![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - Marika - 06-11-2017 strach się bać lepiej w kąciku przykucnąć ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - egle - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:13)Dąbrowski napisał(a): No ba egle,pewnie ze o sobie nie ,ale z checią poczytałoby sie prawde i tylko prawde o innych ,po to żeby znalezc w niedlugim czasie odpowiedni moment zeby dokopać komuś kto byl wiarygodny,chcial byc po prostu sobą. No to teraz wpis o celebrytkach nabiera zupelnie innego wymiaru. Wlasnie dlatego ci inni pisza taką "prawde" by inni nie mogli im dokopac.. Z drugiej strony, to forum i niemal wszystkie tematy, oprocz moze jednego sa swietnym dowodem na to, ze - nie ma kopaniny nie ma zainteresowania.... RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 Oj iberte, ale ty naiwny jesteś! Obie panie - Zielonka i Renia podrywają Cię na siłę, a że to są "końskie zaloty" to już inna sprawa. Doceń choć trochę ich starania, pomimo że obie nie są w przedziale wiekowym, którym ty jesteś zainteresowany. ;=)) RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 06-11-2017 @ egle ![]() @marika mnie nie musisz sie bać,w sexie telefonie wygladam uroczo ![]() RE: TO I OVO :-) - iberte - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:25)ferdydurke napisał(a): Oj iberte, ale ty naiwny jesteś! Obie panie - Zielonka i Renia podrywają Cię na siłę, a że to są "końskie zaloty" to już inna sprawa. Nie lubie"konskich zalotow" Nie cierpie upierdliwych bab. Mam alergie na zlosliwych ludzi. Jezeli to naiwnosc,to dobrze mi z tym Egle, "kopanina" wzbudza sensacje, ale czy zainteresowanie? RE: TO I OVO :-) - egle - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:28)Dąbrowski napisał(a): @ egle Kwestie nudy upatrywalabym gdzies indziej. Mp zreszta tez nie bylo jakims wulkanem , chyba ze czesto drzemiacym. Zasada byla ta sama. Choc ja moze nie jestem obiektywna i pewnie sie nie znam. RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:28)Dąbrowski napisał(a): @ egle Dąbrowski jesteś gender? ![]() RE: TO I OVO :-) - egle - 06-11-2017 Niestety Iberte wzbudza tez zainteresowanie i jest proporcjonalne do wzrostu ilosci odpowiedzi... moge sie jedbak mylic... ja tylko na chwilke, ladnie podsumowales i pozwolilam sobie na komentarz. Pozdrawiam. RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 ad egle, coś u Ciebie nie tak? Masz problemy? Dlaczego o to pytam? Dawno nie widziałem, lub lepiej powiedziane - nigdy u Ciebie nie widziałem tylu błędów i palcówek. Co jest? RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 06-11-2017 @ ferdydurke a skądże ![]() ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - herbiherb - 06-11-2017 przyznam sie ze nie czytalem watku,ale chyba nie o segs chodzi z tymi palcowkami ferdydurke ![]() RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:39)Dąbrowski napisał(a): @ ferdydurke a skądże Masz ciągoty homoseksualne i interesuje cię Marika? ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:25)ferdydurke napisał(a): Oj iberte, ale ty naiwny jesteś! Obie panie - Zielonka i Renia podrywają Cię na siłę, a że to są "końskie zaloty" to już inna sprawa.Ferdydurke,ten komentarz to tania zlosliwosc.Ty najlepiej wiesz kto kim jest zainteresowany.Straciles kumpla bo kto wytrzyma z takim upierdliwcem? Ty akurat jestes w tym przedziale wiekowym juz o kulturze osobistej nie wspomne.Najlepiej kup sobie lusterko. RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:42)ferdydurke napisał(a): Masz ciągoty homoseksualne i interesuje cię Marika? Marika to chyba nie kobietka ![]() RE: TO I OVO :-) - phoenix - 06-11-2017 Jest coś takiego jak kompleks konusa. Ktoś, kto ma w żyłach tylko 4 litry krwi musi takowy mieć. Absolutnie. Uwielbiam ten widok gdy tzw.dżentelmen pokazuje swoje prawdziwe oblicze, a buty zamiast pięknego zapachu cielesnej skóry mają smród krowiego łajna. Tak to jest jak się gra kogoś kim się nie jest ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 06-11-2017 Czy wy ludzie z wieku przdszkolnego to juz wyrosli? RE: TO I OVO :-) - egle - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:38)ferdydurke napisał(a): ad egle, coś u Ciebie nie tak? Masz problemy? Poprawie sie, ![]() Dziekuje, ze pytasz, zgodnie z prawdą, u mnie dobrze, pracuje na dwoch etatach, dbam by Iberte nie widzial odrostow przez monitor i szlifuje jezyk, by sie z Niemcami integrowac ![]() Nad palcowkami popracuje! Oczywiscie w tekscie! RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 06-11-2017 Odawac mi tu te lopatki i wiaderka i dali dali z piaskownicy, Szorowac po matke i ojca Niech w koncu was naucza normalnego komunikowania z rowiesnikami RE: TO I OVO :-) - fiscus - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:42)herbiherb napisał(a): przyznam sie ze nie czytalem watku,ale chyba nie o segs chodzi z tymi palcowkami ferdydurke raczej o klikanie w klawiature ale moge sie mylic ![]() RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 (06-11-2017, 22:42)herbiherb napisał(a): przyznam sie ze nie czytalem watku,ale chyba nie o segs chodzi z tymi palcowkami ferdydurkeHerbi, egle nie jest w moim przedziale wiekowym, ![]() ![]() Może potrzebuje pomocy? ![]() |