Nasze-Niemcy.pl
Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Wersja do druku

+- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl)
+-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9)
+--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249)
+---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274)
+---- Wątek: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? (/Watek-czy-lepiej-byc-ladnym-i-madrym-czy-brzydkim_2805)

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 29-12-2018

Tranwestyto Leonie,  jeśli nie chcesz żebym zwróciła się do ciebie tak  bezpośrednio jak  zrobił to iberte do "bezkonfliktowego" to....zrób mi tę grzeczność i odczep się ode mnie. 
Zaniechaj proszę bezsensownych epitetów pod moim adresem, bo ci niechcący nadepnę na odcisk tak, że zawyjesz z bólu.

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Diego9 - 29-12-2018

moj stary znajomy pisal tez , ze zasiada do kompa, cioty to zwrot iberte, a lavenka i dziaczuk pojawiaja sie wtedy, gdy leon i iberte sa nieobecni

(29-12-2018, 17:58)Leon 66 napisał(a): Wrocilam dzisiaj,
zasiadlam do kompa i  az mnie zmierzilo , to samo co kiedys na MP.
Gdzie tu Sloninko  te twoje zapewnienia ze jestes juz milsza  inna ze sie zmienilas ?
jestes taka sama, uszczypliwa, wredna i gruboskorna.

No to moze ja calkiem osobiscie  napisze wam jak odbieram wasze posty ostatnich dwu dni .

Powiem  krotko Confusedzajse !

Skaczecie sobie do gardel, szykanujecie sie , ublizacie sobie prosto w oczy i przez ogrodki .
Zielonki i upierdliwej  Djego nie chcialabym miec ani wsrod krewnych, ani wsrod znajomych .
Djego juz czytac nie mozna, kopiuje i cytuje wszystko i wszystkich .
W kazdym widzi kogos innego , poznaje go od razu  po pisaniu i po tym ze jä  ten niezwykle nienawidzi,
(a w sumie nie rozumie bo  z natury jest taka sympatyczna jak ...
ratlerek ?. )
Iberte , nasz cyniczny  zlamany losem  bohater po raz ixty zegna sie z nami , opisujäc w swym ostatnim  zdaniu  
jak jego zdradliwej starej kapaly lzy po slodkich  bruzdach zmarszczkowych , za przegapionä dziwkä
ktörä potocznie zwä  milosciä .
Wyjasnil ze kumplem Ferdydurki nigdy nie byl i nie bedzie  i ze  kurwiarzem tez .
Diego zas natychmiastowo skopiowala znowu  jego i kilku  nastepnych z kilometr tekstu
dodajäc  Iberte  na pocieche ,-ze lepiej kurwiarz niz obrzydliwy klamczuch  ktorym jest Ferdydurke .
Kurestwo nawet moze byc biznesem,-  dodala !  
No tak  tez niby prawda, (-nawet Freddy dal jej za  te wzniosle mysli lajka.)

Tak,  pozegnanie Iberte bylo gwozdziem programu ,-smutne   i poruszajäce
( szczegolnie nasze samotne tu panie ) . Renia zaraz wyczula  w nim  jakäs tam czesc jej.
Jej proba pogodzenia  wszystkich skloconych tez sie nie spodobala  czytelnikom ,
dostala obuchem od Majami , bo juz pewnie tez nie mogla tego czytac .

Co z wam jest ludzie, swiäteczny kociokwik ?

kociokwik to moje wyrazenie, jest mi obojetne co o mnie piszesz i jestem na 100% pewna, ze iberte twojego wpisu nie skomentuje , zaatakowales wszystkich, nad nim sie pozalowales, dlaczego? dlatego , ze jestes nim samym

leon, jestes obrzydliwym klamczuchem

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Leon 66 - 29-12-2018

Diego, czy twoj szczesliwy mäz i dzieci muszä sobie stale radzic bez ciebie ,kobito ?
pewnie znajä cie tylko od tylu ...

Toc stale siedzisz tu kolkiem i sie wyprozniasz .

(29-12-2018, 18:40)Leon 66 napisał(a): Diego, czy twoj szczesliwy mäz i dzieci muszä sobie stale radzic bez ciebie ,kobito ?
pewnie znajä cie tylko od tylu ...

Toc stale  siedzisz tu kolkiem i sie wyprozniasz .

dzieci mieszkaja daleko od domu, a maz zasiada ze mna do kompa i mowie mu co pisze i co kto napisal, niezly ubaw mamy

mam urlop jeszcze tydzien

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - dziaczuk - 29-12-2018

Ale wam Palma bije. Czy to ze starosci, czy z braku zajec?

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Majami - 29-12-2018

Poswiateczne miłosierdzie bokami wychodzace

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - dziaczuk - 29-12-2018

Diego Ty to masz napawde cos z glowa!

(29-12-2018, 18:51)dziaczuk napisał(a): Diego Ty to masz napawde cos z glowa!

zanim sie moja glowa zajmiesz, popukaj sie palcem w swoja glowe, moze jest twoja glowa w gorszym stanie niz moja? to podpowiada mi moj detektywistyczny instynkt, iberte, leon, lavenka i kto jeszcze? za bardzo spoufalasz sie ze mna jak na osobe , ktora mnie nie zna, prawdopodobnie.

bardzo zastanawiajace jest , ze to trio zawsze sie pojawia, kiedy iberte sie zegna na zawsze,

Majami ja mam lepsze palace w poblizu, takie rodzime, swojskie, dzieci mnie zapraszaja na kaczke z jablkiem (nie francuska, z podworka sasiada)

Diego Ciebie trzeba wyslac na Therapie po swiateczna, najlepiej na lewatywe

Pokaz mi post spoufalajacy z toba Diego?

Detektyw heh
Kon by Sie usmial
Uwazaj, bo jeszcze w pudle s konczysz za oszczerstwa
Nie licz na paczki z NN

Jeśli to ma pomóc pomylonej to ja jestem Elvis Big Grin

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Słoninka - 29-12-2018

A ja...Elton.

(29-12-2018, 18:56)dziaczuk napisał(a): Majami ja mam lepsze palace w poblizu, takie rodzime, swojskie, dzieci mnie zapraszaja na kaczke z jablkiem (nie francuska, z podworka sasiada)

Diego Ciebie trzeba wyslac na Therapie po swiateczna, najlepiej na lewatywe

Pokaz mi post spoufalajacy z toba Diego?

Detektyw heh
Kon by Sie usmial
Uwazaj, bo jeszcze w pudle s konczysz za oszczerstwa
Nie licz na paczki z NN

wiesz, ogarnia mnie obrzydzenie, gdy sie taki oszust do mnie zwraca, na forum jestes bardzo krotko, a znasz dokladnie cale forum, wszystkie sympathie i antypathie, wchodzisz wtedy gdy inne sobowtory sa nieaktywne, podjudzasz i sklocasz innych, zwracasz sie do mnie, jakbysmy sie juz dawno znali, hm dziwne, nie masz innych argumentow jak moja potrzeba therapie itp. moj stary znajomy tez dokladnie to wypisywal,tylko pod innymi nickami, zalosny oszust, kpisz sobie z innych,ok nie moja sprawa, ale ja bede cie zawsze trzymac na muszce

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Leon 66 - 29-12-2018

a ja Freddy ( nie mylic z naszym )

jestem Freddy od Mercurych ..
Big Grin

lo matko, ide...
juz nie moge !

Nie mozna jej zamknäc ?

Nie mam bladego pojecia o jakie kaczki i pałace chodzi Big Grin
Może dlatego że jetem Elvis od Presleyów z Tupelo Big Grin

(29-12-2018, 19:17)Leon 66 napisał(a):  a ja Freddy ( nie mylic z naszym )

jestem Freddy od Mercurych ..
Big Grin

lo matko, ide...
juz nie moge !

Nie mozna jej zamknäc ?

nie nie mozna, bo lazisz za nia po wszystkich forach i atakujesz mnie, to co tu wyprawiasz przekracza granice wszelkiej przyzwoitosci

Leon jak ty idziesz to ja też ME TOO Big Grin
Dzien drugi pomylonej bez kaftanika . I pomyślec że wystarczy zawiązac rekawki i lekko sciagnac wezełek z tyłu Tongue

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - fiscus - 29-12-2018

Oj,widze,ze dziewczyny zyja juz Sylwestrem.Poprzebieraly sie w Evisow Big Grin  Szczesliwego Nowego roku 2019 wszystlim zycze. W chinskim kalendarzu bedzie to,rok świni  Big Grin Big Grin pozdrawiam,

RE: Czy lepiej być ładnym i mądrym czy brzydkim i głupim? - Marika - 29-12-2018

(29-12-2018, 18:54)Diego9 napisał(a):  iberte, leon, lavenka 

Diego Twój instynkt  nie pokrywa się rzeczywistością .liberte nie wiem kto to jest ???  Leonowi wysyłałam kiedyś przepis na ciasteczka serem na oleju .  dziedziczuk bardzo sympatyczna osoba niedawno byłam w jej rodzinnych stronach . Mimo że osobiście się nie znamy . Lewenka pamiętam ją z MP . Diego kiepski z ciebie Colombo  Rolleyes Rolleyes Rolleyes . mimo to Wszystkiego dobrego w nad chodzącym ROKU  Rolleyes

(29-12-2018, 19:43)Marika napisał(a):
(29-12-2018, 18:54)Diego9 napisał(a):  iberte, leon, lavenka 

Diego Twój instynkt  nie pokrywa się rzeczywistością .liberte nie wiem kto to jest ???  Leonowi wysyłałam kiedyś przepis na ciasteczka serem na oleju .  dziedziczuk bardzo sympatyczna osoba niedawno byłam w jej rodzinnych stronach . Mimo że osobiście się nie znamy . Lewenka pamiętam ją z MP . Diego kiepski z ciebie Colombo  Rolleyes Rolleyes Rolleyes . mimo to Wszystkiego dobrego w nad chodzącym ROKU  Rolleyes
Mariko, chyba niepotrzebnie sie wypowiadasz, ta historia z tym chorym osobnikiem nie zaczela sie na mp, ona juz trwa bardzo dlugo, facet sciga mnie po calym internecie, to jest ostatnie forum polskie, no trudno, bede musiala sie wyniesc stad,poniewaz nie sprawia mi przyjemnosci uzerac sie ciagle z ta sama osoba pod roznymi nikami, jak juz pisalam, mozna wiele rzeczy podrobic ale stylu pisania nie podrobisz, to sa wyrazy, zwroty, wyrazenia, ktore u tego osobnikasami bardzo znane, to jest stalking, obrzydliwa forma zachowania socjopaty, 

(29-12-2018, 18:18)Leon 66 napisał(a): Jak to bylo do mnie, to nawet nie wiedzäc  w jaki sposob i kiedy Cie obrazilam ,- czy urazilam
dziekuje  Lawenko .

Heart

schizofrenia