![]() |
Udany Sex nie zna wieku. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Udany Sex nie zna wieku. (/Watek-udany-sex-nie-zna-wieku_2282) |
RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Ja patrzę wprost. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Wiarus - 15-05-2017 Ychna ,ja to używam innego określenia "na szczyt drabiny już sie wspiołem,teraz pora by godnie z tego szczytu schodzić w dół ". RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Zwal, jak zwal, ostatecznie konstelacje owe, az tak bardzo sie nie roznia. ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 To ja sobie jeszcze chwilke posiedzę na tej górce ![]() Acha...rower postawiłam obok waszych ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Renia - 15-05-2017 Poczytalam i wniosek nasuwa sie sam.Najwiecej to tu "seksualnych gawedziarzy". Czy naprawde myslicie,ze dobry sex zalezy od wieku?Ze niby w mlodosci to euforia a na starosc to tylko w fizbinkach? Sex zaczyna sie w glowie,jezeli tam jest poukladane,to niezaleznie ile ma sie lat,kazda noc moze byc szalenstwem. RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Renia, ten temat, jak kazdy inny, jest po to by gawedzic. Tyle nasze, co sobie pogadamy. Chyba nie mialas nadziei.... ze bedzie sie dzialo. RE: Udany Sex nie zna wieku. - Renia - 15-05-2017 No, to zalezy od czlowieka.Byly czasy,ze mialam tu przyspieszone bicie serca a przeciez sie tylko gawedzilo:-) Jestesmy wrazliwi nie tylko na dotyk i na glos ale i na slowo pisane.No chyba,ze sie trafi jakis twardoglowy:-) RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Tak sobie zerkam spod papierzyskow, o, co chodzi z tym "twardoglowym"? RE: Udany Sex nie zna wieku. - Anita - 15-05-2017 Seks poprawia zdrowie ♡.♡ Wiec kochajmy sie ile sie da, jak się da, byle gdzie ale mie z byle kim. ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Ten twardoglowy to zapewne.... ja. Renia tak lubi przekazywac mi wyrazy sympatii... RE: Udany Sex nie zna wieku. - Renia - 15-05-2017 Ychna,zeby to zrozumiec,to musze ci pwiedziec tak bardziej po chlopsku. Niektorzy mysla,ze sex to tylko te smieszne ruchy a jak stoi tzn,ze kocha.To sa konkrety,nie ma miejsca na zadne subtelnosci.Tak robil ojciec i dziad i syn tez.Nie przetlumaczysz twardoglowemu,ze pieszczoty,pocalunki i czule spojrzenia,to wszystko sklada sie na sex.Im wiecej tych dodatkow,tym piekniejszy sex.Ale moze ja sie myle? RE: Udany Sex nie zna wieku. - helen*** - 15-05-2017 Reniu Ty jestes THE-BEST ! " jak stoi tzn,ze kocha." ![]() ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - iberte - 15-05-2017 Zaczyna sie poezja... RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 No, coz, Renia mi tez po chlopsku wytlumaczyla, inaczej bym pewnie nie zrozumiala..! ![]() ![]() ____ Anita, ale pojechalas, Ty zawsze wiesz, jak uzadlic.. ale to nic.. ![]() no, ale, ale.. jak tam Twoje zdrowko, ze sie tak zapytam?! ![]() ![]() ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 Renia , kłaniam się nisko. Zawarłaś wszystko w swoim wpisie,albo ja w nim kwintesencje wyczytałam. RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 (15-05-2017, 20:34)ychna napisał(a): Tak sobie zerkam spod papierzyskow, o, co chodzi z tym "twardoglowym"? E no ...nie sciemniaj mi tu że nie wiesz o co chodzi ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - Majami - 15-05-2017 : D ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 Daj spokoj Uzi, toc ja, niedosc, ze staram, to jeszczem ciemnam kobieta! ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - uzi80 - 15-05-2017 (15-05-2017, 21:23)Renia napisał(a): Ychna,zeby to zrozumiec,to musze ci pwiedziec tak bardziej po chlopsku. Renia. ..pieszczoty,pocałunki to w moim mniemaniu czesci skladowe namietności, uczucia które czasem finalizowane jest tez seksem ![]() RE: Udany Sex nie zna wieku. - ychna - 15-05-2017 O! Mlodziez przyszla, czuje sie jak na Roratach .. ![]() |