![]() |
TO I OVO :-) - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: TO I OVO :-) (/Watek-to-i-ovo_2473) |
RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 01-11-2017 iberte, kucharz odchodzi i jeśli nie zostanie zastąpiony równowartościowym kucharzem, to gwiazdka znika po następnej wizycie ludzi od Michelena i knajpa staje się bezgwiazdkowa. Gwiazdki nie otrzymuje się dożywotnio. RE: TO I OVO :-) - iberte - 01-11-2017 (01-11-2017, 13:37)ferdydurke napisał(a): iberte, kucharz odchodzi i jeśli nie zostanie zastąpiony równowartościowym kucharzem, to gwiazdka znika po następnej wizycie ludzi od Michelena i knajpa staje się bezgwiazdkowa. Gwiazdki nie otrzymuje się dożywotnio. Ferdydurke, wyjales mi to z ust. A zatem: Gwiazdka- knajpa Kucharz- zadnych gwiazdek Nie pogniewam sie jesli napiszesz...... iberte masz racje. RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 01-11-2017 Iberte, zajrzyj na listę gwiazdkowych knajp w Wiki obok nazwy lokalu, adresu jest podana rubryka Chefkoch, gdzie podany jest główny kucharz, a nie właściciel lokalu. Gdyby to było tak małoważne, jak ty to sugerujesz, to by tej rubryki nie było. Bez dobrego kucharza, żadna knajpa nie otrzyma gwiazdki. Z listy można jasno wyczytać, że jest zdominowana przez facetów, a nie przez kobiety. Myślę, że akurat w kuchni panie nie mogą narzekać na brak równouprawnienia. Muszą się tylko wykazać i gotować lepiej niż mężczyźni. RE: TO I OVO :-) - zyta - 01-11-2017 Tak się kłócą mąż i żona; Miasto Zgierz całe się zbiega, A krzyk wkoło się rozlega: "Ogólona!" "Ostrzyzona!" RE: TO I OVO :-) - iberte - 01-11-2017 Ferdydurke, masz racje( a ja spokoj) RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 01-11-2017 (01-11-2017, 13:29)zyta napisał(a): Zawsze twierdziłam, że renia i diego są po prostu genialne. zyta,ty znasz mnie juz dlugo,7 lat RE: TO I OVO :-) - Renia - 01-11-2017 Smutny dzien. ![]() RE: TO I OVO :-) - zyta - 02-11-2017 Hejka! Miała być erupcja świadomej inteligencji, a jest deficytowa erekcja intestinum crassum. RE: TO I OVO :-) - Renia - 02-11-2017 Spoko,poszli naostrzyc intelekt i naladowac akumulatory.Wroca i dadza nam lupnia.Juz sie boje ![]() RE: TO I OVO :-) - ferdydurke - 03-11-2017 A co to się stało? Wspaniały temat o tym i owym upadł? Nikt nie pisze? Nikt nie naostrzył intelektu? Nikt nie naładował akmulatorów? Jak nic musi być jakaś zmowa przeciw naszej baletnicy!;=))))))))))))))))) P.S. Tym sposobem Reniu podnoszę ci z grobu tego śmiecia, z którego jesteś tak dumna ;=)) RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 03-11-2017 zyta Użytkownik Hejka! Miała być erupcja świadomej inteligencji, a jest deficytowa erekcja intestinum crassum. zyta,tak to juz w zyciu bywa RE: TO I OVO :-) - Dąbrowski - 03-11-2017 Kobiety wulkany wygasły ,są w stanie spoczynku ,a mężczyźni nie potrzebują kobiecego szczebiotania,wolą masturbować się pilotem przed telewizorem ,starość nie radość ![]() Reniu tylko dla Ciebie,wiem że jestes wrazliwą osobą ![]() RE: TO I OVO :-) - Marika - 03-11-2017 Hmmm !!! RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 03-11-2017 oj tam , wrazliwa.. pani Reniu, mam nadzieje ze jest pani wlasnie w trakcie planowania nowej strategii na Wochende , przygotowuje sie pani napewno pilnie ,do nowego tematu zeby powalil niewiernych ,na kolana. Calym w napieciu,( : az mnie lewa pol/kula troche zaczyna pobolewac,) wie lange noch ? RE: TO I OVO :-) - zyta - 03-11-2017 Łooooj! Robi się po niemacku? Ale będzie zabawa! Renia ni chu-chu w tym języku! RE: TO I OVO :-) - Leon 66 - 03-11-2017 Niemozliwe, pani Renia to swjatowa kobieta z klasa !" RE: TO I OVO :-) - phoenix - 03-11-2017 (03-11-2017, 16:51)zyta napisał(a): Łooooj! ale może francuskiego liznęła, jak na prawdziwą damę przystało..... ![]() RE: TO I OVO :-) - Diego10 - 03-11-2017 Nudni jestescie z tymi swoimi zlosliwosciami, nikomu to niepotrzebne , paskudna cecha charakteru-zlosliwosc RE: TO I OVO :-) - Renia - 03-11-2017 Moze i paskudna cecha charakteru ale ile radochy daje!!.Niektorzy porownuja to do orgazmu. Kazdy na swoj sposob,dazy do rozkoszy i przyjemnosci. ![]() RE: TO I OVO :-) - Marcepan - 04-11-2017 (03-11-2017, 23:31)Renia napisał(a): Moze i paskudna cecha charakteru ale ile radochy daje!!.Niektorzy porownuja to do orgazmu. Kazdy na swoj sposob,dazy do rozkoszy i przyjemnosci. Pytasz innych o orgazm a może lepiej zacząć od własnych przeżyć ?. |