![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - helen*** - 04-11-2017 (04-11-2017, 13:45)Leon 66 napisał(a): ha, ha.. jestes dobry ! Emotki rozdaje Renia ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 Mam wrazenie,ze Wy dzisiaj wszyscy pijani jestescie ![]() RE: TO I OVO :-) - helen*** - 04-11-2017 Czes Fis ![]() Ja juz dawno nie pilam, ale chiba sobie poleje, mam taki dobry likierek z pigwy ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 Czesc Hellen, ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - zyta - 04-11-2017 diego przestań! RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 (04-11-2017, 12:40)Diego10 napisał(a): Leon,zalatujesz mi zyta dabrowskim, Marcepanem i jeszcze innymi paroma osobami, to jest niesmaczne, ja nie chce tu dyskutowac ja chce sie bawic, zgaduj zgadula, z muzyka przez zycie sa to thematy porywajace, intelektualnie musze sie w pracy wysilac wiec po 8 godzinach intelektualnego wysilku potrzebuje odprezenia , posluchania muzyki , dobrej musyki, odprezajacej musyki, wesolej i jednoczesnie kulturalnej wymiany zdan a takze rubasznych wyglupow, na musyce doksztalcam sie , bo czesto nawet nie wiedzialam ze takie zespoly czy utwory istnialy, dzieki Helen za ten themat, dzieki Helen za wspaniala musyke, uzi , herbi i marika rowniez wzbogacili moje wrazenia muzyczne, poprzez prezentacje ich ulubionych utworow,, nastepny themat to zgaduj zgadula, dzieki Ychna za ten themat, ubaw mam niezly, Ychna, Anita , Uzi i Herbi sa fajnymi kompanami do zabawy, i to mi wytarczy, mozna fajne hitowe thematy utworzyc? tak , mozna a takich rozrabiakow jak ty nalezy ignorowac i tyle na ten themat polece slowem Leona "hee"? Dąbrowski zalatuje tylko i wyłącznie sobą ![]() przestań Diego ,jak powiedziała zyta ! (04-11-2017, 13:09)Renia napisał(a): Czym jest dla nas Forum--lista sie wydluza.Moze byc miejscem na reklame,moze poglebiac intelekt i swiadomosc,moze sklocic i pogodzic,jest natchnieniem i plagiatem.Blogoslawienstwem i przeklenstwem zarazem.Jest tez zagadka,bo powiedzcie mi,czy tu mozna sie zakochac? tak Reniu mozna się zakochać ![]() ![]() przyznam ci rację Diego ,że ,poznajemy osobę poprzez prezentacje muzyczną,ale ta muzyka musi grać od osoby ,ktora slucha tej muzyki od serca ,to sie da wyczuc ,jest to namacalne ,ale taki dar maja nieliczni,dlatego nieliczni trafiaja prosto w serce RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 04-11-2017 ja tam zawsze z moja muzyka trafiam w serce, a jak nie w serce, to tam gdzie mam ! Dobry wieczor mile panie . RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 04-11-2017 zyta przestan RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 Dabrowski ! ![]() ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 (04-11-2017, 21:05)fiscus napisał(a): Dabrowski ! hehe ,przekrecilam slowo diego ,to mi sie czesto zdarza po menopauzie ![]() oj tam czepiasz się fiskus ![]() czepiasz się slowek ,bo twoj temat nie wypalil o indianach ? ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 (04-11-2017, 20:07)Dąbrowski napisał(a): Dąbrowski Musze ten tekst" rozkminic" na czasteczki ......".nieliczni trafiaja prosto w serce", niby to,cupido tylko potrafi ![]() czekam na ciag dalszy : D RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 (04-11-2017, 20:40)Leon 66 napisał(a): ja tam zawsze z moja muzyka trafiam w serce, a jak nie w serce, to tam gdzie mam ! dobry wieczór Leon ![]() ![]() Musze ten tekst" rozkminic" na czasteczki ......".nieliczni trafiaja prosto w serce", niby to,cupido tylko potrafi ![]() czekam na ciag dalszy : D [/quote] a co ty dzis w Rutkowskiego się bawisz ![]() ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 Dabrowski, moj temat wypalil w przenosni i doslownie. ![]() a propo;s Rutkowskiego widzialas jego fryzure? facet rozwala ludzi swoim wygladem : RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 nie widziałam ,dawno go nie widzialam ![]() ![]() [/quote] juz widzialam,ale sie spaskudzil ,zalozylyl sobie gar na glowe ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 nooo, i sie odmlodzil ![]() RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 wyglada oszłamiajaco ![]() ![]() ![]() oszałamiająco ![]() RE: TO I OVO :-) - fiscus - 04-11-2017 jestes rasista czy im zazdroscisz? RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 04-11-2017 nie jestem rasistką ,dobranoc ![]() RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 04-11-2017 a ja po tej quocie nie ogarniam tej Rutkowskiej fryzury, gdzie ona ? RE: TO I OVO :-) - Renia - 05-11-2017 Wczoraj popily,dzisiaj userzy specjalnej troski. ![]() To moze cos na klina? |