![]() |
Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Koncert zyczen! - dyskusje na różne tematy (/Watek-koncert-zyczen-dyskusje-na-rozne-tematy_585) |
RE: Koncert zyczen! - fabek - 26-07-2014 Cześć ![]() U mnie też dość spokojny weekend. No to czekam na jakąś fotkę tego drinka ![]() Pozdrawiam, tylko nie za dużo drinku ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 26-07-2014 To juz jest perwersja ! ![]() A tak sie cieszylam .. ![]() Nie upije sie, mixer padl.. i wyszla salatka... ![]() Moje drinkowe zdobycze w zalacznikach: RE: Koncert zyczen! - ychna - 29-07-2014 W KONCU !!! ktos mnie zareputacil ! ![]() ![]() ![]() Gdzies mi mignela Panna Anitka.. - ponoc jest w PL )) Zazdroszczem, zazdroszczem .. Przybiezalam milego dnia (po)zyczyc sobie i WAM ! Przy okazji jakis slad zostawie .. ps. ychna szczesliwa jest .. ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 30-07-2014 Ychna chyba sie... ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 30-07-2014 (29-07-2014, 13:58)ychna napisał(a): W KONCU !!! ktos mnie zareputacil ! Hejka! Jeszcze nie w Pl..latam od lekarza do lekarza i stad me braki na forum:-) RE: Koncert zyczen! - ychna - 30-07-2014 Jestes na miejscu i nie odzywasz sie? ![]() RE: Koncert zyczen! - Anita - 30-07-2014 Kotus ja nie mam na nic czasu.... Sorry:-) RE: Koncert zyczen! - ychna - 30-07-2014 Spokojnie, spokojnie .. - okres urlopowy masz wybaczone ; RE: Koncert zyczen! - Anita - 30-07-2014 Chyba przed urlopowy:-):-):-) Zapindalam jak male pry...:-) Karton lezy spakowany a nie mam kiedy go wyslac....moze nie to,ze nie mam kiedy,ale zapominam,a jak sobie przypomne to Dhl zamkniety ![]() Mam dwa dni do wyjazdu a jestem w totalnym proszku...i jeszcze te rehabilitacje...szlak,szlak,szlak... RE: Koncert zyczen! - ychna - 31-07-2014 To wyjezdzamy chyba prawie röwnoczesnie - ale ja tym razem spisalam sie prawie na medal. Najwazniejsze spakowane, opisane, oznaczone, zabezpieczone czeka na odbiör przez Hermes, nawet pieniazki wyliczone; Bilety, polaczenia, noclegi = zalatwione. Wszelkie dokumenty (najgorsza zaraza), atesty, zaswiadczenia, kopie - dzisiaj sprawdzane, jutro c.d. Ciuchy na wyjazd na wieszakach / lacznie z bielizna = przygotowane. Zestaw pytan w przygotowaniu. Plan zajec przestudiowany... Braki wypisane --> do uzupelnienia.. huhh... naprawde ogrom roboty.. Za to w pazdzierniku wynajme cos na conajmniej tydzien i polatam sobie po görach .. - juz sie ciesze.. RE: Koncert zyczen! - fabek - 31-07-2014 Wszyscy wyjeżdżają? ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 31-07-2014 Chyba nie wszyscy, narazie tylko 2 ..z 827 useröw zadeklarowalo wyjazd.. ![]() RE: Koncert zyczen! - fabek - 01-08-2014 Czyli wszyscy ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 02-08-2014 Tak, wszyscy poza 831 osobami .. ![]() ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 02-08-2014 Dzien dobry, melduje poslusznie, ze odrobilam troszke lekcje na zasik .. - od jutra mnie nie ma, mam nadzieje, ze bedzie to nieobecnosc usprawiedliwiona i nie pöjdzie po pieniadzach - ![]() ![]() ychna .. ps. Prosze pilnowac coby mnie pod nieobecnosc nie zbanowano / mam uczulenie na pszczeli jad ![]() Mam wene ! - jesli w pociagu bede miala internet - to böjta sie...böjta !! ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 02-08-2014 Tam se jade.. ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 06-08-2014 Jestem! - wröcilam zakochana na zaböj ! ![]() Znalazlam swoje miejsce na Ziemi - ![]() ![]() ![]() Przy wyjezdzie ![]() ![]() Szukojta mi jakiegos görola .. pöjde nawet na pieszo.. ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 08-08-2014 W poniedzialek wracam do Was, - ide na male OP wiec bedzie troche czasu .. a teraz mykam dalej - nie moge dogonic czasu !! Pozdrawiam wszystkich - ychna RE: Koncert zyczen! - fabek - 08-08-2014 Pozdrawiamy Ychne i życzymy miłego wypoczynku ![]() RE: Koncert zyczen! - ychna - 10-08-2014 taaaaaaaaaaaaaaaaa.. a myslalam, ze sie chociaz zmartwisz... ![]() |