![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - phoenix - 08-02-2018 Diego... o jakim braku hamulców piszesz? Spójrz może na te panie, które ogłaszają się w dziale towarzyskie. Pokazuja swoje krocze aż po...migdałki. Dziwne, że nie narusza to zasad przyzwoitości i dobrego smaku administracji tego portalu. A może wszyscy tutaj powinniśmy się rozebrać i pokazać... dupę ![]() Dzisiaj Weibefastnacht....wszystko wypada ![]() ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 08-02-2018 Myslisz? Ja pokazywalam dzisiaj migdalki, normalnie orgia, bo zagladaly, az trzy babeczki !! ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 08-02-2018 Pokokazywanie wszystkiego nie drazni mnie tak jak szydzenie z ludzkiego nieszczescia, RE: Barwy codzienności... - phoenix - 08-02-2018 Masz racje Diego! Rozkraczona gola kobieta jest mniej drażniąca niż szyderca-oszołom, który kpi z wszystkiego, łącznie z cudzym nieszczęściem. W/g mnie zarówno jedno jak i drugie to badziew nadający się do kasacji. RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 (02-02-2018, 17:48)ychna napisał(a): Dzis byłam z koleżanką u lekarza ,która wreszcie dostała sie na Kur. Jest całe gro osób, które twierdzą,że marihuana jest złem. Na depresję ten środek leczniczy,(bo ja uważam,że to,zioło takim jest) jak najbardziej jest pomocny. W Szwajcarii w aptece można kupić papierosy z marihuana,które kosztują 100 euro.,bez recepty. Ychna,jeśli Twoja koleżanka nie pali,to w tym przypadku niech się zmusi. Wszystkie antydepresanty są na bazie "maryśki". lecz z domieszką chemii.A po co tę chemie łykać? kiedy jest naturalny środek,który pomaga nie tylko przy depresji,ale przy raku również. RE: Barwy codzienności... - ychna - 08-02-2018 Hej, to jest kolezanka Anity, ja tylko zacytowalam, chyba troche nieudolnie.. Fiscus, ja juz tu kiedys pisalam, ze informowalam sie u zrodla i wcale nie jest tak latwo dostac recepte na marihuane, a jesli juz ja masz, to bardzo dlugo czekasz na jej realizacje w aptece, przynajmniej u nas, recepty z listopada mialy przewidywany czas realizacji na luty i to pod wielkim znakiem zapytania! Chyba kopsne sie do Szwajcarii.. ![]() ______________________ phoenix, o jakich Ty ..lomach piszesz? ![]() RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 Ychna to,na pewno nie jest Twój błąd,bo to,ja cytowania nie zauważyłam. Swoją drogą fajnie by było,gdyby te,cytowanie mogło być bardziej przejrzyste. pozdrawiam, RE: Barwy codzienności... - ychna - 08-02-2018 (08-02-2018, 19:01)fiscus napisał(a): bo to,ja cytowania nie zauważyłam. Swoją drogą fajnie by było,gdyby te,cytowanie mogło być bardziej przejrzyste.Jasne, masz racje, ale czasami wychodzily mi glupoty, przyloze sie, obiecuje !! RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 Chyba źle mnie zrozumialaś, chodzi mi o tę długą kreskę, oddzielającą cytat od odpowiedzi. ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 08-02-2018 (08-02-2018, 19:04)ychna napisał(a):(08-02-2018, 19:01)fiscus napisał(a): bo to,ja cytowania nie zauważyłam. Swoją drogą fajnie by było,gdyby te,cytowanie mogło być bardziej przejrzyste.Jasne, masz racje, ale czasami wychodzily mi glupoty, przyloze sie, obiecuje !! mi czesto wychodza glupoty i wcale sie tym nie przejmuje nasiona maryski mozna kupic na amazonie , krople z marychy mozna tez kupic RE: Barwy codzienności... - Anita - 08-02-2018 Dawaj namiary na Marychę ![]() Może stawy sie uspokoją ![]() Dobry wieczór wszystkim. RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 Jednak to,ja jestem tępa! Te cytowanie nie daje mi spokoju ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 08-02-2018 (08-02-2018, 20:00)fiscus napisał(a): Jednak to,ja jestem tępa!Jaki masz problem Fiskus? W czym Ci pomóc? ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 08-02-2018 No czesc Aniko, na Amazonie mozez nasionka mari kupic, oficjalnie, RE: Barwy codzienności... - Anita - 08-02-2018 Nasionka,? To kiedy mi to urośnie? Umrę szybciej ![]() RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 Może zacznę od maryśki, otóż w ustawa w Szwajcarii podpisała układ o sprzedaży jej w aptekach. W postaci fajek,jest ich 20 w opakowaniu,bez recepty można kupić. Droga rzecz,bo kosztuje 100 euro. Nie lubię się powtarzać,a jednak to,robię. A teraz z innej beczki, niektóre wpisy , są wyświetlane tak, jakby były całością wypowiedzi jednej osoby.Co sie okazuje,ze dana osoba cytuje kogos,a ja tego nie widze na swoim monitorze(graficznie ). pozdrawiam,przepraszam,że" rzyć" Ci zawróciłam ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 08-02-2018 Spoko Fiskus. Nie Ty pierwsza masz z tym problem. Ja tez często zastanawiam się kto co napisal i czy dobrej osobie pogroziłam paluszkiem ![]() Fakt ,faktem zlewają sie. ...a co do do Marychy to bałabym się jarać... Posty kopiowane sa jaśniejsze. RE: Barwy codzienności... - fiscus - 08-02-2018 Niestety,ale te kopie nie zawsze sa jasniejsze, I o tym pisałam powyżej. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 08-02-2018 (08-02-2018, 20:44)Anita napisał(a): Nasionka,? nie umrzesz, RE: Barwy codzienności... - Anita - 08-02-2018 (08-02-2018, 21:20)fiscus napisał(a): Niestety,ale te kopie nie zawsze sa jasniejsze, I o tym pisałam powyżej. Ok Fis.Pogadam z adminem o małym ulepszeniu.. Diego..dzis bliżej mi piekła aniżeli nieba . Ja już wszystkich świętych przeklęłam przez te moje boleści. |