![]() |
FORUMOWY HYDE PARK. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: FORUMOWY HYDE PARK. (/Watek-forumowy-hyde-park_2848) |
RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Słoninka - 17-02-2019 Jak dla mnie różnica wieku między partnerami może wynosić nawet...60 lat. Przykład: Łapicki i jego dwudziestokilkuletnia żona. Ostatnio Markowi Konradowi urodziło się dziecko, a jego żona jest kilkanaście lat młodsza od synów. Pani Perepeczko, wdowa po Janosiku, pozostawała w związku z kilkadziesiąt lat młodszym mężczyzna. Mnie to wszystko nie przeszkadza, bo to nie moja sprawa. Ja sama bym nie wchodziła w takie relacje, bo byłyby one dla mnie zwyczajnie....niehigieniczne. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 17-02-2019 Krunia zyje wspomnieniami.... Renia zyje marzeniami... Unka nie chce byc latawica.. Ferdydurke z cyckow robi wymiona... Sloninka robi sie sterylna... Jak Was czytam.... to sie starzeje bez kalendarza. Ide do ludzi ktorzy jeszcze zyja... Milego... RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 Unka nie lubi hipokryzji i wmawiania czegos , czego nie bylo . Bycie latawica , jest oznaka zycia? Idz ..odmlodzisz sie , rozerwiesz , moze i puscisz . :p Tu same zombie popisuja i jeszcze Cie jakis ugryzie . Milego rowniez .. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 17-02-2019 (17-02-2019, 10:57)Unka napisał(a): Unka nie lubi hipokryzji i wmawiania czegos , czego nie bylo . Na duze klopoty potrzebne sa male radosci... To jest oznaka zycia..... wg mnie. Mnie lat juz nie ubedzie... takie zycie. Jednak nigdzie nie jest napisane, ze na V biegu musze gnac starosc. Hipokryzja? Gdzies na innym watku prosilas , aby nie drazyc tematu. Na tym watku moja prosbe lekcewazysz... Pomoz mi, bo nie moge znalezc zastepczego okreslenia. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 Czesc ," niehigieniczne" to juz wyglada mi na bardzo degradujäce -ten starszy part w zwiäzku , zielonka . Tobie moze sie nie podobac , inni to tolerujä , jeszcze innym zwisa. Nie musisz sie tez starszej osobie dawac udzielac , ani mlodsza tobie . Wszyscy robiä jak im pasuje i fertig . Tez jestem za zwiäzkami w podobnym wieku . Mam syna 20 lat młodszego i dla mnie on byl i pozostanie duzym dzieckiem . Zwiäzek z dzieckiem ? Unka napisala cos wyzej co mi sie bardzo spodobalo, - napisala ze to bylo zycie mojego ojca i jego wlasny finisz zyciowy . Postanowil jeszcze z niego wyciägnäc co bylo do wyciägniecia zeby umrzec -niczego nie zalujäc . Prawda . Ja jako corka , jego oczko w glowie rozumialam to i zaakceptowalam. Tym bardziej ze bylismy oboje swiadkami odejscie naszej mamy . Jej dlugomiesiecznej wegetacji po wylewie . Dodam ze byla od ojca o 7 lat mlodsza . To aktywne asystowanie w powolnym umieraniu bliskiej osoby wypija ci krew z zyl , zabiera radosc zycia ,wpedza w depresje. Czuje sie niemoc, zal . Chce sie wyc, szlochac , chce sie kopac w drzwi... W takich chwilach zaczynasz tez sie bac twojego nieuniknionego konca, Wiesz ze tez przyjdzie ...i bedzie juz po ptokach . Gdy ojciec postanowil jeszcze ostatni raz poszalec, bylam tä , ktora go pierwsza rozumiala . Mnie nie interesowala reszta swiata, jego coraz mlodsze dziewuchy liczylo sie ze zyje, jest aktywny i szczesliwy . Czasami wydawalo mi sie ze traci juz relacje . Ze zapomina ile ma lat, ale sädzilam i wierzylam tez ze pozyje jeszcze z 15 lat . Bioräc pod uwage ze jego matka dozyla 95 . Nie pil, rzucil przy 60- tce palenie . Byl codziennie na powietrzu . Z racji tego ze byl bylym dlugoletnim oficerem WP , trzymal sie prosto . Moze i nawet wyglädal mlodziej niz inne pierdzäce dziadki w jego wieku .. Gral w szachy w parku i szczycil mi sie ze nazywano go tam-wsrod graczy Jeneralem ... ![]() Umarl 7 lat po mamie , na zapalenie pluc .. i amen . Mama byla jego pierwsza i jedynä milosciä . Jej zdjecia staly i wisialy caly ten okres na scianach , odwiedzal jej grob 2x3 razy na tydzien . Nawet namiastki milosci juz nie zaznal , ale mial kilka burzliwych romansow z chetnymi latwymi i przyjemnymi. Czyli co wyciägnäl z tych ostatnich 7-miu lat,- to bylo jego . Nie bawmy sie wiec w Dulszczyzne , w wymachiwaniem paluniem i wskazywaniem odpowiedniej drogi Droge musimy znajdowac sami . Jeden siedzi na drodze i kweka , inny tä droge inspicjuje , inny zas chce wytyczac innym droge.. Mysle ze pozostalo mi ostanie 20+ lat.. zaczynam juz planowac jakä tu droge wybrac, zeby nie byc zaskoczonä i zeby nie pozostac w tyle .. milej niedzieli, ale mi slonce wali w okna, wiosna mosci panowie... wiosna ! ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 17-02-2019 (17-02-2019, 03:37)ferdydurke napisał(a): Obawiam się, że się mylisz. Cycki jako objaw kobiecości są tylko po to by wykarmić potomstwo. Obawiam sie Ferdydurke, zes lekko nieczasowy jest ;-) Kiedyś może tak. Kwestie ekonomiczne, prozdrowotne, czy zwyczajnie tez trochę społeczne wchodziły w grę. Dziś, kiedy kobiety z piersi rzeczywiście stworzyły jeden z większych atrybutów kobiecości, wykarmienie potomstwa jest jakby wątkiem bardziej pobocznym. Trochę winni są sami Panowie, bo przecież te wszystkie silikony, nie pojawiły się w celu karmienia dzieci. No trochę z próżności, ale jednak mimo wszystko... fakt, ze nawet tu pojawia się informacja o jędrnych cyckach, wskazuje, ze Panowie się na to łapią. Miałam znajoma, która powtarzała, ze jej mąż kocha jej cycki i zrobi wszystko, by zachować ich piękna formę. Urodziła syna i postanowiła od początku przyssac go do flachy. Nie wiem, jak dzisiaj jej cycki, mąż kilka lat temu wybrał mlodsza wersje, syn ma się dobrze i mleko z kartoniku nie wpłynęło na jego rozwój. Tyle, ze jak widzisz, przypisała cyckom również zupełnie inna role. :-) RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 wkleje wam sielankowe zdjecie ze starych dobrych czasow .. RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Witam!! Wciaz o tej starosci.Ja naprawde nie mysle o niej ani w czasie terazniejszym ani w przyszlym. Wstaje rano i zaczynam zyc. To oczym myslimy to do nas przychodzi. Poco ja przywolywac. Najgorsze jest,jak ktos swoja starosc chce zepchnac na innych. W psychologii nazywa sie to projektowaniem.Ludzie spychaja cechy,ktorych w sobie nie lubia,na innych. To nie dziala. Kazdy musi zyc ze swoja staroscia i swoimi niechcianymi wadami. O piersiach. Pierwszy kontakt z kobieta to piersi. Sa najbardziej zapamietane z dziecinstwa i tkwia w podswiadomosci. Kojarza sie z przyjemnoscia i zadowoleniem .Dlatego mezczyzni je tak lubia. Gorzej maja ci co byli karmieni butelka. Tym obojetnie jaki rozmiar ma jego partnerka RE: FORUMOWY HYDE PARK. - iberte - 17-02-2019 [quote='egle' pid='56265' dateline='1550396059'] Trochę winni są sami Panowie, bo przecież te wszystkie silikony, nie pojawiły się w celu karmienia dzieci. No trochę z próżności, ale jednak mimo wszystko... fakt, ze nawet tu pojawia się informacja o jędrnych cyckach, wskazuje, ze Panowie się na to łapią. Boze ...... czytasz i nie grzmisz!!! Panowie sa winni? Skoro tak, to dlaczego nie bronicie Waszych piersi jak Konstytucji? Nosicie sukienki z dekoltem, aby je wietrzyc? Dlaczego nie owijacie je bandazami, zaklejacie plastrami, do lozka nie ubieracie golfow? Dlaczego pozwalacie nam je piescic, lizac i gryzc? Przeciez to chyba boli i .... niehigieniczne. Pasywne przy tym tez nie jestescie... Pytanie za pytaniem... Piersi byly( zawsze) i beda wyrazem wdziekow kobiecych( Pan wiedzial co robil) Wiedza o tym mezczyzni i wiedza kobiety. Ktos kto tego juz nie dostrzega lub wczesniej nie dostrzegal.... mowiac delikatnie ma klopot. Piersi to nie tylko cieplo i symbol macierzynstwa. To rowniez intensywna strefa erogenna i to nie jest wina Panow. To jeden z cudow natury i szczescie dla ... Panow!! RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Ales elaborat wykreowal ![]() Byl okres jak troche mi sie przytylo,mialam jak na moj gust duzy biust.Niestety wcale mi sie nie podobal. Byl ciezki,bolal mnie przy dotyku a pieszczoty musialy byc bardzo delikatne ![]() Potem schudlam i teraz jest w sam raz. Duze biusty wcale nie sa wygodne dla wlascicielki. Poca sie,kazda stanik to pancerz,Ciagnie do przodu a wiec dla kregoslupa niewygodny. No i nie d sie zmiescic w garsci ![]() Mysle,ze ta pani na zdjeciu to taka "sredia krajowa" ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 a jakiego kraju ? mi wyglädajä na sztuczne , ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 Czesc Krunia.Jakie sztuczne?Taka mloda i sztuczne? Z jakiego kraju? Z naszego,oboetnie gdzie sie znajdujemy. U nas w balecie mowilo sie --" co nie zrobil tata,dorobi wata. Nawet staniki nam szyli juz z gotowymi wkladkami.Bylysmy szczuple to i biustu brak.Nawet nie bylo co do garsci wziac. Krunia a ty czemu nie na rowerze? U mnie slonce jak w maju,ani malej chmurki. Zaraz ide na spacer do fontanny. Jeszcze jest zabita deskami ale lawki juz sa i mozna potankowac witamine D. Ide se. ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Leon 66 - 17-02-2019 Renka .. na rowerze w lutym ??? ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 (17-02-2019, 11:14)iberte napisał(a):(17-02-2019, 10:57)Unka napisał(a): Unka nie lubi hipokryzji i wmawiania czegos , czego nie bylo . O duzych klopotach , jezeli ktos je ma , tu o tym nie pisze , a mozliwe , ze mala radoscia jest pisanie tu o marzeniach , wspomnieniach itd. Dla Ciebie to pisanie jest chyba przygnebiajace i swiadczy o braku w nas zycia , dlatego wychodzisz go szukac ...ok..kazdy ma swoj sposob . Przykro mi , ale nie zauwazylam zadnej prosby do mnie . Jezeli chodzi Ci o moje dolaczenie do tych durnych , to moja misja jest zakonczona . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Diego999 - 17-02-2019 ![]() ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 Srednia krajowa ?? Matko boska przeciez to sa olbrzymie pomelo . Zdjecie pewnie do podania do zakonu ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 To co powiesz na ten? Chlopy lubia duze ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - Unka - 17-02-2019 No ..wiem ![]() Te sa w normalnie duze . Piekny biustonosz . RE: FORUMOWY HYDE PARK. - "RENIA" - 17-02-2019 No,znalazlam swoj rozmiar. ![]() ![]() RE: FORUMOWY HYDE PARK. - egle - 17-02-2019 (17-02-2019, 13:22)iberte napisał(a): [quote='egle' pid='56265' dateline='1550396059']Iberte, na starość zaciera się umiejetność czytania, czy to zwyczajnie swego rodzaju antypatie? Obstawiam pół na pół. Tak, kobiety noszą dekolty, wiadomo po co. Piersi są strefa erogenna - nie sądziłam ze wymaga to komentarza A teraz czytnij se jeszcze raz, co napisałam i w jakim kontekście. Bóg nie zagrzmiał, przeczytała za to Renia i zagrzmiała, wiec wystarczy. Mnie o łączeniu kobiecej próżności z oczekiwaniami Panow pisać się więcej nie chce. Jednym słowem, kto nie pojmuje, może rzeczywiście uznać, ze ma kłopot. |