![]() |
Fanka prolo TV - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Fanka prolo TV (/Watek-fanka-prolo-tv_3005) |
RE: Fanka prolo TV - Unka - 16-08-2020 Ja jestem dzis zadowolona ..25 ° to dla mnie idealnie . Zaraz wskakuje w sukienke i jedziemy na obiad nad Möhnesee. Iberte nie spal sobie ..czegos tam . Milego.. RE: Fanka prolo TV - iberte - 16-08-2020 Bede uwazal.... Zaloz obszerniejsza sukienke, bo tam chyba dobrze jesc daja.... Rowniez milego.,,, RE: Fanka prolo TV - Unka - 17-08-2020 No prosze , jak my tu o siebie dbamy ![]() Sukienka w szwach nie pekla ![]() Niestety osy tez je docenily i caly czas trwala walka , co bylo wkurzajace , tymbardziej , ze ja przegralam . No , ale bylam i tak juz syta i szczesliwa i z ciekawoscia obserwowalam walki os rybe . ![]() Dziecko stwierdzilo , ze mam bardzo dibre nastawienie do zycia , bo zawsze znajde w negatywnym cos pozytywnego . ![]() Dupka nie spalona ? ![]() RE: Fanka prolo TV - iberte - 18-08-2020 Nic nie przypalilem. Potrafie obchodzic sie z roznem ![]() Czasami szlag mnie trafia, gdy widze dzieciaki biegajace po plazy bez okrycia glowy, bo mamuski pol godziny smaruja swoje tluste cielska. Dzisiaj slonce skrylo sie za kotara i chlodem powialo. Zima idzie ![]() Znowu kozuchy z szafy wyciagac i rodacy beda sie celebrowac niezywa ryba na wigilie.....i tak czas leci. Dzien za dniem, tydzien za tygodniem, nudy na pudy i nawet golic sie nie chce. RE: Fanka prolo TV - Roksolana - 18-08-2020 ...Matko i Córko!!! Kto to widział żeby o wpół do pierwszej mieć zachciewajki i myśli o goleniu, nawet strach pomyśleć gdzie!! ...a nie lepiej jaki traktat, o rozwoju osobistym, rodem z Indii przestudiować o tej porze, ewentualnie przeszlifować, powturzyć, rozumie się ten traktat intymny ![]() ![]() Iberte, nie szukaj nowego żupana na zimową Murmańską noc , Ci będzie lepiej w tych lisach czarnych i jak że elegańcko... Witajcie na "zgliszczach" ale jak że miłych. Może Matronat nie zorientuję się , że Bal otwarty i zostanie śród "szlacheckiego", miastowego towarzystwa... Ferdyrurkę, gdziesz Ty byłeś, jak Cie nie było...tut w interpolu, kgb i przez inszych wywiadach było intensywne poszukiwane...wracasz i opowiadasz, żesz krew na bimber przetaczasz???? ...o kaszance z krwią słyszałam, ale broń Boże,( tut się przeżegnam) nie próbowałam....ale żeby bimber jakiś wampirystyczny!!! to w głowie się nie mieści, nie co nawet w wyobraźni... Zielonka jeszcze wczasuję? RE: Fanka prolo TV - iberte - 18-08-2020 Zielonka chyba jeszcze w tym ....viku.Tam mialo byc chlodniej, to nie stopnieje. Zawsze mialem zachciewajki po polnocy, Juz od dziecka. Tzn w dzien tez mi sie chce, ale tylko jesc. Witaj, kapelusze coraz wieksze nosisz i dekoltu Ci przybylo. RE: Fanka prolo TV - Roksolana - 18-08-2020 ...no widzisz, jak to jest z tym ..viku.. Zielonka to chyba lubi fruwać. Super miejsce na upały, chyba lodowce zdobywa ![]() ....no dobra, wróci Zielonka , to nam opowie o tym zapolarjum... PS. Kapelusz chroni od promyków słonecznych, żeby piegów nie dostać ![]() ![]() RE: Fanka prolo TV - iberte - 18-08-2020 No dobrze..... Rozgadaliscie sie, ze czlek do glosu dojsc nie moze ![]() Gdyby jeszcze ktos chcial tu podpisac liste, to niech sie nie pcha, tylko ustawi w kolejce. Zyciorysy swoje znamy, wiec chyba nie musimy do nich wracac. Mozecie plotkowac o zmarszczkach, tylko nie o moich, bo to juz prawie szkody gornicze. Moze lepiej o innych wdziekach, ktorymi natura Was obdarzyla. Wiem, ze mozna Wam zaufac i zostawic 5 minut samych Ja ide pomarzyc ..... RE: Fanka prolo TV - Unka - 19-08-2020 Widze , ze nas tu przybywa ..fajnie witaj Roksolana . O zmarszczkach wlasnych pisac nie bede , bo je po prostu ignoruje . Nawet grosza nie wydaje na cudowne niby kremy , bo wiem , ze to i tak nie dziala . Bedzie ich coraz wiecej , az sie czlek pomalu na zdjeciach sam nie pozna . Tylko oczy pozostaja te same i jezeli cos w nich jeszcze blyszczy , to i zmarszczki nie przeszkadzaja ...no mnie nie , ale wiem , ze dla wielu to istna tragedia . Iberte , nie chcesz pieska przygarnac ? Pewnie mnostwo bidulek czeka tam na swoj szczesliwy dzien . Moglbys z nim pogadac i takie tam . RE: Fanka prolo TV - iberte - 19-08-2020 Te bidulki nie pija, nie pala i nie mowia po polsku. Nie daj Bog trafie na suke, ktora bedzie zrzedzic......i tyle z moich rozmow. Niech sobie zyje swoim psim zyciem.U mnie nie beda miec lepiej.... RE: Fanka prolo TV - Traffka - 20-08-2020 A tę fankę prolo tv, to ferdydurke nieźle przeczołgał. To musi być jakieś okropne babsko skoro nie miał wobec niej żadnych skrupułów. RE: Fanka prolo TV - ferdydurke - 20-08-2020 (18-08-2020, 17:11)Roksolana napisał(a): Ferdyrurkę, gdziesz Ty byłeś, jak Cie nie było...tut w interpolu, kgb i przez inszych wywiadach było intensywne poszukiwane...wracasz i opowiadasz, żesz krew na bimber przetaczasz???? ...o kaszance z krwią słyszałam, ale broń Boże,( tut się przeżegnam) nie próbowałam....ale żeby bimber jakiś wampirystyczny!!! to w głowie się nie mieści, nie co nawet w wyobraźni... Roksa, wpierw byłem uzależniony od łowiecki.pl, potem od BBO.com , a ostatnie lata od polskich for. Z internetowych zależności udało mi się wyleczyć. Jak można jeść kaszankę bez krwi? To jest jak picie bezalkohowego wina, lub picie bezalkoholowej wódki. Sciągnij kapelusz, nałap piegów, bo piegi są urocze i seksy ![]() (20-08-2020, 00:26)Traffka napisał(a): A tę fankę prolo tv, to ferdydurke nieźle przeczołgał. Ja pisałem tylko o faktach. Ja jestem facet z dziwnym poczuciem humoru, bo interesują mnie tylko fakty, a nie fantasmagorie. RE: Fanka prolo TV - dziaczuk - 20-08-2020 (07-08-2020, 23:22)iberte napisał(a): Ach Dziaczuk.....no i masz ci babo placek ! Miałam szansę być bardziej kobieca,a tu nici z tego ..Ferdydurke przemowil i okazja mi przeszła koło nosa ![]() (15-08-2020, 22:26)Unka napisał(a): No to kochajmy sieNo ![]() (15-08-2020, 02:34)ferdydurke napisał(a):iberte sie starzeje i myli imiona ,heh.(22-07-2020, 19:08)iberte napisał(a): Nie kracz Dziaczuk... RE: Fanka prolo TV - Traffka - 20-08-2020 iberte się starzeje (jak każdy z nas, Ty też dziaczuk) ale imion nie myli, wierz mi ![]() RE: Fanka prolo TV - dziaczuk - 20-08-2020 (15-08-2020, 03:05)ferdydurke napisał(a):Moze poczekaj z tym dowcipem do 80tki(31-07-2020, 07:47)dziaczuk napisał(a): Nie kracze iberte, ale wirtualny mam niepokój ![]() Moja mama choruje od zawsze i jakos cudowne ozdrowienie jest co roku Zyj i oddychaj jak iberte ,;D ja szykuje sie na kolejne weselisko ,moze sie uda uniknąć "korony"i odbedzie sie tak jak syn zaplanowal (20-08-2020, 12:44)Traffka napisał(a): iberte się starzeje (jak każdy z nas, Ty też dziaczuk) ale imion nie myli, wierz mija jestem o 7 lat starsza ![]() to moze chodzi o inną joanne i Basię ![]() ja znam tylko joannę ![]() (15-08-2020, 10:26)iberte napisał(a): Unka,ta joanna to pasuje do mnie heh,tylko bialego rowerka brak i opony też RE: Fanka prolo TV - iberte - 20-08-2020 Ja przy rannej toalecie zapominam sie ogolic, a co dopiero wszystkie imiona pamietac. Dziaczuk, Ty jestes 7 lat starsza ode mnie?..... tyle ludzie nie zyja. RE: Fanka prolo TV - dziaczuk - 20-08-2020 więc nie gol się ,teraz przyszła moda na brody ja to musze sie golic ,bo nie bede kobieco wyglądac ![]() Iberte ,nigdy twojego aktu urodzin niw widzialam wiec nie wiem czy jestem mlodsza od ciebie czy starsza wiem tylko ze o 7 lat sie postarzalam odklad zarejestrowalam sie pierwszy raz na forum My bedziemy zyc wiecznie ![]() RE: Fanka prolo TV - iberte - 20-08-2020 (20-08-2020, 13:50)dziaczuk napisał(a): więc nie gol się ,teraz przyszła moda na brody Gdybys sie nie zarejestrowala, nie bylabys mlodsza. Inni spedzili te 7 lat na rybach i nie moga sie pochwalic tym, ze zlowili rybe stulecia. Jeszcze inni zbierali znaczki, a inni sie kilka razy rozwiedli. Wszyscy robili to dobrowolnie, wiec nie traktuj tych 7-iu lat jako wyroku. W koncu z tych wszystkich wymienionych, jedynie Ty mialas mozliwosc zamienic ze mna kilka slow. Czyz to nie urocze? (20-08-2020, 00:35)ferdydurke napisał(a): Ja pisałem tylko o faktach. Ja jestem facet z dziwnym poczuciem humoru, bo interesują mnie tylko fakty, a nie fantasmagorie. Faktem jest, ze szczepionki nie ma, a bazujac na statystykach i faktach zapewniales, ze bedzie. Ta ruska sie nie liczy. Jeden podobno sie zaszczepil i z samolotu musieli go na noszach wyciagac. RE: Fanka prolo TV - Traffka - 20-08-2020 A innemu piersi urosły.... RE: Fanka prolo TV - dziaczuk - 21-08-2020 Iberte nie ściemniasz? Naprawdę dane nam było zaćmienie słońca? A uchyliłbyś rąbka tajemnicy wszystkim wędkarzom i kolekcjonerom znaczków jakie to słowa wydobyła z nas czarodziejka gorzałka ? Byłoby uroczo ![]() Bo z moja pamięcią kiepsko ostatnio... ![]() |