![]() |
INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +--- Wątek: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM (/Watek-interwencja-w-sprawie-terroru-na-forum_2868) |
RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - ferdydurke - 27-02-2019 Wiem jak to czyścić, nie mam niestety uprawnień administratora, ale dla prywatnych potrzeb mogę zobaczyć. Ostatni post baletnicy to :xxxxxxxxxxxxxxxxxxxL RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Iberte,ja nie pytalam jakie ja mam szanse u ciebie.Tak sie zachowujesz jakbym ja sie "starala" o ciebie. Nie wmawiaj mi takich rzeczy bo to teksty ponizej pasa.Przekraczaja juz zasady niewinnych zartow. Trzymaj fason bedzie dobrze. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 27-02-2019 (27-02-2019, 21:47)"RENIA napisał(a): Iberte,ja nie pytalam jakie ja mam szanse u ciebie.Tak sie zachowujesz jakbym ja sie "starala" o ciebie. Nie wmawiaj mi takich rzeczy bo to teksty ponizej pasa.Przekraczaja juz zasady niewinnych zartow. Dito RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 27-02-2019 Iberte,masz wiecej tupetu jak wzrostu i do tego intelekt ci opadl. Nie mam ochoty na pig-pongowe rozmowy dlatego zycze ci przyjemnego wieczoru moze pietro nizej. Bez odbioru. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 27-02-2019 (27-02-2019, 22:57)"RENIA napisał(a): Iberte,masz wiecej tupetu jak wzrostu i do tego intelekt ci opadl. Ojej.... Gdybym napisal, ze jestem dziwkarz, kurwiarz, lajdak i na swiat przez cipe patrze, to nie moge tego traktowac jako obraze. Dzieci beda sie smiac, ze obrazam sie sam na siebie. Jezeli jednak Ty zaczynasz w niewybredny sposob dopytywac sie o moje hobby, to forma juz wyglada inaczej. Prosba o trzymanie fasonu pasuje tu, jak przyslowiowe swini siodlo. Nie wspominam juz o tym, ..... komu iberte jest przeznaczony. Jezeli Ty napiszesz o sobie , ze jestes osoba kulturalna, mila i inteligentna, to bedzie to jedynie brak skromnosci . Gdybym jednak ja to napisal, to wowczas moglebys sie poczuc obrazona, bo wypisuje nieprawde. Ja Cie obrazac nie chce.... wiec zamilkne. Zgodnie z twoja prosba..... bez odbioru. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 28-02-2019 Na dobranoc posluchajcie Mozarta na wesolo. Jest naprawde super. To moj ulubiony zespol,znany wiecej za granic jak w Polsce. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - dziaczuk - 28-02-2019 Renia a kto ma sluchac? Pusc sobie to na,, fejsbuku,, ![]() Why can't we be friends? https://youtu.be/5DmYLrxR0Y8 Diego 999 daj szanse im, Patrz ino tylko jak sie ostatnio ratuja, ratuja wszystkie tematy w mysl,, wszystkie Nicki łączcie się,, ![]() Zrobiles wszystkim lewatywe to teraz bedzie spokój nikt sraczki nie dostanie ![]() Pokoj wam wszystkim ![]() ![]() To cipusie I ciulusie grzecznie mi tu prosze ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 28-02-2019 Dziaczuk,jestes bardzo mila.Ja nie dyskryminuje zadnej muzyki.Wszystkie sa piekne a slucha sie je w zaeznosci od nastroju. Wczoraj mialam wlasnie nastroj na Mozarta a dzisiaj bede sluchala Jazzu. Np Mrozu "bo " Witajcie o pieknym poranku. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Leon 66 - 28-02-2019 no wlasnie, jak nie my to kto ? .. Czesc Renka, no popatrz pomimo wrogiego ataku Djego999 na nasz portal , pomimo represalii, ciezkich warunkow literackich , pomimo werbowania na Morello , utarczek i prysnietych zmyslow ( u poniektorych) siedzimy tu kolkiem i piszemy gdzie tylko pojawi sie wolna "dziurka" ![]() Renka, masz juz 4 strony,- ciesz sie. Widzisz jestes z tych co walczä o pozycje na portalach , liczä strony, liczä wpisy, starajä sie byc przebojowi, interesujäcy .. Wlasnie takie sytuacje pokazujä,- ze nie wazne jest ten caly glam woköl . Wazne jest poczytac, cos dopisac , no i znowu trafic na tych wszystkich forumowych wredzioli i aniolkow . ![]() Patrz, starasz sie byc mila szczebiotasz do Zielonki , albo do naszego lovelasa Iberte . Co Cie spotyka? Lekcewaga, ( tak to sie pisze? ) Natychmiastowo degradujä cie do starej taterige baletnicy, pokazujä swojä intelektualnä wyzszosc i mozesz wklejac muzyczki, robic piruety, -szkoda jest narobiona, a reszta czytelnikow chichota w piästke. Czemu chcesz sie komus przypodobac ? No czemu ? Czlowiek sam w sobie jest czyms szczegolnym . Posiada talenty ktore ten inny nie posiada , posiada wyksztalcenie przezycia i doswiadczenie, Widzial pol swiata , osiägnäl moze to ,- o ktorym ten drugi nawet nie ma pojecia . Czemu nie wierzysz w siebie ? Tylko dlatego ze szybciej niz on sie urodzilas ? I on cie dogoni... Ten drugi moze jest totalnym Versager, arbeitslos, brzydki , maly ,gruby i glupi . Siedzi w filcowych laczkach i rozepchnientych dresach- a´la Alibaba i popija litrami pifffko . ![]() Swiat widzial, widzial .. ale w telewizorze . Jedyna przygoda to ta w latach 80- tych( podroz Sindbadem do D . ) Naukowcy stwierdzili ze najlepsi w mobowaniu sä ci co nieczego nie osiägneli, sä niczym i tylko ta zazdrosc, nienawisc do lepszych podgrzewa ich i trzyma dzien w dzien przy zyciu . Pewnie majä racje. Czasami jestem na polskim Pudelku. Musielibyscie poczytac komentarze pod Malgoniä i Radkiem Majdanem .. Zielonka tu wysiada ! Zrobili im takä Reklame ze tylko sie powiesic , piszä tak obrzydliwie o kims kogo praktycznie nie znaja .. tylko dlatego ze owi sä "na sciankach ", bo lansujä sie , Bo wyglädajä ladniej od tych ciuli w laczkach przed kompami. Bo lepiej zarabiaja. Tak portale majä to do siebie ze wywlekajä na wierzch nasze brzydkie cechy. Zazdrosc, glupote, nienawisc, brak tolerancji . Tu mamy tez tego przyklady . Renka, moja rada.. nie bierz sobie do serca forumowych trolli , - musisz tu pisac, to pisz . Chcesz wklejac Mozarta - wklejaj ! Kto nie chce sluchac czy oglädac , albo cie nie lubi -i tak tu wlezie i bedzie tu smrodzil, no bo lubi smrodzic . Jak nie , to skasuje twoj temat nasz forumowy troll Djego999 . ![]() Taki to juz zywot na portalach . Wchodzisz jest cacy, wychodzisz,- jestes skopany i dostales po glacy .. Milego dzionka .. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Słoninka - 28-02-2019 (27-02-2019, 22:57)RENIA napisał(a): Iberte,masz wiecej tupetu jak wzrostu i do tego intelekt ci opadl. Jesssooo...dopiero teraz dostrzegłam TO. Renia, a ile wzrostu ma @iberte? (ja wiem tylko z jakiego miasta pochodzi, bo o tym sam pisał i jsk ma na imię, bo napisał gdy pytałam) I jak to stwierdziłas, że mu intelekt opadł? RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 28-02-2019 (28-02-2019, 14:08)Słoninka napisał(a):(27-02-2019, 22:57)RENIA napisał(a): Iberte,masz wiecej tupetu jak wzrostu i do tego intelekt ci opadl. 183 cm bez szpilek i wypinania klaty. Intelekt zmiesci mi sie w kruniowaty beret( czyli pelne wiadro) Gdyby jeszcze bylo jakies pytania..... prosze uprzejmie. RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - Leon 66 - 28-02-2019 ojojoj.. Chodzicie teraz parami i podniecacie sie nawzajem lajkami ? süüüüß! ![]() Mam * ganz plötzlich *dejavu- czy tego samego nie robila juz z zielonkä Unka ? (lajk za lajkiem .. lajk za lajkiem.. obchodzcie sie z zielonkä jak z jajkiem .. ![]() I co zielonka, przylazlas tu do Renki w imieniu Iberte , czy Iberte w imieniu twoim , bo mi jakos uszlo ? Nawet myslalam ze wczoraj juz napisal co chcial i sprawa zakonczona. To nie ,dzisiaj trzeba znowu podräzyc tu jej dziure w dupie. Bronisz zielonka tu wlasnä ( obfitä )piersiä jego intelektu , bo co , wätpisz ze nie podola ? Trzeba to ? Tez mi sie zdaje ze chyba trzeba , Ibertus, nie tak dawno chciales mnie unikac, a znowu podzegany przez Slonine ryzykujesz guza ,kierujäc do mnie swoje gornolotne mundrosci ... o beretach .. No coz ,- Twoj intelekt wiem juz doskonale ze jest tak wielki jak zapewne twoja nozka nr 42 , klata olbrzyma 182 ii moj beret... ![]() Tylko musze cie zmartwic, -nie nosze absolutnie beretow. hmmm.. bioräc pod uwage ze napisalej ze -masz go tyle , ze zmiesci sie w kruniastej berecie .. znaczy sie to ze absolutnie go nie posiadasz ? ![]() Ps, nie martw sie , Zielonka posiad go za was dwoje.. Zycze owocnej Fuzjony.. czy cus...w tym rodzaju . Oczko ! ![]() RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - iberte - 28-02-2019 Kruniowata, zacznij sobie robic wezelki na obsmarkanej husteczce( bo zapominasz) Ty przeprosilas i obiecalas, ze juz nie bedziesz. Ja natomiast obiecalem ci, ze ilekroc twe suche usta wymowia moje imie.... to bede przy tobie. U mnie slowo drozsza od pieniadza... Nie nosisz beretow? To czym chronisz grzechotke( patrz przypis autora)? * jezeli twoj mozg wlozyc do do glowki od szpilki.... to stworzymy grzechotke( tyle miejsca zostanie) Nie lacze wyrazow szacunku iberte RE: INTERWENCJA W SPRAWIE TERRORU NA fORUM - "RENIA" - 28-02-2019 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxp |