![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 20-02-2019 ojojoj... a co tu tak smierdzi , toc Renia cale rano wietrzyla ? Zielonka znowu w akcji, nawet przywlokla swoj zapasowy nik Ronje- Räubertochrer i stare teksty do poszalajki , Ronja ? - potrzebujesz zielonka sobowtora zeby strzelac do Kruni z dwururki, sama nie poradzisz , kotku ? ![]() ![]() Ja tu sliczna , zrobiona szykuje sie do McDonaldsa z coruniä i chlopczykami i a tu bombka atomowa .. ![]() Zielonka, stara waryjatko, wybacz ale nie wciägniesz mnie dzisiaj na poziomy twojego aktualnego idiotyzmu , dla higieny psychicznej wymazuje cie ( na razie ) z pamieci i mam zamiar sie bawic . Ty ... Idz najlepiej sie umyc, smierdzi tu na bagienko, pot wnerwionej baby i bezsilnä udreke . W tym nikt ci nie moze TU pomoc, No domniemam ze moze jakis polski dochtor. .. by cus zrobil... Mam ! Na MP jest lista polskich dochtorow, - poczytaj ! Reszcie zycze milego dzionka .. i nie warjuj Baska ! pa ! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego999 - 20-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - hubik - 20-02-2019 (20-02-2019, 17:37)Diego999 napisał(a): durne cipy Naprawde nie mozna wypieprzyc tego pajaca? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-02-2019 Czesc hubik, Widzisz dzisiaj nie 13 i nie piatek a niekturzy nadaja jak pijane zajace. Diego sie plyta zaciela. Daj inna bo ta sie juz znudzila. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 20-02-2019 (20-02-2019, 18:18)hubik napisał(a):(20-02-2019, 17:37)Diego999 napisał(a): durne cipy no nie mozna, tu nie administratora, ja nie pisze tu , bo nie chce wam w glowach mieszac, nie jestem Diego999, to jest facet, ja jestem baba (20-02-2019, 18:42)RENIA napisał(a): Czesc hubik, Widzisz dzisiaj nie 13 i nie piatek a niekturzy nadaja jak pijane zajace. Reniu, ja sie wynioslam z tego forum, Diego 999 to nie jestem ja, to facet, ktory sobie zgrywy robi, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-02-2019 Diego a czemusz to wybylas z naszego pieknego forum? Zostawilas Helenke?? . Ten Diego999 to moze twoj ulubieniec bo tez tu czesto nie zaglada.Nie ma ciebie ,niema komu dokuczac ![]() Diego,wracaj, zobacz jaka cisza i spokoj ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 20-02-2019 Reniu, nie zostawilam Helenki, zagladam na jej themat, dokad Diego 999 mnie tu dyskredytuje , nie bede pisac RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego999 - 20-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 20-02-2019 no jestem.. Wywietrzone, po zielonce ani sladu . Diegus gadasz ze ten 999 to twoja podroba .. hee? no ale co mu to daje , stale pisac to samo ? Czasami ludzie bardzo mnie zastanawiajä..na pozor normalny potrafi bez bykow napisac skladne zdanie a w glowie swir . Nurtuje mnie tez ten Berlin bez prädu, no pomyslcie sami .. Jest juz prawie 40 godzin bez , pralki stanely w miejscu, w lodowkach psuje sie mieso ,-trzeba jutro wyrzucic ! Po domu chodzisz z latarkä , nie zrobisz herbaty, kawy. Budziki cie nie budzä , komorki nienaladowane,- ( no moze gdzies na miescie) . Najgorsze ze chyba tez ogrzewanie wysiadlo, ci co majä elektryczne bojlery myjä sie zimnä.. Internet nie dziala,- Wyobrazcie sobie , cos kupiles np na eBayu albo sprzedales, czekasz na przelew , na potwerdzenie , chcesz wydrukowac adres , chcesz sprawdzic czy doszlo.. a tu nico.. Widzicie jakie straty moze przyniesc takie male spiecie, przeciecie kabla , padniecie elektrowni.. Dzis nie trzeba prowadzic wojen, ludzi mozna calkiem latwo zalatwic pomyslem, odcieciem wody, prädu, az strach sie bac , oder? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 20-02-2019 (20-02-2019, 17:29)Leon 66 napisał(a): Czy ty (ponoc) kobieto normalna jestes? (20-02-2019, 19:59)Diego999 napisał(a): durne cipy potwierdzam RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 20-02-2019 (20-02-2019, 19:35)Diego9 napisał(a): Reniu, nie zostawilam Helenki, zagladam na jej themat, dokad Diego 999 mnie tu dyskredytuje , nie bede pisac Czesc ludzie ![]() Reniu, Diego nie zostawi mnie ![]() Ostatnio byla piekna pogoda, wiec szkoda mi bylo czasu na ten martwy swiat. Diego , miej gdzies tego starego siura Diego999 ![]() ![]() ![]() (20-02-2019, 20:49)Ronja napisał(a): durne cipy ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 20-02-2019 Helenka ma racje--"Diego , miej gdzies tego starego siura Diego999 Big Grin Big Grin Big Grin" Skad wiesz,ze to facet? Dopoki sie nie kloci,mamy spokoj. ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego999 - 20-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - helen*** - 20-02-2019 (20-02-2019, 21:17)Diego999 napisał(a): durne cipy Stary siur ![]() Kobiety w Douglas sa super angeboty do -50% Np: https://www.douglas.de/Sale-Douglas-Collection-D%C3%BCfte-Happy-Juice_productbrand_3001039629.html Za taka cene nawet w barcholce nie kupicie takiego zapachu, ja mialam rozowa, fioletowa , czerwona flaszke, ale najlepiej te czerwone podchodza mi ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 20-02-2019 (20-02-2019, 09:56)Unka napisał(a):(19-02-2019, 23:02)egle napisał(a):Lubie palic ..rano kawka , tarasik , papierosek i komorka .(19-02-2019, 22:33)Unka napisał(a): Nic nie napisze , bo obiecalam , ze nie bede . Tez nie lubiłam palarni. Jak jeszcze paliłam, to wolałam na świeże powietrze, nawet jeśli pogoda średnio sprzyjała. Kiedyś pamietam, kolega wpadł na pomysł, by iść do toalety, a tam wszędzie wiesz, te cholerne czujki. Paweł jednak przekonuje, ze wie, jak się ustawić, by dym nie zdążył tam dolecieć, i ze się mu nie chce na dół lezc. Wiec palimy.. czujki rzeczywiście nie działają. Trochę się czułam jak przestępca ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - ferdydurke - 20-02-2019 (20-02-2019, 09:56)Unka napisał(a): [quote pid='56488' dateline='1550649400']Kobiety są jednak fenomenem natury! Ja jako palacz nie czuje prawie żadnych zapachów jeśli nie są intensywne. ![]() [/quote] (20-02-2019, 18:18)hubik napisał(a): Naprawde nie mozna wypieprzyc tego pajaca?Niestety nie można - forum jest bezpańskie i każdy może pisać co chce, dlatego polecam nie zwracać na niego/nią uwagi niech sobie wkleja swoje hasło. Każdy komentarz i każda uwaga, to woda na młyn trolla. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-02-2019 Cale rano wietrzylam,a oni znowu o papierosach.Fuj. Dym przejdzie na wszystko,wlosy skore,ubranie,o plucach nie wspomne. Tego trolla Diego nie karmic,znudzi mu sie i pojdzie sobie. Ide spac a wam zycze pogodnych snow. ![]() To jest glupi troll. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-02-2019 Halo Helenka! Ja do ciebie z "reklamecja" Bylam w tej perfumerii,ktora tak reklamujesz i tam nie jest tak tanio. Moje perfumy Fidji tam z 90 e,przecenione na 63,99. Ja kupuje w Amazon te same perfumy 100ml i place 50 e a wiec zadne halo. To jest normalna cena, do tego jako staly nabywca, mam rozne znizki i przesylke za darmo. Ja prawie wszystko kupuje przez internet a przewaznie w Amazon i place przez Pay Pal, zawsze bezproblemowo,wygodnie i tanio, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Ronja - 21-02-2019 (21-02-2019, 13:02)RENIA napisał(a): Ja prawie wszystko kupuje przez internet a przewaznie w Amazon i place przez Pay Pal, zawsze Jestes klamczucha!W Amazonie nie ma mozliwosci placenia PayPal! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 21-02-2019 Ronja. to nie jest zadne klamstwo.Poprostu to wszystko sie odbywa prawie automatycznie i bez mojego udzialu,wiec nie uwazalam,zeby to bylo wazne. Tak w Amazon podalam moje konto i oni sobie tam potracaja. Natomiast,nie wiem dlaczego taka drobnostka tak cie oburzyla i wzbudzila taka agresje. To byl naprawde nic nie znaczacy drobiazg. |