![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - fabek - 28-08-2014 Witajcie ![]() Czy czujecie już weekend tak jak ja? ![]() RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 28-08-2014 Elo Fabek ![]() No u mnie do weekendu jeszcze daleko, a i tak będę mieć tylko sobotę wolną ![]() ![]() Mam nadzieję, że Wam weekend minie spokojniej ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Ychy ja juz zaczynam od dzis weekend:-) I sloneczko wylazlo:-) Siemka chopaki malowane:-) RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 28-08-2014 No nie za dobrze Ci czasem Anita? ![]() Siemano ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 A bo ja wiem? Czasem i za dobrze mnie jest:-) Hym a co Ci chodzi po glowie???? Pamietaj slowo sex jest cenzuralne...:-) ......a moze sie myle....:-) RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 28-08-2014 Mnie co chodzi po głowie? Ty lepiej zapytaj co mi po niej nie chodzi, łatwiej będzie ![]() Ale jedyne o czym teraz myślę, to żeby jak najszybciej zabrać się z biura, wrócić do domu i utegować coś do jedzenia na wieczór ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Hym ....salatka obowiazkowa...:-) Mnie tam tez pol dnia lazily po glowie ''niechcieje'' Lazily,lazily,az wymyslily-poledwiczki w sosie z kurek... A zapomnialam zypytac A co Ci nie lazilo po glowie...˚_˚ RE: Koncert zyczen! - ychna - 28-08-2014 Jestem na dlugosc kawy, revo - jakie seminarium ? RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 28-08-2014 no czesc wam wszystkim ja juz po robocie a jutro mam tylko 2 terminy a wiec od 11,30 mam wolne yupi Anita nie znecaj sie tym zarciem ja jem ciagle to samo albo mam tylko takie wrazenie mam stosy ksiazek kucharskich a jak jestem w Polsce to kupuje jeszcze jakies nowe wydania moja wspaniala siostra tak tak ona jest wspaniala powiedziala ze ja pewnie siedze i czytam swojej rodzinie te przepisy na smaczne polskie potrawy tlumacze na niemiecki a mojej rodzinie slinka cieknie - cos w tym jest bo obojetnie jaki przepis wynajde to i tak laduje na stole Jakis sznycel albo placki ziemiaczane albo nalesniki lub zupa pomidorowa albo golabki to moj caly repertuar aaa zapomialam Spaghetti tez robie RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 28-08-2014 Seminarium dla wolontariuszy - będziemy ewaluować nasz pobyt w Niemczech, pracę tutaj itd... To jest niestety obowiązkowe. A sałatkę robię, bo spotykamy się dzisiaj w kupie, co by pożegnać wolontariuszy, którzy wracają z powrotem do domu. A że nie chce mi się nic specjalnie przygotowywać, to wymyśliłem sałatkę z winogron ![]() ![]() [oddzielony] Na Obiad ! ;) - Diego13 - 28-08-2014 ooo nie znecajcie sie nade mna ooo chcialam tez tu cos wkleic ale nie umiem RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 28-08-2014 a ja chcialam cie juz jako kandydata na mojego ziecia no musze sie jeszcze zastanowic a z tym "psioczeniem" oczywiscie wszystko w ramach regulaminu a jak ci sie Jakis wpis nie spodoba to wtedy pieknie go na ksiezyc wyslesz i juz zrob salatke z makaronu szybko zdrowo i podejrzewam ze kazdy lubi (28-08-2014, 14:00)Anita napisał(a): A bo ja wiem? Anita jak mozesz takie slowo na s i na koncu x pisac ![]() ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 28-08-2014 Haha xD Nie nadaję się na zięcia ![]() Zrobię tę z winogron (z sałatką z makaronu jest za dużo roboty ![]() A tutaj tylko kroję winogrona na pół, kroję fetę w kostkę, przeciskam dwa ząbki czosnku, mieszam i voilà ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Dodaj jeszcze oliwki sol musztarde,miod troche salaty lodowej...i masz extra salatke. Ja zamiast fety dodaje niebieski ser plesniowy:-) Diego... Ups....wympslo mnie sie:-:-) Diego zajrzyj sobie na Zdrowo zyc:-) RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 28-08-2014 dobrze to z tym zieciem- hat es sich von selbst erledigt a ten przepis na salatke jest fajny bo strasznie prosty oj bylam tam az mnie skrecilo z glodu jak zobaczylam miam miam RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Revolver...przemysl to z tym zieciem ! U Diego mialbys jak u Pana Boga za piecem:-) Po pierwsze nie lubi gotowac-wiec nie bedziesz musial zjadac czegos co bedzie eksperymentem. Kolekcjonuje ksiazki (nie czyta ich)~wiec nie ma zagrozenia,ze wyczyta ''jak otruzc ziecia'' Taka tesciowa to istny skarb:-):-):-) RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 28-08-2014 wyszukam w swojej kolekcji o truciznach informacje ale nie bede ich czytac tylko poczekam jak Revolver bedzie dobrym zieciem tzn dobrym mezem dla mojej corki - to spale ta ksiazke tak tak spale ta ksiazke- ale co zrobie z Internetem? tam to jest kopania zlota jezeli chodzi o skuteczne trucizny (28-08-2014, 17:13)Anita napisał(a): Dodaj jeszcze oliwki sol musztarde,miod troche salaty lodowej...i masz extra salatke. a z tych skladnikow to zrobic jakas mieszanke czy tak je wrzucic eee chyba nie RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Wylaczamy kompa z pronda...i ziec bezpieczny:-) RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 28-08-2014 myslalam ze juz jednego zlapalam bo zycze sobie zieciow z Polski potrzebuje dwoch RE: Koncert zyczen! - Anita - 28-08-2014 Ja nie mam syna! Nawet moj pies to suka:-) U mnie to towar deficytowy:-) |