Nasze-Niemcy.pl
Takie tu ostatnio klimaty - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+--- Wątek: Takie tu ostatnio klimaty (/Watek-takie-tu-ostatnio-klimaty_2934)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 17-03-2019

musisz to wiedziec z pierwszej reki, komunisto ..

RE: Takie tu ostatnio klimaty - iberte - 17-03-2019

(17-03-2019, 17:52)Leon 66 napisał(a): musisz to wiedziec z pierwszej reki, komunisto ..

Ja jedynie czytam ze spokojem...
„ apjac od nowa“ takie znajome mnie sie wydaje.
Poszedl „ w pisduuuu“ tez Ubecja zajechalo...

Milego dnia Towarzyszko ...

znajome sie wydaje bo pewnie sam byles Ubekiem

towarzyszu Moczniku ,

PS , a
portki mokre ?

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Marika - 17-03-2019

(17-03-2019, 17:57)iberte napisał(a): Milego dnia Towarzyszko ...

Huh                                                                                                                                                                                       

(17-03-2019, 18:03)Leon 66 napisał(a): znajome sie wydaje bo pewnie sam byles Ubekiem

towarzyszu Moczniku ,

PS , a
portki mokre ?

Nie chcialas juz skonczyc?
Portki to chyba , ktos inny rozsyla..... do niego skieruj pytanie.

Nie bylem Ubekiem.
Jest to jednak okres, ktory mnie bardzo interesuje.
Oni rowniez mieli takie „ subtelne i wyksztalcone“ do pomocy.
Gdy przeczytalem twoje sformuowania, to nasunely mi sie skojarzenia.
Nie trzepiam sie. Nie kojarze cie z ich dzialalnoscia.
Jedynie ta prostacka forma.

Na dzisiaj starczy.
Juz nie odklepuj.

No i mamy Lawenko kto rozciägnäl

wkleilas jego tekst i rozwalilo..
he, he..
Dzieki .

Nie wiem na ile on mnie liczy , ale ubeki , partyjni , towarzysze ..
to odlegle juz czasy lata moze 70-te , czyli bardziej moich rodzicow..

Nic z tym nie mialam wspolnego , bo bylam za mala .
Sakreble ,
On to zna wie i tym zyje , czyli musi byc +- 70- cio latek ..
Oder ?

Przepraszam was asystujäce tej klotni dziewczyny Lawenka i Marika ..
naprawde nie chcialam .
Wszedl z tym malowaniem odbytu i mnie rozjuszyl.
Nienawidze jak ktos wpierdziula sie i belkocze glupoty bez sensu, tylko dlatego ze ma z kims na pienku , tak robi i slonina .

Pieprzy byle pieprzyc.

Tez spadam, nici z milego popisywania ,
powklejajcie sobie muzyczke, bo wam przerwalam

ja mam forowania na dzisiaj genug .
Pa ..

Kruniowata,
UB zlikwidowano w 1956 roku.
ON jeszcze nie byl na swiecie.
Mozna zatem wyciagnac z tego wniosek, ze od kregu twoich rowiesnikow byl lata swietlne oddalony.
ON sie twoim wiekiem nie interesuje.
Kobieta ( podobno) ma tyle lat .... na ile wyglada.
W niektorych przypadkach jednak( ja sie nie trzepiam) trzeba obiektywnie powiedziec..... ze tyle ludzie nie zyja.

P.S
Podpowiem ci, bo tego rowniez nie ogarniesz.
Przypatrz sie co Lawenka robi z postem...

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 17-03-2019

(17-03-2019, 18:51)Leon 66 napisał(a): (...)
Nienawidze  jak ktos wpierdziula sie i  belkocze glupoty bez sensu,  tylko dlatego ze ma z kims na pienku , tak robi i slonina .

Pieprzy byle pieprzyc.

Tez spadam, nici z milego popisywania ,  
powklejajcie sobie muzyczke,  bo wam przerwalam

ja mam forowania na dzisiaj genug .
Pa ..

Odczep się od Słoniny obłąkany obojnaku.
I dotrzymaj słowa, twierdząc że spadasz....proletariacka awanturnico.

Zielonka , ty przyglupie ,
kazdy moze spojrzec tu na tym temacie
na przedostatniä strone ,

tä strone rozciägnäl twoj przydupas Iberte , - pewnie
mocz mu sie rzucil na oczy..
i palucha !

pracujesz tez za Djego , -baleronowaty salcesonie ?

Mam nadzieje ze za te dzisiejsze akcje tak samo jak Djego
ty i Iberte
wylecicie ..
I nie pomoze wam askuracja ze on uciekl ,a ty tu swirujesz i zamykasz z balerona...
Moder umie czytac ..!

(17-03-2019, 21:25)Leon 66 napisał(a): Zielonka , ty przyglupie ,
kazdy moze spojrzec tu na tym temacie
na przedostatniä strone ,

tä strone rozciägnäl twoj przydupas Iberte , - pewnie
mocz mu sie rzucil na oczy..
i palucha !

pracujesz tez za Djego , -baleronowaty salcesonie ?

Mam nadzieje ze za te dzisiejsze akcje tak samo jak Djego
ty i Iberte
wylecicie ..
I nie pomoze wam askuracja ze on uciekl ,a ty tu swirujesz i zamykasz z balerona...
Moder umie czytac ..!

Durna babo!
Idz na szkolenie do salcesona!

o o, a teraz juz strzelacie z dwuruki ? ..

Do szkoly u salcesona ?
oglupiales ?

Wystarczy ze ciebie juz wyszkolila podlaczkowcu z miekkim mozgiem !

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Fellah - 17-03-2019

Gryz Leonie, kop, kasaj i nie daj sie!

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Leon 66 - 18-03-2019

Zielonka, juz cie zameldowalam mderatorowi.
Kazdy twoj uspiony i reaktowany -zapasowy ,
jak napiszesz jedno durne slowo w moim kierunku ,
bedzie
natychmiastowo meldowany.

RE: Takie tu ostatnio klimaty - Słoninka - 18-03-2019

Proponuję zwiększyć dzienna dawkę leków, albo pomyśleć o leczeniu zamkniętym.

Myslalam ze z medycynä tu tylko parala sie  therapeutka Djego,

Widze  ze Slonina  juz drugi raz  tu imaginuje ,

Jak widac
naszlo jä ze  umie diagnozowac i wydawac skierowania ....

Hellou ???

No , no...
calam w podziwieniu .. Big Grin

ale jak zacznie brac sie za operacje ..
to juz nie ze mnä...

RE: Takie tu ostatnio klimaty - asior - 18-03-2019

Prosiłem wszystkich adminów o usunięcie mojego kąta, ale to takie samo jełopstwo, jak ten Papek.
Usuwa i wypieprza niewłaściwych ludzi, bo pod czaszką tylko kisiel.
Uwielbia sprzątaczki, płukaczki sedesowe i podcieracze dupy Niemcom (nie będzie Niemiec pluł nam w twarz!) z Pcimia centralnego.
Idiotki lubi i przeklinanie lubi, kurestwo lubi, obrazę lubi i przeróżne inne chamstwa toleruje.
ktoś tu wspominał, że on umie czytać?
Hyba z fósóf od kawy.
Niech się sobie paćka w tym gnoju, co wy tutaj robicie.

Durne cipy!
Ale teraz mnie na pewno nareszcie ten jełop wywali, wywali, wywali, wywali, wywali.

Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!

Prosiłem grzecznie i kulturalnie!

RE: Takie tu ostatnio klimaty - ferdydurke - 18-03-2019

Widzę, klimaty się specjalnie nie zmieniły. Big Grin
Poczytałem trochę i widzę nagonkę na Krunie, a główną łowczą jest święta zielonka.
Krunia odgryza się tak jak potrafi.

A teraz mały test dla userów tego forum:

Kto z Was nie otrzymał prywatnego postu od zielonej słoniny, w którym były poufne, negatywne i kłamliwe informacje na temat innego usera?

Odpowiecie uczciwie?

To jest polityka zielonki - przedstawić innych w negatywnym świetle, jednocześnie odgrywając wtajemniczoną zaufaną osobe. Angry

RE: Takie tu ostatnio klimaty - asior - 18-03-2019

Ja nie otrzymałem nic od tych durnych cip, do których i ta ona się zalicza.
A one very big one durn cip!
Zwykła podłogowa wycieraczka nic tu nie pomoże.

Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!
Durne cipy!

Może mnie wreszcie ten wasz hołubiony pod niebiosa ćmundek usunie, jak nie chce reagować na kulturalne prośby?

Zielonka, uwazam to za bardzo nieudolnä probe
zwalenia tego ze znowu poslugiwalas sie czyims nikiem ( wszyscy ze starego MP wiedzä ze umiesz )

i teraz szpektakularnie sie tu produkujesz jako Asior w Amoku .
Miedzy innymi w tej calej bredni napisalas Asiorze -slonino tak :
..."Uwielbia sprzątaczki, płukaczki sedesowe i podcieracze dupy Niemcom (nie będzie Niemiec pluł nam w twarz!) z Pcimia centralnego."

No i czemoz by asiorowi tak to przeszkadzalo ze tu wisi ?
Nico !.. Chcesz tylko odsunäc od siebie podejrzenia .

Ten Pcim mnie naprowadzil na ciebie,
- podrobilas moj profil na migrelo i nazwalas sie Krunia Chrumchrunia

Zgadnij co napisalas w Kruniowym profilu , skäd jest krunia ?
Z twojego
i
wyzej asiorowego PCIMIA !!! .

Co za Zufall , oder?

RE: Takie tu ostatnio klimaty - ferdydurke - 18-03-2019

Ktoś tu jeszcze po za moderem ma możliwości uswania postów?
Bo nagle mój post wyleciał! Pomimo, że do obraźliwych nie należał.