![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 22-02-2018 Nasz Diego je znow za 10 kotow, ograniczamy mu jedzenie i oszukuje go na ilosci ile tyko moge , nie daje mi sie ruszyc na krok, ciagle musze go masowac albo cos pod nosek podsuwac, czasami traci lekko rownowage, ale w porownaniu z tym co bylo , jest bardzo duza poprawa RE: Barwy codzienności... - Anita - 22-02-2018 A wrzeszczy za dwudziestu. ![]() Jakiś czas go jeszcze pozarzuca . Diego ja się dziś tak zmachałam na silowni ,ze hej.. Nie chodziłam okolo miesiąca. ![]() Także u mnie dziś nie ma kolacji i sexu. Juz jestem zje...... ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 23-02-2018 Kolcje to rozumiem, als sexu nie, nie miesci mi sie w glowie RE: Barwy codzienności... - Anita - 23-02-2018 Mi też,nie mieści się to w glowie . A ja mam dzis dzień luzaka... ![]() Nie ide do pracy! A co?! ![]() Niech inni w piatek pracują ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 23-02-2018 Ja juz popracowalam, teraz sport, pol godziny RE: Barwy codzienności... - ychna - 23-02-2018 Ja juz po sporcie, malo nie zamarzlam, chyba musze zakladac podwojna czapke i podwojne rekawiczki, bo bardzo cieplych nie mam.. RE: Barwy codzienności... - Anita - 23-02-2018 Rób,rób...ja tez idę zrobię rundkę z psami,nakarmię kota sąsiadki,a potem możemy zasiąść Diego do tego pól litra. ![]() Cześć Ychna. I nie zapomnij o pantalonach. Ja juz zakupiłam, bo mrozy idą ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 23-02-2018 Mi akurat moja pani nie marznie ! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 23-02-2018 Wiadomo opierzone nigdy nie marznie ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 23-02-2018 Jesli tak utrzymujesz, to musi tak byc.. ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 23-02-2018 A widziałeś Koguta z jajami? Edycja tekstu. Może zalapiesz szybciej ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 23-02-2018 Jak zwykle nie kumam o co Ci chodzi.. RE: Barwy codzienności... - Anita - 23-02-2018 Nieważne...ładna noc dziś mamy... RE: Barwy codzienności... - Anita - 24-02-2018 Ja dzis bez zagadek... ![]() Wpadłam tylko dzień dobry powiedzieć i życzyć miłego dnia. .. a ja oddaje się szaleństwu...czyli dziś wypiekamy chlebek żytni na zakwasie ![]() Uzi.. Potrzebuje Twojej rady... Mrugnij okiem ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 24-02-2018 czesc dziewczyny , Diego czuje sie coraz lepiej , RE: Barwy codzienności... - Anita - 25-02-2018 No to choć jedna mila wiadomość w niedzielny poranek. Mojej koleżanki pies miał wylew i raka śledziony,w sobotę odszedł...Przecudny psiak. Owczarek Belgijski . Teraz patrzy na panią z góry i pomaga wybrac jej nowego kompana ze schroniska. Ja ją podziwiam,ja chyba bym nie umiała tak szybko przygarnąć drugiego psa. Chociaż nie wiem co by było gdyby było. Koleżanka pracuje w policji i zastanawiam się kiedy ona znajdzie czas na wychowanie nowego kolesia. Coś mi się wydaje,ze będzie się do mnie szeroko uśmiechać ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 25-02-2018 na pewno bedzie sie usmiechac, wychowasz jej pieska , ja nie wychowywalam Diego , robil zawsze co chcial, wiec juz 9 lat chodze na jego smyczy RE: Barwy codzienności... - Anita - 25-02-2018 Witaj dobra kobieto. Czasem tak bywa, a na ogół zawsze tak jest ,ze to zwierzątka rządzą nami. ![]() No maja goldenica ma 7 latek i nigdy w zyciu nie chodziła na smyczy.Smycz zna tylko z auta. Czyli nie mogę powiedzieć,ze prowadza mnie na smyczy ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 25-02-2018 No to lipa Anitko, lipa !!! nie ma to jak pies ciagnie nas, a nie my jego !! ![]() ![]() Nasze piesy i kocieta tez robily zawsze co chcialy (ale nie za czasow mojego ojca), a dlaczego, bo jak to dzieci bawilismy sie z nimi i dokazywalismy, kazdy probowal swoich sztuczek, mysle, ze zwierzaki pomimo braku dyscypliny byly szczesliwe, podobnie jak my z nimi !! RE: Barwy codzienności... - Anita - 25-02-2018 Chydro uważaj co piszesz ![]() Ty jesteś Yhna czy Ychna...? Juz ktoś pisał Cię przez samo h ![]() Wiesz mnie tematy monogamiczne nie interesują,a grabarstwo mi nie po drodze. |