![]() |
Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_5) +--- Dział: Administracja (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-administracja_1247) +--- Wątek: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum (/Watek-oczekiwania-propozycje-uwagi-dotyczace-forum_45) |
RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 21-07-2016 Ychna wszystko gotowe. Teraz przenosi do pierwszego nieprzeczytanego postu ![]() Dziękuje wielkie za zgłoszenie tego problemu ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 21-07-2016 Rarytasik !! Bardzo dziekuje ! ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 13-08-2016 Mam uwage dot. punktow reputacji. Zrobil sie niezly kogel-mogel, dlatego mysle, ze dobrze jest, ze wprowadzono Punkty Reputacji stricto jako Podziekowanie za pomoc i druga forme, plusy + jako Polubienie postu ! Ale, widze, ze punktow reputacji mi przybywa, a ja wcale nikomu, az tak nie pomagalam i czuje sie jak oszustka.. ![]() Mysle, ze prawdziwe punkty reputacji, powinno sie np. wnioskowac do Fabka z krotkim uzasadnieniem, np. za rzeczowa, pomocna odpowiedz ..post # nr .. i ten zatwierdzalby taki punkt! Jak do tej pory to chyba Diego najwiecej sie tutaj napracowala, ale ginie wsrod "polubien", ktore nie maja nic wspolnego z pomoca. Natomiast, nie mam nic przeciwko punktom za polubienie moich postow, a, wrecz przeciwnie, tenkjuwerymacz! ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 14-08-2016 Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. Już wcześniej myślałem o jakiejś modyfikacji tego. Na dniach powinniśmy się z tym uporać. Dzięki wielkie za informację. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Belladonna - 18-08-2016 ...... RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 19-08-2016 Witam. Zdjęcia nie są tymczasowo, one są na stałe. Kiedy wgrałaś zdjęcie i za jakiś czas chciała byś ponownie skopiować link to niestety nie da się do tego wrócić. Trzeba kolejny raz wgrać to zdjęcie. Postaramy się to zmodyfikować. Pozdrawiam. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 12-09-2016 ![]() Takie cudo otwiera mi sie po raz trzeci! ??? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 12-09-2016 Alez prosze, ale nadal nie rozumiem dlaczego powyzsze ostrzezenie pojawia sie wylacznie na watku Zdrowiej Zyc, wiem, ze ostatni post pisala Felicja, tez tak macie? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Diego13 - 12-09-2016 tez tak mam RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - zieleniak - 12-09-2016 Po prostu macie syfa na kompie. Nie zwalajcie na innych. (chyba, że inni, to też wy...?) RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 12-09-2016 (12-09-2016, 15:02)Diego13 napisał(a): tez tak mam Diego, ja jestem na Chrome, a Ty? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Diego13 - 12-09-2016 (12-09-2016, 15:14)ychna napisał(a):(12-09-2016, 15:02)Diego13 napisał(a): tez tak mam ja tez, zieleniak jestes jadowity RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - fabek - 12-09-2016 Wszystko naprawione. Dziękuje za informację. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 12-09-2016 To ja dziekuje, Fabku. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Jamaica - 14-09-2016 Czy mozna jakos lepiej uwidocznic, ze dostalo sie nowe wiadomsci? Np. mrugajaaca koperta, czy cos podobnego. Bo ja w ogole nie widze, ze mam cos nowego na priw . Ps. A ja nadal nic nie widze. Tzn. widze, jak wjade na samej gorze na moj panel i wtedy dopiero sie wyswietla, czy mam nowe wiadomosci. A jako, ze tam najczesciej nie wjezdzam, to i nic nie widze... Co robie zle? RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Rosa - 14-09-2016 Mam ten sam problem . Pewnie obydwie z telefonu piszemy ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 15-09-2016 U mnie jest tak samo jak u Jamaici i Rosy. Nie piszę na smartfonie. Klikam na lapku i tak samo jest na Tablecie. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 15-09-2016 ![]() Muszę myszką wjechać na mój Nick ![]() RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - ychna - 15-09-2016 U mnie powiadomienia o wiadomosciach prywatnych funkcjonuje bardzo dobrze, prawie jak staraz pozarna, powiadomienia sa bardzo dobrze widoczne na stronie glownej, nie musze extra wchodzic na swoj panel zeby sprawdzac... jestem na lapku i na chrome, jesli ma to ma jakies znaczenie. RE: Oczekiwania, propozycje, uwagi dotyczące forum - Aurora - 15-09-2016 Jestem również na lapku i na chrome. Tablet - to samo. |