![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 18-02-2019 Dziadku Fellah.Buszujesz jak forumowy wirus i zasmiecasz kazdy watek. Masz kompleks ze swoja staroscia to zrob cos.Idz na basem .na silownie,poszukaj sobie kochanke a zobaczysz,ze zmieni sie twoje zycie.Kazdy ma swoja starosc i nie potrzebujesz na nas swojej starosci zrzucac.Ogarnij sie bo robisz sie smieszny. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 (18-02-2019, 16:30)Fellah napisał(a): Babko baletnico, wyluzuj, ja mam sie dobrze, z tobom cos nie tak! Z tobą * jeśli już. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 Moja babcia jest mlodsza od ciebie baletnico. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 18-02-2019 Fellah a tak konkretnie to o ile mlodsza? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 Czytajac co piszesz to duzo! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 (18-02-2019, 21:57)Fellah napisał(a): Moja babcia jest mlodsza od ciebie baletnico. To wyjaśnia czemu z ortografią jesteś na bakier . Jak chcesz komuś " dosrać " to zrób to chociaż raz bez byków. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 No tos mi przygryzla przy samej dupie az ci zemby zzolkly! Popatrz stara dupo co wypisujesz, a potem innych poprawiaj! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 18-02-2019 No i widzisz Felus, sädziles ze jak popsocisz, to inni pomyslä ze jestes zabawny , W kazdym twoim wpisie widzimy ze jestes malolat -z ortografiä na bakier . Bacia twoja tez cie zle wychowala, zapomniala wpoic ze babciom sie nie dokucza ! Codziennie tu wracasz psocic , to tu , to tam cos skrobniesz . Chcesz nalezec tu do nas , chcesz byc zauwazalny ? .. Rada,- zmien taktyke, bädz grzeczny , napisz cos na temat a bedziesz tu akceptowany i nawet byki ci wybaczymy .. Milej nocki Fellus , RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 Zęby * Zzółkły* Strach pomyśleć jak napiszesz dłuższe zdania. Treści żadnej się nie spodziewam. Jesli już.... " toś mi przysrała przy samej dupie " * RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 18-02-2019 Czesc Maiami I Renka, koncze na dzisiaj , bo nie lubie brzydkiej atmosferki poczytam cussss...! Pa ; RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 18-02-2019 No widzisz Fellah ,jest korzysc z tych twoich bykow.miales okazje pobyc sobie w wytwornym towarzystwie ale na nastepny raz,to lepiej jak bedziesz do nas mowil wierszem. ![]() s RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 Siema wszystkim . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 18-02-2019 Dzisiaj poniedzialek i dobrze,ze sie konczy. Strach otworzyc telewizor.Zydzi szaleja,mowia,ze nie zapomna i nie wybacza. Tylko patrzec jak nam wmowia,ze Hitler byl pochodzenia polskiego. Ide se poplakac Chlip. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 Z wami nie ma o czym gadac, czekam jak normalni tu przyjdom i mlodzi. Popaczcie jakie wy byki walicie! Ty Leon nie wiem czemu jestes kobita, ale Ciebie nie tykam, bo w porzo nawijasz, jak nauczycielka od geografii. ![]() Zawsze byla upaprana kredom, ale spoko. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 No to sobie trochę poczekasz ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 Ja mam czas i doczekam, a ty juz nie! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Majamka - 18-02-2019 Mówisz że zejde tej nocy ? ![]() No to lecę zmówić zdrowaśki ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 18-02-2019 Moze nie tej, ale wiele nie zostalo, spojrzmy prawdzie woczy. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 19-02-2019 (18-02-2019, 22:28)Fellah napisał(a): No tos mi przygryzla przy samej dupie az ci zemby zzolkly! Fellach , badz grzeczny chlopaczku, tu same starsze panie sa, a jak ci zeby zzolkly to myj je kurkuma ![]() ![]() ![]() (18-02-2019, 23:40)Fellah napisał(a): Moze nie tej, ale wiele nie zostalo, spojrzmy prawdzie woczy. nie wypowiadaj sie w ten sposob, nikt nie wie kto pierwszy zejdzie, nie wywoluj wilka z lasu RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 19-02-2019 No chyba bede musiol troche ludzi tu zaprosic, bo same stare ciotki! |