![]() |
Na Obiad ! ;) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Kobieta i dziecko (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kobieta-i-dziecko_8) +--- Dział: Kącik kulinarny (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-kacik-kulinarny_1276) +--- Wątek: Na Obiad ! ;) (/Watek-na-obiad_187) |
RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 14-12-2014 to pijcie herbatki na odchudzanie one hamuja apetyt RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 14-12-2014 Moja cörka przyjezdza na swieta z 'Alkatraz' - ![]() i pozniej wraca. Wszystkie grzechy i grzeszki zostana zwazone .. Bedzie to wielkim sprawdzianem nie tylko dla mlodziezy ale i dla rodzicöw... Swieta to jedna wielka pokusa... ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 07-01-2015 Podrzucam cudowny pomysl ... - starte ziemniaki i cebula - troche twarozku - jajko albo dwa - ze 2 lyzki maki - przyprawy - czyli prawie placki ziemniaczane ale pieczone jak WAFLE ! .. (Z sosem czosnkowym: na jogurcie.. mniam... ) RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 11-01-2015 Polska salatka warzywna w majonezie - ( ale bez majonezu ![]() Diegus, to nie chodzi o hamowanie apetytu tylko o - zdrowe odzywianie .. czyli: regularne posilki, wywazone porcje, wlasciwy dobör ... slyszy sie dobrze, niby latwo ale na codzien kosztuje duzo zachodu... RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 11-01-2015 Dalej to pijesz? Oc ugotuj mnie cos i zamiast galaretki czy kislu wymysl cos innego... Juz mnie te galaretki bokiem wylazaja ) I skompotuj mnie jedzonko tak by mialo duzo blonnika,bo mnie juz pomysly sie koncza. RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 11-01-2015 Kto pije, ja nie pije zadnych wspomagaczy.. - wiele ucze sie od cörki - reszta to 3 ksiazki kucharskie, ktöre kupilam w Reha-Zentrum )) RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 11-01-2015 O zesz Ty! Ja pisalam o kawie z maselkiem a nie wspomagaczach. ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 11-01-2015 ...aaaaa..... - pijam z Kokosöl albo z mleczkiem kokosowym, czasami z maselkiem )) Super smakuje jak sie ja przyrzadzi w blenderze... Teraz bedzie przerwa bo cos waga nie chce tak jak ja chce.. - zobaczymy.. narobilas mi smaka.. ide do kuchni .. ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 11-01-2015 Idz! Zrob dwie. RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 11-01-2015 ja jestem strasznie niezdyscyplinowana osoba dieta trwa u mnie jeden dzien lub pare godzin wiec herbatki sa dla mnie dobrym wyjsciem uprawialam Sport a jakze ale w koncu oddalam sportowe przyrzady bo ich nie uzywalam znudzilo mi sie jem duzo owocow-pomarancze jabka a od warzyw tez nie stronie RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 11-01-2015 Diety, dyscyplina.. zawsze przegramy z glodem albo ochota na cos.. Czlowiek jest niezdyscyplinowany dopöki choroba nie przyjdzie. Zadnych diet, jemy co 4 godziny, zadnego cukru i minimalnie tluszcz. Mieso 2 x /tyg. .. 1 x ryba ... 2 owoce dziennie, 3 porcje warzyw /dziennie. Kazdy po swojemu )) RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 12-01-2015 Po 2 duze pieczarki faszerowane mielonym (wolowym) + lekki sosik + Schnupfnudel + suröwka: Spitzkohl, marchewka, papryka, cebula RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 17-01-2015 A ja jutro przyszaleje! Zrobie biftrki,grilowane peperoni w oliwie z czosnkiem,grecka salatke....a na przystawke.....galaetka:-) RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 17-01-2015 aaaaaaa przestane w koncu was lubic przez te smakolyki ktore mi tu wyliczacie aaaaaaa RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 18-01-2015 Kofanie wbijaj podam pod nosek! Kiedy sie Ciebie spodziewac ? Hej ,hej.....jak to?! Przestaniesz nas lubic! Nie podoba mnie sie to ![]() RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 18-01-2015 - Malutkie kartofelki zasmazane w rozmarynowym Pesto - stek z indyka "smazony" na wodzie mineralnej - szpinak - swiezy sok pomaranczowy RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 18-01-2015 (18-01-2015, 00:01)Anita napisał(a): Kofanie wbijaj podam pod nosek!no jeszcze was lubie a raczej kocham ale jak czytam o tych pysznosciach ktore spozywacie to zazdrosc mnie ogarnia zielenije z zazdrosci ze ja ciagle to samo musze wcinac RE: Na Obiad ! ;) - ychna - 19-01-2015 Obiadu NIET; - dwa kromki czarnego chleba ![]() RE: Na Obiad ! ;) - Diego13 - 20-01-2015 o a to dopiero to pociesz sie ze u nas to samo RE: Na Obiad ! ;) - Anita - 20-01-2015 Dzis dzien bez obiadu....mam lenia:-) |