![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 25-01-2018 Zyje zyje ale nie mam glowy na plotkowanie narazie nie, objecuje poprawe RE: Barwy codzienności... - Anita - 26-01-2018 Witaj Diego. Daleko jeszcze do celu? RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 29-01-2018 No czesc Anitko, do celu jest jeszcze troche, dziewczyny kupuja meble, przyrzady wyposazenie Za wiele rzeczy musimy my placic i taki juz nasz los, zawsze sie pcieszalismy, ze jak zaczna pracowac to w koncu my bedziemy miec pieniadze, a tu bieda coraz gorsza , bo sfinansowanie poradni jest jeszcze drozsze jak prywatna szkola dla dwojga dzieci RE: Barwy codzienności... - Anita - 29-01-2018 Witaj Diego! Jak ja za Tobą tęskniłam. Buźka mala. Oj wiem cos o tym ile kosztuje własny interes.pieniadze raz są innym razem ich nie ma,albo już ich nie ma. Powoli wrócą z nawiązką ![]() Diego kiedy dotrze do Ciebie,ze dzieci nigdy ,ale to nigdy nie wychodzą z gniazda czytaj z kieszeni rodziców ![]() A teraz poważnie dziewczyny będą no swoim i żaden dupek szef nie będzie zaglądał im pod kieckę. Cieszę się ,ze dziewczyny nie zrezygnowały z tego marzenia. Trzymam za nie mocno kciuki.. RE: Barwy codzienności... - ychna - 29-01-2018 U Was to jakis priv., leci.. ![]() Jestem na zagadkach z goraca kawa.. moze ktoras przyczlapie.. RE: Barwy codzienności... - Anita - 29-01-2018 Jaki priv? Diego córki otwierają poradnie,Diego wykłada gruba kasę Tyle wyczytałam, A jak pytałam daleko jeszcze to miałam remont na myśli. ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 30-01-2018 no czesc dziewczyny, Ychna my na priv piszemy, dzwonimy do siebie codziennie i odwiedzamy sie raz w miesiacu, RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 Mozecie nawet razem zamieszkac ! ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 31-01-2018 Wspolne mieszkanie tez planujemy, Anita bedzie gotowac, ja sprzatac prac RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 A co Wy stare baby we dwie bedziecie robic? ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 31-01-2018 Jakie stare baby? Wypraszam sobie ![]() Jak już to panie przed wiekiem emerytalnym ![]() No ja Cie nie mogę rodzina mi się powiększy. Ej, hola a dlaczego ja mam stać w garach? RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 Diego ma racje, bedziesz stac w garach, ja Ci troszke za odpowiednie kieszonkowe nawet czasami pomoge.. ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 31-01-2018 Niech ja się trochę ogarnę ,to Ci napiszę jak ja to widzę ![]() I wiesz co?......też Cię koffffam ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 A kto Cie bedzie pytal? ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 31-01-2018 dziewczyny ja do garow nie nadaje, na szmacie chetnie jezdze, pozmywac i poprac bardzo lubie, Aniko , choc zaadoptujemy Ychne to ona ci pomoze przy garkach RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 Szefowa, dobrze rzadzisz ! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 31-01-2018 A wiec...wiem,ze się nie zaczyna zdania od A ..więc kiepsko to widzę...oczywiście mieszkanie razem...a nie początek zdania zaczynającego sie od ...a... ![]() No wiec...a zaczyna sie zdanie od no? ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 Pisz, pisz tylko nie przynudzaj, bo ja znowu mam napad sennosci, za zagadki odejme Ci punkta ! RE: Barwy codzienności... - Anita - 31-01-2018 No wiec kiepsko to widzę.. Jedna na wiecznej diecie,druga na czasowej . Tej gotuj chudo,drugiej do 1,5%. Tej zrób chuda wędlinkę,tamtej na sitku numer 10. Ta omija węglowodany,druga bez węglowodanów nie funkcjonuje... Jedna łyka Tran, druga czarny kminek... Jedna chce pierogi na slodko,druga po rusku.... Nie,to nie na mój nerwy taki prywatny dom seniorek ![]() I to jeszcze za darmochę ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 31-01-2018 Jakich seniorek? Ja dziecie, mam za seniorke robic?? A znasz to, ze dopoki zyje w nas dziecie, dopoty jestesmy mlodzi ?! Nie jestem na zadnej diecie, Ty po prostu gotuj dobrze, juz ja tam sobie cos wybiore, tylko o zupach nie zapominaj ! ![]() |