![]() |
Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? (/Watek-po-40-strach-ma-jeszcze-wieksze-oczy_2982) |
RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 O, to jest dobry pomysł :-) Ale widzisz Fiscus ten ktoś wie, ze to głupie i dziecinne jest inaczej by się nie krył za lewym nickiem, ale jak ktoś jaj nie ma, to coz oczekiwać? Albo się boi ze lifting twarzy można nie tylko na rolkach sobie sprawić ![]() Tak czy inaczej, co tam... nic tam i się kręci ![]() Zgłosiłam,ale coz Asior temat rozjeżdża, moder może za Asiorem do jeziora podążył bo tez go nie ma.... O działa !! RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 Z tego wniosek, ze trzeba stronę przeskoczyć.? @ Unka z miłości do dzieci sama dobroć płynie, choć nie wszyscy to rozumieją, sąsiadka mi opowiadała, jak w lodziarni pewien ojciec synowi loda kupował, zanim mu jednak wręczył wafla, zapytał, co się mówi, syn nie powiedział, ze dziękuje, wiec tatuś za karę, loda do śmietnika wyrzucił.. pomijam rozsądek i miłość ojcowska, mnie by było szkoda kasy... ;-) Asior czuwa widzę Najważniejszej, ze choć z utrudnieniami, to można wszystko odczytać. Pierdole wiec Asiora i se pisze dalej :-) Z pozdrowieniami Ps, Borewicz kiedyś powiedział, ze myślenie ma przyszłość nawet w policji, ale jak widać, Ci co nie myślą ładują na forum ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Cosik naklikalam i gowno asiorowe mi tu wychodzi RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 Tak, bo jak chyba zaczynasz nowa stronę, to się układ strony zmienia, to musi być bardzo pasjonujące latać po forum i sprawdzać, gdzie jest normalny układ strony ![]() Wniosek ze trzeba więcej tematów zakładać i więcej pisać, będzie musiał Asior pracownika na etat zatrudnić ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Mysle,ze wiecej asiorow tu jest. Wszystkim im kupie rolki bez hamulca. Popaprancy. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Unka - 20-03-2019 Z tym lodem , to juz kurcze sadyzm ..chociaz sam by zjadl no ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 (20-03-2019, 16:34)egle napisał(a): Z tego wniosek, ze trzeba stronę przeskoczyć.? Glupi ten ojciec, moze dzieciak sie po prostu wstydzil i blokady dostal a stary wyrzucil mu loda. Ciekawe co mu zona funduje,kiedy on za loda nie dziekuje ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Unka - 20-03-2019 O matko Fiscus ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 To jest myśl Fiscus, ![]() ![]() Sadyzm, sadyzm, takich zachowań nie rozumiem i jestem przekonana, ze dziecko nie wynosi z tego nic, co by go uczyło życia na przyszłość. Jak dla mnie to potem taki Januszek rośnie. Pamiętacie balladę k Januszku? Choć w tym przypadku, jakby syn tatusiowi za kilkanaście lat wpier...l spuścił, to bym nie powiedziała, ze to sadyzm, a jedynie czym skorupka za młodu nasiąknie ![]() Asiorow wiećj? No dobra, a admin się pokazał i znikł se? RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Ballada o Januszku.Stzez panie Boze przed takimi matkami i dziecmi. ps; narobilas mi smaka tą szarlotka i zjadlam dwa jablka. ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 O ja tez zjadłam ale jedno ![]() No strzeż... ale ojciec, co dziecku loda do kosza wyrzuca, tylko dlatego ze dziękuje nie powiedział, się nie strzeże :-) A ja Ci powiem, ze mnie tak podjaraliscie tym, co się może stać na tych cholernych rolkach, ze nie mogę się doczekać, aż je dostanę ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Fajna jazda na tych rolkach.Pamietam,ze po pierwszej przejażdzce je...łam nimi o asfalt i nie chcialam zabrac ich do domu. ![]() ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 Nie strasz... u mnie może być, tak ze je...bne nimi do kosza ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Unka - 20-03-2019 Wyciagniesz ..po ciemku polecisz z latarka ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 Jestem ciekawa Twojego pierwszego wrazenia.Bedzie dobrze,pozniej jak sie nauczych na nich jezdzc,to bedziesz chciala w nich spac. ![]() ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 (20-03-2019, 18:35)Unka napisał(a): Wyciagniesz ..po ciemku polecisz z latarka hahaha, ja nie, ale wiem kogo bym po nie wysłała ![]() ![]() (20-03-2019, 18:41)fiscus napisał(a): Jestem ciekawa Twojego pierwszego wrazenia.Bedzie dobrze,pozniej jak sie nauczych na nich jezdzc,to bedziesz chciala w nich spac.Wszystko opowiem, zdjęcia ale tylko prywatnie ![]() Patrz jak Herbi się stracił, wystraszył się, ze będzie mnie musiał uczyć i sam polegnie ![]() A do łóżka się wdrapałas? ;-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - egle - 20-03-2019 To niewiele da, zaraz wskoczy Asior i bedzie pstryk, niemal zgaśnie światło ![]() Lalalaal Lalalalala Lalalal Próbujemy :-) RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - fiscus - 20-03-2019 (20-03-2019, 18:44)egle napisał(a):(20-03-2019, 18:35)Unka napisał(a): Wyciagniesz ..po ciemku polecisz z latarka Wdrapalam sie a i owszem,ale jednak jest ciut za wysokie,bo siedzac na nim nie siegam nogami do podlogi ![]() RE: Po 40 strach ma jeszcze większe oczy? - Słoninka - 20-03-2019 Ja tak tylko w kwestii technicznej. Nie ma znaczenia długość postu. Mozna napisać xyz. I to juz będzie post. Każda stron ma 20 postów, niezależnie od ich długości. 21 post zmienia stronę. Może jednak lepiej zgłosić do administratora Witolda beznadziejna działalność @asiora...? |