![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 22-02-2019 Reniu , chcesz ze mna na ten temat dyskutowäc ? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 22-02-2019 nie wyciägajcie co jest na innych tematach , tu piszemy o czym innym . Renka, dziwisz sie ze stale ktos cos do Ciebie ma, czasami warto cos przemilczec i temat bez cyrkow toczy sie dalej . ![]() Co do zakochania i z tego powodu bycia mlodszym o 10 lat.. swietna sprawa . Moze to i nawet funkcjonuje ? Popatrzcie na Heidi, nie wyglada na swoje lata ,- no i wyglada o 10 lat mlodziej . Moze zeby utrzymac te 10 lat trzeba ustawicznie jak sie widzi ze przestaje dzialac , szybko znowu sie zakochiwac ? Nie mam nikogo na widoku, - chlopaki w moim wieku zakochujä sie w 18- tkach a i moj stary pewnie tez by mial cus gegen.. Paznokcie.. powiem wam ze mam stale krotkie, wlasciwie stale albo mam od farby , albo od sprzatania.. Mam 10 pokoi 3 korytarze ,- 3 pietra -roboty na 4 sprzätaczki . Wiec tylko sobie je maluje , dobrym lakierem. Jak mam extrawaganckie wyjscia maluje knallrot , albo ostanio ciemnoniebieskim,- prawie czarnym Na codzien.. jak popadnie- jakä mam wlasnie Laune. Mam wlasciwie calä game lakierow, pewnie jak kazda z was, zbiera sie , zbiera ... wlasciwie powinnam juz przejrzec i 2/3 wyrzucic. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-02-2019 Unka,czy mam to traktowac jako wezwanie na pojedynek ![]() ![]() Jaka bron wybierasz? Kapiszon? ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 22-02-2019 Unka, a wstaw jaki Avatar ? Powie mi ktos wreszcie jak z malego obrazka robicie duzy? proponuje na cegly ! Lepsze efkty ! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-02-2019 Krunia ,skoro ludzie przychodza tu to ja moge tez inne watki czytac. Ja nikogo nie zaczepiam ale bronic sie musze. Sama chodzisz na ich watek i sie klocisz a mnie wypominasz. To Kruniajak to jest? Krunia,wejdz na http://www.tiny pic i tam mozesz zdjecia zmiejszac i zwiekszac. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 22-02-2019 (22-02-2019, 13:03)helen*** napisał(a): Moge byc dla ciebie ciemnota, ale nie doczekales sie tej przyjemnosci, a zeby chociaz wypic kawe ,ze mna, nie bylam zaiteresowana takim marnym studentemDlaczego ma mi być łyso? Zaoszczędziłem czas, kase i nie stoczyłem się na intelektualne dno. ![]() W ostatnim zdaniu masz racje oceniając samą siebie! Tak jesteś durna cipa! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego999 - 22-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 22-02-2019 Ferdydurke, meno.. psujesz nam humor ... Stale mowie ze takie forumowe konstelacje nikomu nie wychodzä na dobre.. Renia, chodze bo mnie obraza,- A jak ktos mnie obraza to musze obuchem ! ups,- teraz wyszlo.. Ferdy obrazil Helen, Helen obrazila Ferdy Unka obrazila Renke Renka obrazila Unke.. no to co ? Bierzemy obuchy i sie lejemy ? a najsampierw na rozgrzewke wloimy djego 999 co ? ![]() ![]() ![]() Diego zwial, ze strachu reszta sie droczy.. nie mam sie z kim wyglupiac, ide pobuszowac na eBay,u, zaraz sie cus konczy do zas ! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 22-02-2019 Krunia ,tutaj nie da rady zmienic thematu, wpadla Unka i musiala swoje piec groszy wcisnac, mysle ,ze celowo. Unka nigdy nie stanie w obronie kobiet, ona nas nie lubi ![]() Z Ferdynandem ja sobie poradze , pomarudzi i przejdzie mu, on ma swoje naloty. To na co bijemy sie? Renia strugaj proce ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 22-02-2019 (22-02-2019, 21:34)Leon 66 napisał(a): nie wyciägajcie co jest na innych tematach , tu piszemy o czym innym .Krunia z tym zakochaniem ,to ja zartowalam, bron Boze nie rob swinstwa dla swojej polowki, masz dobrego meza , to szanuj go ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 22-02-2019 Renia , pytalam , bo nie wiedzialam wlasnie , czy mam jakis kask wkladac . Nie bronie chama , bo tego sie nie da obronic , chociaz inni probuja . Wyrazilam swoje zdanie na temat uzywania prywatnych wiadomosci o kims , tylko po to , by komus dowalic . Dla mnie to jest dno ! I zeby nie bylo , ze ja znowu swieta . Ja tez kiedys niby w obronie upadlam tak nisko . Na szczescie tylko na moment ... U Helen mnie to bardzo zaskoczylo . Moze tez miala taki moment . Mam nadzieje , bo takie wycieczki konca nie maja , a to raczej nie jej poziom. Juz gdzies pisalam , ze zastanawialam sie nad tym , do czego to wszystko ma doprowadzic ? Mozna sie dalej pchac w to gowno reagujac bez konca na komentarze , w przekonaniu , ze przeciez to jest reakcja na akcje , ktorej ja nie wykonalam ...tylko to trwa juz tak dlugo , ze nawet nikt juz nie wie , gdzie byl poczatek . Mozna tez byc ponad to . (22-02-2019, 22:06)Leon 66 napisał(a): Unka obrazila RenkeNie zauwazylam . (22-02-2019, 22:17)helen*** napisał(a): Krunia ,tutaj nie da rady zmienic thematu, wpadla Unka i musiala swoje piec groszy wcisnac, mysle ,ze celowo.Ja nie lubie wielu rzeczy i nigdy nie bede ich bronic niezaleznie od tego , czy w damskim , czy w meskim wykonaniu . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 22-02-2019 Unka,czepiasz sie.Nie lepiej powiedziec wprost o co chodzi? Dziwi mnie,ze wciaz tu zagladasz i krytykujesz. Nie odwracaj kota ogonem,ja NIGDY nie gram w ataku ale moge oddac z nawiazka. Tak sie tu nauczylam i ciete riposty uzywam tylko jak zostane sprowokowana. Mam jeszcze jeden twoj komentarz bardzo ordynarny i nieprzyjemny.Jak bedziesz dalej taka agresywna to go wkleje. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 22-02-2019 ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 22-02-2019 Unka ,jezeli nie masz pojecia na ten temat to nie wcinaj sie , kilka miesiecy wspolnie pisalismy na forum o tym, kto komu pierwszy podal tel . , ze anonimowo zaprosil mnie na NN mimo tego ,ze na MP. scigal mnie. Ja nie widze w tym nic zlego, smielismy sie z tego , o jego prywatnym zyciu, rodzinie nic nie napisalam. To co wczoraj napisalam , to sobie na to zasluzyl, dalam do zrozumienia , ze nawet napisze pospolicie sprzataczka , ciemnota itp.. gardzi nim ![]() Nie tak dawno Unka pisala ,ze nie prowadzila wojenek na MP. , ze to nie jej swiat, no prosze dlugo nie trzeba bylo. Ja nie mam ochoty na glupie dyskusje, to dobrze nie dziala na dusze i urode ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 22-02-2019 Masz racje ..nie mam rzeczywiscie pojecia i miec nie chce . Rowniez na temat paznokci itp....wiec nie przeszkadzam . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 22-02-2019 (22-02-2019, 23:28)Unka napisał(a): Masz racje ..nie mam rzeczywiscie pojecia i miec nie chce . ![]() Spij dobrze ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 22-02-2019 ten baldrian mi na spanie nie pomogl, kiedys mialam takä faze ze nie moglam spac , zasnäc , albo przespac calä noc, Jak wiecie sen dla kobiety w kazdym wieku jest wazny. Po nieprzespanej nocy wygläda sie jak glizda . Stale cziuesz sie zmeczona i padnieta . Wiec zaczelam latac, czasami z 4 km ..poczätki mialam kolke, wiecej szlam niz lecialam... ![]() i wiecie... po czasie mowili na mnie strzala.. ![]() po powrocie bylam taka zmeczona ze padalam jak kaffffka ! Po jakims czasie mi przeszlo . Spie 6-7 godzin i mi starcza .Wiecie .. czlowiek jak za duzo mysli, jak ma problemy, jak je w lozku probuje rozwiäzywac - nie spi... No albo jak stary chrapie ![]() Wiedzialyscie.. Diego999 spierdziulil pewnie dostal stracha ze mu wloimy.. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 23-02-2019 Krunia napisala:Wiedzialyscie.. Diego999 spierdziulil pewnie dostal stracha ze mu wloimy.. Chyba sie przestraszyl tego co napisalam na poprzedniej stronce: Ja slyszalam,ze juz zainstalowali Diego999 do podnoszenia tematow. Tongue Ja mysle,ze to ktos ma podwojnego nika RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 23-02-2019 (22-02-2019, 23:15)RENIA napisał(a): NIGDY nie gram w ataku ale moge oddac z nawiazka. Tak sie tu nauczylam i ciete riposty uzywam tylko jak zostane sprowokowana.Gdzie mógłbym przeczytać twoją ciętą riposte? Jak narazie się na taką nie natknąłem! Ale śnij nadal o potędze! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 23-02-2019 Fakt,ze doprowadzilam cie do bialej goraczki,mowi sam za siebie. Moje riposty sa ciete,twoje chamskie.Czy widzisz ta subtelna roznice? |