![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - Marika - 06-11-2017 hm nie potrzeba wielkiej orkiestry aby zagrać piękny utwór ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - zyta - 06-11-2017 (06-11-2017, 13:06)Renia napisał(a): ... Bede wdzieczna za kazda korekcje.He? Proszę bardzo! https://support.microsoft.com/pl-pl/help/17424/windows-change-keyboard-layout RE: TO I OVO :-) - Miecznik - 06-11-2017 Cita, nie jeździj tak po mnie. Wiem, dałem Ci kosza, ale dokładnie to uzasadniłem i nie powinnaś tej goryczy w sobie tak długo trzymać... Odpuść. ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 06-11-2017 Zyta,ja mam watpliwosci co do -- korekcje--jak napisalam ale moze to sie pisze korektura?No wiesz po naszemu --poprawka.Jak sie pisze poprawnie? RE: TO I OVO :-) - zyta - 06-11-2017 poprawnie jest prze "eu" (ę") RE: TO I OVO :-) - Flo-Florcia - 06-11-2017 Renia - korekta , poprawka , korektura też poprawnie ale mniej używane. Renia - łudziłam się , że może coś zrozumiesz z mojego tekstu , bo cynicznie nazwałaś tu piszących userów ujadającymi ratlerkami . , czy ty nie masz jakiejś manii prześladowczej na punkcie swego wieku? Ja ci do kalendarza nie zaglądam i przyjmij to do wiadomości. Ktoś tu podawał twój wiek ale to nie ja. Zawsze możesz skorygować czy prawdziwy jak masz z tym problem. Odnośnie twojego twierdzenia na mój temat: "Florcia ma dziwna wlasciwosc,z aniolka Miecznika, u mnie przemienia sie w demona,,ktory drazy,poniza i jeszcze zada moich danych osobowych do lepszej i bardziej doglebnej penetracji mojego zyciorysu. Na moje pytanie na temacie o orgazmie nie odpowiadala na moje pytania,chociaz jako nauczycielka taka wiedze powinna posiadac.Nie wiem dlaczego takie zainteresowanie moim zawodem.Kazdy przeciez jakis ma.Moze lepiej odpowiedziec na pytanie " Czym jest dla mnie forum".Jak do tej pory tylko Ferdydurke wypowiedzial sie konkretnie." Pytałam o szkołę nie o twój życiorys, bo jest to szczególny typ edukacji artystycznej w Polsce. Można oczywiście poczytać na ten temat w necie , ale mnie interesują autentyczne realacje ucznów takiej szkoły. Czytałam np. o dziewczynkach w fazie rozwojowej ustawicznie odchudzających się , popadających w anoreksję itp. problemach . Chciałam dowiedzieć się czegoś ciekawego od ciebie , a nie udzielać odpowiedzi na głupawe pytania jak powyżej. reasumując - wszelkie słowa kierowane do ciebie to jak przysłowiowy groch o ścianę , tak więc idę gotować obiad mężowi , bo on jak głodny to zły i z orgazmu nix ![]() RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 06-11-2017 Dzien dobry, a w sumie to dzisiaj o czym, o pisaniu czy orgazmie ? Dzien dobry, a w sumie to dzisiaj o czym, o pisaniu czy orgazmie ? ps, nie gadaj Miecznik, dales kosza Zycie ? molestowala Cie ? ![]() RE: TO I OVO :-) - phoenix - 06-11-2017 (06-11-2017, 13:27)Miecznik napisał(a): Cita, nie jeździj tak po mnie. Wiem, dałem Ci kosza, a dokładnie to uzasadniłem i nie powinnaś tej goryczy w sobie tak długo trzymać... Odpuść. Wątpię, żeby odpuściła. Zgorzkniałe, samozwancze mistrzynie ortografii i interpunkcji juz tak mają, że ich trzymie.... Nudzi się toto na forum dla nietuzinkowych, gdzie pies z kulawą nogą nie zagląda, więc musi odreagować dręczące złe emocje. RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 06-11-2017 No nie powiem, fajnie tu u was, na pozor niby smietanka towarzyska, wiekszosc z was ma polot i intelekt, wasze wpisy maja Biss , zaskakuja wiedza ,ale jakos tak tu u was nerwowo . Jacys jestescie niedopieszczeni , albo spieci ? . Pod plaszczykiem humoru wbijacie sobie nawzajem ,dluugie szpile . Ten owemu, owy tamtemu , lubicie sie tez czasami ? RE: TO I OVO :-) - iberte - 06-11-2017 Czym jest forum? Forum to forma kontaktow socjalnych. Mozna przyjac zyczliwie,ze ludzie sa autentyczni i ich przelozenie z zycia realnego,ma przeniesienie 1-1. To jednak bardzo zyczliwe zalozenie. No bo jesli "gwiazdy" w zyciu realnym, sa tak przebojowe jak na forum,to trudno uwierzyc w ich hordy znajomych i przyjaciol. Jaki zdrowy,rozsadny czlowiek w zyciu codziennym,chce utrzymywac kontakty z namietnie w sobie zakochanymi egocentrykami? Logiki w tym tyle, co wody na pustyni. Pamietam MP, gdzie niemal wszyscy byli akademikami. Opery,operetki,balety,urlopy,drogie trunki,luksusowe samochody i nikt nie pil piwska z butelki. Urlopy dwa razy w roku(oczywiscie conajmniej Malle)....wszyscy mlodzi,piekni i suuuuuuuper inteligentni. Pisownia poprawna,wymowa jeszcze lepsza. Ta maskarada przypominala mi telefonsex. Pelny, gleboki,subtelny glos.....a przy sluchawce tlusta,zaniedbana z odrostami i kilkanascie lat zawodowki, No,ale to forum jest przeciez inne...... RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 (06-11-2017, 08:42)phoenix napisał(a):Oj Zielonka, znów wykazałaś się brakiem logiki i empatii!(06-11-2017, 01:44)Miecznik napisał(a): Nie wiem po jakiemu jest Ossipova, po rusku jest Осипова i po polsku Osipowa. ![]() User Miecznik zdziecinniał w 2011 roku, dlatego ma prawo do napisania, że kocha ją od dzieciństwa ![]() RE: TO I OVO :-) - Renia - 06-11-2017 Witaj iberte. Jestes jak zwykle uprzejmy ale ja poczulam sie urazona i to bardzo. Nigdy nie klamie bo wiem ile wysilku trzeba w to wlozyc a ja leniwa i wygodna.Dlatego nie utrudniam sobie zycia.Wszystko co pisalam tu czy na MP to prawda. Gdybym napisala cala prawde to tutaj zjedliby mnie z kosciami.Napisalam tylko minimum informacji bo cos trzeba napisac o sobie. To,ze jestem troche inna niz wszyscy wzbudza agresje i niedowierzanie ale nie wiem jak temu zaradzic.Poprostu musze sie nauczyc z tym zyc. To,ze nie lubimy innych,nowych ,obcych i lepszyc to jasne. Trzeba sie z tym ciagle szarpac ale czy to ci bardzo przeszkadza.A czym jest dla ciebie to forum?? RE: TO I OVO :-) - iberte - 06-11-2017 Renia, moj tekst nie jest adresowany do Ciebie,jezeli jednak sie w nim troche odnalazlas,to jest to dzielo przypadku. O probie urazenia,mowy nie ma wogole. Przyznaj jednak.....jezeli nie umiemy pisac autentycznie,to po co pisac wogole? RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 06-11-2017 Iberte, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie Reni - " Czym jest dla Ciebie forum? " Ja w twoim tekscie nt. forum się nie odnalazłem, bo piwo piję z butelki, luksusowych samochodów nie posiadam, na Malle nie latam, młody i piękny nie jestem. Drogie trunki to pojęcie relatywne - dla jednych butelka za 20 euro jest droga, dla innych drożyzna zaczyna się od 80 euro. RE: TO I OVO :-) - Renia - 06-11-2017 Iberte, jak mowa o operetce to jakbys mnie wywolal do tablicy. ![]() Ps.a jak kolanko? Fajeczki pyka? ![]() RE: TO I OVO :-) - phoenix - 06-11-2017 Akademiki, to inaczej domy studenckie. Coś ci się @iberte chyba pomyliło.... ![]() No ale..... jak człowiek ma zajęta głowę operami operetkami i innymi rozrywkami na Malle, to może się....prze-języczyć ![]() RE: TO I OVO :-) - egle - 06-11-2017 (06-11-2017, 21:13)iberte napisał(a): Czym jest forum? Mysle, ze nie , ale rzeczywiscie internet sprzyja koloryzacji faktow, z drugiej strony, kiedy patrze jak przesmiewcze i zlosliwe potrafia byc komentarze, to nie dziwie sie, ze ludzie nie pisza prawdy albo calej prawdy. Forum nie dla kazdego jest dobrym miejscem do zwierzen, nie trzeba pisac o sobie, by sie tu odnajdywac.. RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 06-11-2017 Iberte zapomniał napisać o celebrytkach ,które jeździły do SPA ,a ja im tak zazdrościłam strasznie ![]() RE: TO I OVO :-) - iberte - 06-11-2017 Zielonka, jezeli twoja zlosliwosc idzie w parze z twoim wiekiem,to mozna smialo powiedziec........ze tyle ludzie nie zyja. Odczep sie w koncu zlosliwy babsztylu ode mnie,bo nie lubie upierdliwych bab. Za chwile cie Fabek zbanuje i znowu bedziesz biadolic o " przedszkolakach" i braku mozliwosci krytyki. Reniu, wyrzuc z mojego wpisu tresci o sztuce scenicznej i juz bedzie lepiej. Kolano ok.Nie pale.Pije.Zdrowy jestem. RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 06-11-2017 No ba egle,pewnie ze o sobie nie ,ale z checią poczytałoby sie prawde i tylko prawde o innych ,po to żeby znalezc w niedlugim czasie odpowiedni moment zeby dokopać komuś kto byl wiarygodny,chcial byc po prostu sobą. |