Może zechciałabyś to przemyśleć?

RE: TO I OVO :-) - Anita - 08-11-2017

Swoje propozycje i wynurzenia proszę kierować do Administracji .
Dziękuję.

RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 08-11-2017

pytanie ;
Czy Ferdydurke i Iberte moga tu powrocic, czy sa zbanowani na amen ?
Przyszedlem tu wylacznie za Ferdydurke, bo zaprosil mnie i goraco polecal ten Portal .

Z tego co widze bardzo szybko dostaje sie tu Maulkorb , a na takowe zabawy, nie mam ani nerva ,
ani ochoty , bo jestem juz za stary na dziecinade .
Jak nie powroca do niedzieli , zbieram sie .
No chyba ze wylece za owyz wpis, to powiem : " Wola nieba, z nia sie zawsze zgadzac trzeba !"

Milej srody.

RE: TO I OVO :-) - zyta - 08-11-2017

Masz na myśli, oczywiście Niedzielę Palmową. To należy podkreślić. Wężykiem.

Przeczytalam Leona i widze że troche banów sie posypało ?
Równiez zyczę miłej srody.

RE: TO I OVO :-) - oban - 08-11-2017

(07-11-2017, 20:42)Renia napisał(a): Niestety,to nie moje dzielo.Dlaczego mialabym szkodzic Dabrowski,jak byla dla mnie mila?
Ferdydurke,tez zbanowany ale nie na moje zyczenie,Dawalam sobie z nim rade.Diego jak widzisz nie miala ze mna konfliktow,wiec nie mialam interesu zeby byla zbanowana.Mysl logicznie.A za bluzgi  zglosilam cie do modera.Sama odpowiadaj za swoje zachowanie. Chcesz brac udzial w dyskusji to sie zachowuj przyzwoicie.
Nie na twoje życzenie, ale przeprowadzone uzasadnienie dotyczące twojego wieku wyparowało. Confused
Twoje pisanie o przyjaciółce Grabowskiej pozostało. Nikt nie nagrodził także twojego wyzywania innych od ratlerków.
Widać nie wszyscy mają geny kapusia! Tongue 

Gdyby inni userzy mieli twoją moralność, to niedługo byś gościła na jakimkolwiek forum!

Miłego wieczoru życzę!

Ferdydurke,znowu zaczynasz? Zrobiles sobie festiwal obelg na moim watku.To byl kilkudniowy mobbing.Dziwilam sie,ze fabek nie reaguje.Teraz da capo czepianie sie i ublizanie.O pani Grabowskiej Fabek napewno nie zalapal ale co w tym obrazliwego jak sie nia chwaliles na forum. O ratlerkach juz pisalam-niewinny zart a ty sie dopatrujesz wielkiej obrazy.
Na kazdym forum jest regulamin i trzeba sie go trzymac. Ja jetem na powaznym forum politycznym,nigdy nie dostalam ani jednego upomnienia.Przeciwnie,raz mialam nawet 80 plusikow. Na takie ataki jak ja tu bylam narazona,to ja mam swieta cierpliwosc.Musze ci powiedziec,ze ta zacieklosc mnie bawi. Jak mozna sie tak obnazyc i pokazywac sie z najgorszej strony. Na twoim miejscu,ja zastanowilabym sie,co sie dzieje z twoimi nerwami bo normalne to nie jest.

RE: TO I OVO :-) - oban - 08-11-2017

Ty Renia, pokaż to ferdydurkowe chwalenie się panią Grabowską! Wiesz kto ty jesteś?
Ty jesteś główną bohaterką wierszyka Jana Brzechwy " Kłamczucha "

I by było jasne! Teraz ja będę zgłaszał Fabkowi każde twoje wykroczenie przeciw regulaminowi tego forum!
Zobaczymy jak długo się utrzymasz! ;=))

(15-10-2017, 08:31)Majami napisał(a): Ja spie w małej czarnej nocnej, takiej co ledwo tyłek zakrywa...a własciwie częściej nie zakrywa.
Czasem też na nagusa.
Wole wstawic durne obrazki, jak opisywac imtymne sprawy, chwalic sie maskotkami w szafce nocnej, lub mascia rozkoszy . Big Grin Big Grin Big Grin
Mnie fascynuje natura ,no i uczucia graja wielka role ,w czym i z kim spie ,jest to scisla tajemnica  Tongue

Walczycie  o prawo do orgazmu, kto Wam odbiera to prawo Huh

(08-11-2017, 12:19)Majami napisał(a): Moje postrzeganie wielu osób zmieniło sie po tym jak je poznałam.
Czy ta ogólna odpowiedż jest satysfakcjonująca ?

A poniewaz znam Ferdydurke , śmiac mi sie chce jak te bzdury na niego wypisujecie.Big Grin
Przeciez to Renia pisala o nim bzdury  Tongue 

Osobiscie jego nie znam,ale rozmawialam sobie z nim nie raz, sympatyczny, grzeczny, kulturalny facet, ciekawie ,madrze opowiadal o zyciu , na forum jest zmieniony o 180°.

Strzel jeszcze parę cytatów wyrwanych z róznych dyskusji , to moze spokojnie usniesz.
Typowe zacietrzewienie osób które nie maja z kim spać

(08-11-2017, 20:50)oban napisał(a): Ty Renia, pokaż to ferdydurkowe chwalenie się panią Grabowską! Wiesz kto ty jesteś?
Ty jesteś główną bohaterką wierszyka Jana Brzechwy " Kłamczucha "

I by było jasne! Teraz ja będę zgłaszał Fabkowi każde twoje wykroczenie przeciw regulaminowi tego forum!
Zobaczymy jak długo się utrzymasz! ;=))

Ja mam dobra pamiec.Zwracales sie do iberte,ze sie onanizujesz.Mnie to nie przeszkadza ale teraz sie nie wypieraj.Chcialam znalez ta wypowiedz ale niestety twoje konto jest zlikwidowane wiec wszystkie twoje wypowiedzi tez.
Bardzo prosze,mozesz mnie monitorowac ale nie depcz mi po pietach bo to moze byc mobbing.