Nasze-Niemcy.pl
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585)

RE: Koncert zyczen! - fabek - 27-08-2014

Pisałaś w temacie "jak nas śledzi google" to wszystko wiesz Wink

RE: Koncert zyczen! - ychna - 27-08-2014

Hahahaaaa... Fabcio, uratowales mi dzien..

- ale sie hahahaaammm... Big Grin

A propo's google... Trudno uwierzyc ale bywaja tacy pacjenci, ze wszedzie w necie posluguja sie tym samym nickiem .. a do tego sa tak 'sprytni', ze po nicku mozna znalezc - imie, nazwisko, adres i nr telefonu .. hahahaa..

- a potem - taki pacjent jest w szoku jak zwracajac sie do niego .. pisze pierwsza litere jego nazwiska.. Wink

Skonczylo sie virtuallne uwodzenie WinkTongueWink

RE: Koncert zyczen! - Diego13 - 27-08-2014

(27-08-2014, 08:25)Anita napisał(a): Dzien dobry w pochmurna srode.

Dziewczyny a dajcie chlopakowi spokoj z tym szefem i prorokowaniem.
Wie na co moze sobie pozwolic.:-)

Diego a gdzie
Ty sie wybierasz?
Jaki link?
Ty siedz grzecznie na tylku i nie rozrabiaj:-)

Milego dzionka wszystkim zbieram sie powolutku do pracusi,ale wieczorkiem zalukam co u Was slychac:-)

nie moge siedziec na tylku pewnie tu dluggo miejsca nie zagrzeje i wylece na zbity pyszczek jak zwykle juz sie przyzwyczailam

(27-08-2014, 08:28)fabek napisał(a):
Anita napisał(a):Fabek zyjesz Ty?
Ni widu ni slychu o Tobie....i prosze mnie nie wmawiac,ze ja malo wiem,bo maja frekfencja na forumku jest nikla:-):-):-):-):-)

Witaj Anita Wink

Żyje, żyje nie martw się Wink Cały czas pracuje przy forum, tylko od tej drugiej strony i oczywiście śledzę wasze wpisy Wink

Pozdrawiam i miłej środy życzę Smile

to juz po mnie ,mozesz moje wpisy omijac i nie czytac ? od czytania moich wpisow dostaniesz tylko kociokwiku Big Grin

Diego,
nie ma takiej sily !
Tutaj 'piszczioly' maja zakaz 'wewlotu' !
Du leidest an Verfolgungswahn .. - ale to z czasem mija .. Angel
- my cos o tym wiemy... Wink

(27-08-2014, 18:36)ychna napisał(a): Diego,
nie ma takiej sily !
Tutaj 'piszczioly' maja zakaz 'wewlotu' !
Du leidest an Verfolgungswahn .. - ale to z czasem mija .. Angel
- my cos o tym wiemy... Wink

pst moderator juz mnie kopnal zaraz dostane ostrzezenie pisalam tylko odpowiedz na pytanie az mnie rece swierzbia zeby dalej pisac ale nie bede postanowilAM ZE SIE POPRAWIE

Alez pisz ..
jak najbardziej !
Trzymaj sie mnie a z pewnoscia nie wylecisz .. sama Tongue

Powtörze link: http://nasze-niemcy.pl/Watek-na-banicji_700 (tutaj bedziesz gut aufgehoben!)

a w ogöle to witam seredecznie w piekna sloneczna srode !

RE: Koncert zyczen! - revolverheld - 27-08-2014

Nikogo nie kopnąłem, tylko upomniałem - żeby jasność była Tongue A właściwie, to poprosiłem, żeby przenieść dyskusję do wątku, który jest do tego przeznaczony Tongue Nie obrażaj się Diego i nie bierz tego do siebie Wink

RE: Koncert zyczen! - Anita - 27-08-2014

Cholewcia rozrabiacie bez
Anitki?
O nie ,nie jak wszyscy to wszyscy:-)
Solidarnosc jajnikow!:-)
A co?

Aaaaaaaa dobry wieczor:-)

(27-08-2014, 20:25)revolverheld napisał(a): Nikogo nie kopnąłem, tylko upomniałem - żeby jasność była Tongue A właściwie, to poprosiłem, żeby przenieść dyskusję do wątku, który jest do tego przeznaczony Tongue Nie obrażaj się Diego i nie bierz tego do siebie Wink

no oczywiscie ze sie nie obrazam a z tym kopnieciem to tylko taka przenosnia hi hiBig GrinBig Grin

dobry dobr< ten wieczor a zaczynamy pomalutku rozrabiac

Jestem gotowa!
Wyciagam juz rewolwer-kaliber 38...styknie?

(27-08-2014, 20:46)Anita napisał(a): Jestem gotowa!
Wyciagam juz rewolwer-kaliber 38...styknie?

dobra trzymaj go w pogotowiu a ja sie rozejrze czy modzia tu nie ma w poblizu jak co to dam znac

O Matyldo,
jest nas garstka, nie cytujmy bo zle sie czyta.. no chyba, ze jakis starszy post!

A Czarny Humor czytali ? Huh

czytali czytali

no niestety tak bywa mam taka kierowniczke niemke ktora probuje swoim podwladnym wlasnie pokazac ze nic nie umieja sa do niczego i trafila kobitka na mnie

Mam nadzieje, ze chociaz nie zaslania swoich poczynan osoba Boga albo belzebuba .. Wink

podejrzewam ze nie wierzy ani w jednego ani w drugiego Alkohol i papierosy wyzarly jej szare komorki a ta reszta co pozostala prawie nie funktionuje

A no czytali,czytali...

A ide sobie w pindu,bo mnie olewacieSad

Anitko, nikt CIę nie olewa Tongue Zająłem się tylko oglądaniem serialu Tongue I proszę mnie tu kalibrami nie straszyć Tongue

nie nie olewamy cie pisalam przeprosiny dla pogodniaka i swiecie mu obiecalam ze juz nigdy nie bede sie szwedac po mp ani go atakowac i chyba tez cos dodalam ze na kolanach go przepraszam

A co ogladales?:-)

Diego,ales se do serca te przeprosiny wziela...

"The Lottery" i wciągnęło mnie Big Grin Fabuła rozgrywa się w dystopicznej przyszłości, kiedy kobiety przestały rodzić dzieci i ludzkiej rasie grozi wymarcie. Kiedy z sukcesem stworzono 100 embrionów, rząd decyduje się zorganizować krajową loterię, która zadecyduje o tym, kto będzie mógł urodzić dziecko.