![]() |
*** Z muzyka przez zycie *** - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Muzyka, Film i TV (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-muzyka-film-i-tv_1275) +---- Wątek: *** Z muzyka przez zycie *** (/Watek-z-muzyka-przez-zycie_1997) |
RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 "w latach 70 i 80 nie tanczylo sie tak dziko jak teraz sie tanczy ,ale tez bylo fajnie" Ja zaczynalam w 80-siatych latac po dyskotekach, tanczylismy troche inaczej,byla inna muzyka, teraz mozemy tylko popatrzec jak mlodzi tancza, nie ma co pajacowac, nie potrafimy tak poruszac sie tak jak oni. ![]() Chodze na dyskoteke gdzie sa 3 pomeszczenia, techno, aktualna muza, szlagiery i oldies, po polnocy duzo mlodziezy wpada do nas na szlagiery, bawia sie razem z nami ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 ja chodzilam na szkolne dyskoteki, do 20,00 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 Diego tancz ![]() ![]() Potrafisz tańczyć - każdy taniec z facetem Który da ci spojrzenie, pozwól mu się mocno przytulać Potrafisz się uśmiechać - każdy uśmiech dla mężczyzny Który serdecznie trzymałby twoją dłoń w blasku świecy Ale nie zapomnij, kto zabierze cię do domu I w czyich ramionach będziesz Więc kochanie, ten ostatni taniec zachowaj dla mnie Oh, wiem, że muzyka jest w porządku Jak musujące wino, idź i miej swoją zabawę Śmiej się i śpiewaj, ale gdy nie jesteśmy razem Nie oddawaj swojego serca nikomu Ale nie zapomnij, kto zabierze cię do domu I w czyich ramionach będziesz Więc kochanie, ten ostatni taniec zachowaj dla mnie Kochanie, nawet nie wiesz jak bardzo cię kocham Nie potrafisz poczuć tego, kiedy się dotykamy Nigdy, naprawdę nigdy nie pozwolę ci odejść Tak bardzo mocno cię kocham Potrafisz tańczyć, iść i prowadzić Póki noc nie dobiegnie końca I to jest czas powrotu Jeżeli on zapyta, czy jeśli jesteś sama Może odprowadzić cię do domu, musisz mu powiedzieć "nie" Ponieważ nie zapomnij, kto zabierze cię do domu I w czyich ramionach będziesz Więc kochanie, ten ostatni taniec zachowaj dla mnie Ponieważ nie zapomnij, kto zabierze cię do domu I w czyich ramionach będziesz Więc kochanie, zachowaj ten ostatni taniec dla mnie Zachowaj ostatni taniec dla mnie Zachowaj ostatni taniec dla mnie… RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 Helen, juz potanczylam, moj maz ma dwie lewe nogi , wiec musialam sama wirowac po pokoju RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 (01-07-2017, 22:40)Diego10 napisał(a): Helen, juz potanczylam, moj maz ma dwie lewe nogi , wiec musialam sama wirowac po pokoju Diego ! ![]() Moj tanczyl chetnie,ale nie dla mnie, zamiast patrzec w mi w oczy ,to rozgladal sie czy patrza panny na niego ![]() ![]() Specjalnie Tobie, po polsku.. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 Helen, dzieki, sliczna pioseneczka po polsku, niech twoj maz patrzy ale niech wywija z toba na parkiecie, RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 Zmykam po malu, testowalam podatek miesieczny, doszlam do wniosku, ze do 120 godz. w miesiacu pracowac oplaca sie jeszcze, wiecej nie oplaca sie, odtracen w cholere ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 ja pracuje 160 godzin RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 (01-07-2017, 23:01)Diego10 napisał(a): Helen, dzieki, sliczna pioseneczka po polsku, niech twoj maz patrzy ale niech wywija z toba na parkiecie, Diego juz 7 lat temu oddalam jego w dobre rece, czy tylko ja musze byc ta szczesciara ? ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 to dobrze ze go oddalas , bo po co trzymac cos co sprawia nam tylko klopoty RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 01-07-2017 Diego ja do 120 ,a moge tez bez steuer-u znalezsc prace, lepiej oplaca sie, narazie zostawie tak jak jest ![]() Kolorowych ![]() (01-07-2017, 23:10)Diego10 napisał(a): to dobrze ze go oddalas , bo po co trzymac cos co sprawia nam tylko klopoty Moze nie klopoty , ale jak cos juz nie funkcjonuje, to nie ma sensu siedziec na sile, duzo znam malzenstw , po dwudziestuparu latach podziekowali sobie . Teraz jest ok. ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 01-07-2017 takie jest to zycie, kazdy ma na nie inna recepte, nie ma w nim na nic gwarancji, RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-07-2017 Morgenik ![]() Diego ,nie raz trzeba zamknac oczy, gleboki oddech i do przodu ![]() Przyjemnej niedzieli zycze ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 02-07-2017 czesc Helen, tak,jedyne wyjscie to oczy zamknac i do przodu RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 02-07-2017 tak to juz jest z nami mensciznami raz sie obejrzy za inna ![]() i juz oddany jakiejs innej, jak puchar przechodni ![]() Helen ale to musze Ci powiedziec, jak sie to mowi "gute Haut" z Ciebie ze podzielilas sie szczesciem ![]() jeszcze powiedz ze to Twoja najlepsza kolezanka byla ![]() ![]() ![]() nie to co Diego ![]() ![]() ![]() "to dobrze ze go oddalas , bo po co trzymac cos co sprawia nam tylko klopoty " RE: *** Z muzyka przez zycie *** - Diego10 - 02-07-2017 herbi nie zlosc sie i wstawiaj dalej fajna muzyczke, ja tez oddalam jednego, trzy tygodnie przed slubem zostawilam go , a niech tam sie inna z nim meczy RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 02-07-2017 Diego ja tam daleko jestem od zlosci, u mnie bylo za obopulnym porozumieniem stron ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - helen*** - 02-07-2017 (02-07-2017, 21:52)Diego10 napisał(a): herbi nie zlosc sie i wstawiaj dalej fajna muzyczke, ja tez oddalam jednego, trzy tygodnie przed slubem zostawilam go , a niech tam sie inna z nim meczy ![]() Wieczorek ![]() Herbi, na szczescie mam kolezanki, ktore sa ok. , nie byly zainteresowane moim mezem, napisalam "oddalam" gorzej brzalo by zostawilam ![]() ![]() RE: *** Z muzyka przez zycie *** - herbiherb - 02-07-2017 moja wielka milosc ![]() ![]() ![]() szkoda tylko ze ona nic o tym nie wiedziala ![]() ![]() ![]() jej bym wszystko wybaczyl,moglaby na inne tez zerkac ![]() |