![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Fellah - 17-02-2019 baletnice cyckow nie maja, nie klam! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 Swieta prwda, Fela ... ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 17-02-2019 (17-02-2019, 18:56)egle napisał(a): Iberte, na starość zaciera się umiejetność czytania, czy to zwyczajnie swego rodzaju antypatie? Obstawiam pół na pół.Starosc egle...zdecydowanie starosc. O antypatiach nie moze byc mowy. Czytnalem sobie jeszcze raz(caly Twoj wpis) Zrozumialem, ze "dzisiaj" stworzyliscie z piersi atrybut, aby wypelnic oczekiwania panow, a i proznosci Wam przybylo. Natomiast "dawniej", ze wzgledow ekonomicznych i prozdrowotnych piersi zadnym atrybutem nie byly. Logiczne ![]() Czasy sie zmieniaja i ekonomia rowniez. ![]() Rubens to musial byc zboczeniec .(o ekonomii pojecia nie mial) Juz mi nie tlumacz, bo tylko klopoty z tego wyjda RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 17-02-2019 (17-02-2019, 20:08)iberte napisał(a):Nawet nie zamierzałam Iberte.(17-02-2019, 18:56)egle napisał(a): Iberte, na starość zaciera się umiejetność czytania, czy to zwyczajnie swego rodzaju antypatie? Obstawiam pół na pół.Starosc egle...zdecydowanie starosc. O antypatiach nie moze byc mowy. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 Wlosy i piersi ... Dla wiekszosci kobiet ich utrata jest tragedia . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Krunia,to zdjecie co wkleilas to ty? Jako tancerka czy krolewna sniezka? Na zawodowa tancerke nia wyglada i troche jakby za bardzo meska. ![]() Chcialam wkleic swoje ze studia baletowego ale nie moge znalez. Krunia,ty znawczyni meskich walorow,jaki bys tu wylansowala na pierwsze miejsce.? RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 17-02-2019 (17-02-2019, 20:24)Unka napisał(a): Wlosy i piersi ... Bez wzgledu na epoke? Nie chce, aby walec po mnie przejechal zanim cos napisze.... dlatego pozwolilem sobie na pytanie. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 Nie wiem ...piersi raczej tak , wlosy zastepowaly peruki ..wiec tez ..chyba . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 Tak , balet to moje hobby, tancze sobie przy dräzku.. i nawet jak sie zapre .. zrobie szpagata, Reniu .. ![]() Pytasz jakie walory meskie sä dla mnie wazne ? W sumie powinnas zapytac te ktore aktualnie szukajä , od 17 roku zycia mam stale jednego i do dzisiaj tego samego .. Dobra, ale moge zaczäc i napisac.. Z perspekrywy lat troche sie mi zmienily , juz Tom Selek pewnie nie zrobilby na mnie wrazenia . (Tym bardziej ze widzialam jego ostanie zdjecia . ![]() Czyli wizualne walory nie sä juz tak wazne jak kiedys jak sie bylo mlodym . Mezczyzna moj musialby byc zrownowazony, -zaden histeryk , trzpiot czy babiarz. Musialby byc absolute wierny. Musi miec dusze , posiadac poczucie etyki, musi umiec kochac i umiec wybaczac . Nie moze byc malostkowy , pamietliwy , chytry . Nie lubie tez tych ktorzy za duzo gadajä , szczegolnie o sobie , albo wszystko lepiej wiedzä . Nie lubie takich ktorzy sä glosni , wole spokojnych ze zrownowazonym tonem . Do tego musi byc oczytany , posiadac ogolnä wiedze , -glupota i niewiedza u mezczyzny mnie mierzi . Nie lubie tez zawistnych , zlowrogich , brutanych ,- to juz wolalabym do klasztoru. Moj mezczyzna musi byc otwarty na swiat , zaden antysemita, antyhomo,antyobcy, anty... Musi mi sie podobac , miec jakis szczegolny tylko mnie ruszajäcy zapach , miec cos w twarzy , w sobie ze mi serce zacznie kolatac , i nie bede mogla wytrzymac z tesknoty ,gdy go nawet krotko nie bedzie . .. Tja , sek w tym ze rasowy mezczyzna z tych wszystkich wymienionych cech posiada tylko kilka.. reszta to kogel mogel..z tymi negatywnymi . Rzeczywistosc jest taka ze kobiety decydujä sie brac i tych z wadami majäc nadzieje ze w zwiäzku przewazac bedzie liczba tych pozytywnych , -no i bedzie mozna z owym wytrzymac . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 17-02-2019 O jesssooo! Leon66 jak...żywa ![]() I te paszki pur Natur ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 Jakie zgrabne nozki Krunia ..mial byc lans na pierwsze miejsce . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 sportliche nozki _ po dlugoletnim pedalowaniu na mej kolarzöwce !!! ![]() a pod pachami wlosy w mysl : back to nature .. jestescie za murzynami , dziewuchy , teraz sie tak ma ! Dobranoc wsiem, spadam... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Czekaj Krunia ![]() Masz orgazm czy udajesz ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 17-02-2019 Coprawda chialem odpisac na post z piatku,ale widze ze juz nie ma sensu ![]() To co tutaj sie dzieje przechodzi wszelkie granice ![]() Forum sie zmienia Baby albo Panie jak kto woli wklejaja foty z biustami ![]() temat o cyckach a jakos lepiej brzmi ![]() Tylko Ferdydurke nie jest tym zainteresowany (zaden afrodyzjak ) ![]() no ale kazdy jak tam woli,ja jestem jak najbardziej za powiem nawet wincyj i jeszcze wincyj ![]() juz Konfucjusz mowil "lepszy cycek w rece,nawet maly, jak duzy w Playboyu" RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Herbi napisal--Tylko Ferdydurke nie jest tym zainteresowany (zaden afrodyzjak Pani Grabowska biustu nie ma a on wychowany na butelce z mlekiem. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - herbiherb - 17-02-2019 Renia nie chcialbym,aby moje wpisy byly wykorzystywane na prywatne wojenki . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - hubik - 17-02-2019 (15-02-2019, 18:38)egle napisał(a):John Petrucci, Jordan Rudess, Roger Waters, Christofer Johnsson, Brian May, Roger Taylor...(15-02-2019, 12:17)hubik napisał(a): Apropo pan ze zdjec. Super pomysl i osobiscie uwazam je za ladne. Naturalnie ladne. Bez tynku, tipsow i tego typu tfu dodatkow. Chlopaki maja niewyobrazalne wyczucie harmonii i spojnosci, nic sie tam nie chce poprawic, wszystko jest dokladnie tak, jak ma byc. Nie da sie napisac tego lepiej RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 17-02-2019 nie mozna was na sekunde samych zostawic, zaraz schodzicie na thematy intymne, tylko cycki , tylki i cos tam takiego , panowie, my mamy tez inne zalety oprocz biusti i tylka, ale jakie te zalety? to zapomialam, RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 O ! Ktos widze dobrej muzyki slucha . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego9 - 17-02-2019 (17-02-2019, 21:33)herbiherb napisał(a): Coprawda chialem odpisac na post z piatku,ale widze ze juz nie ma sensu herbi, wpisz co chciales wpisac, moze pociagniemy dalej inny watek, slabo sie mi robi od tych czesci ciala i panow baletnic |