![]() |
. - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: . (/Watek-_1579) |
RE: KAFETERIA - Anita - 30-01-2017 Ze co? Śpiewa mu? ![]() RE: KAFETERIA - 2diego2 - 30-01-2017 Druga corka ma mieszanke pinczera z .....nie wem z czym, tez traktuje tego psa jak swoje dziecko RE: KAFETERIA - ychna - 30-01-2017 To, ze dba sie o zwierzaki to super sprawa, ale uwazam, ze nie nalezy przesadzac, zwierze ma swoja nature i nie nalezy jej "koslawic". U nas nareszcie sypie, hurrra ! RE: KAFETERIA - 2diego2 - 30-01-2017 Dokladnie , zwierze musi zwierzeciem zostac, dziecko przesadza jak tylko potrafi, mam nadzieje, ze z czasem to zrozumie RE: KAFETERIA - ychna - 30-01-2017 Ja mialam dzisiaj kupe roboty, a co z Wami? ![]() RE: KAFETERIA - uzi80 - 31-01-2017 Diego....taki 6-latek to już swoje przyzwyczajenia ma ,zarówno te dobre jak i te troche gorsze ...także dużo cierpliwości do psiaka życze ![]() @Anito...jakoś sobie radzimy ;wiedzieliśmy co to za rasa psa . Długie spacery to dla niego za mało...dlatego mamy taki mini parkour na ogrodzie gdzie może sie wyszaleć,poza tym jeżdze z nim na rowerze,no i zabawy w domu ![]() RE: KAFETERIA - ychna - 31-01-2017 Dzien dobry, tyle piszecie o psiakach, ale nie tylko im potrzeba mocnej reki, niektorym wlascicielom tez !! Tylko psze mnie nie zglaszac "za obraze".. ![]() zupka juz dochodzi, musze jeszcze przygotowac garnelki na grill, ja chyba sie z tymi zupami troszke wrabalam, z jednej strony jestem happy, ze przekonalam dziecie do zup, z drugiej narobilam sobie roboty.. ona ciagle chce.. zobaczymy, czy starsza tez bedzie jadla ? ![]() Uzi, acha! a, nie skoczylbys po pietruszke? Slyszalam, zes tu najmlodszy.. ![]() ![]() RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 Ychna zaraz byś Diego córkę po łapkach bila ![]() Pierwszy pies,pierwsze wyzwanie. ![]() To nie tak prosto jak kupno pralki z instrukcja obsługi ![]() Tu instrukcje układasz sobie sam. Uzi pytam z ciekawości bo ja czasem poprostu przy mojej padam .Dla niej dwie godziny to Malo. ![]() RE: KAFETERIA - uzi80 - 31-01-2017 Najpierw powiedz co to za zupa bo nie do każdej pietruszka pasuje ![]() Ja mam np dzisiaj barszcz i obejdzie sie bez pietruszki ![]() Ychna ...u Ciebie tez dzisiaj na dworze tez tak szaro-buro i ponuro? RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 Ona ma śnieg. ![]() Uzi jak już żeś najmłodszy i lecisz po pietruszkę weź przy okazji dla mnie odżywkę do orchidei. ![]() Z góry dziękuję ![]() RE: KAFETERIA - ychna - 31-01-2017 Oj, mylisz sie Anito, wcale nie mialam na mysli konkretnej osoby, tylko tak generalnie napisalam, co mysle; Oprocz tego, jesli chodzi o naprawianie czegos, to najczesciej zaczynam od samej siebie, a, dopiero potem siepie po innych!! Kiedys duzo krzyczalam na dziewczyny, bo sie bardzo denerwowalam, a, denerwowalam sie, bo mialam sporo problemow, w domu bylo stanowczo za glosno, wiec przykrecilam w pierwszym rzedzie sobie Lautstärke i o "dziwo" one z czasem tez sie uspokoily.. teraz tylko czasami zasssycze, ale jest spokoj.. ![]() Uzi, moja zupa Kürbis-curry, faktycznie nie potrzebuje pietruszki, Twoja za to tak !! Nie wypadalo mi wysylac Ciebie po zapalki, wiec mozesz sholowac natke do barszczu .. ![]() U mnie wczoraj sypal snieg, cos tam jeszcze zostalo, wiec generalnie jest jasno.. RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 Ychna to jesteś ułożona lepiej ode mnie,bo ja to bym nie tylko po jednej bila ale od razu po dwóch ![]() ![]() ![]() RE: KAFETERIA - ychna - 31-01-2017 No cos Ty, ja tak tylko bom strachliwa ! ![]() RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 Diego ja Ci nie dość,ze po łapkach dam ale i po doopce jak mnie będziesz tak postarzała! To ja latam po salonach by o jakąś dychę sie odmłodzić a Ty mnie krzyżyki dopisujesz ![]() Nie ma to jak kobieca zawiść ![]() ![]() ![]() Uff,a już myślałam żeś sie nawróciła nie w tym kierunku co trzeba i zostanę jedyna Zolza na świecie. ![]() We dwie zawsze raźniej. ![]() RE: KAFETERIA - joasiunia - 31-01-2017 Faktycznie RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 Z tym nawróceniem to Ychna do Ciebiaaa ![]() (31-01-2017, 13:02)joasiunia napisał(a): Faktycznie Baaa Samemu nawet do kieliszka się nie zasiada. RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 (30-01-2017, 14:52)ychna napisał(a): To, ze dba sie o zwierzaki to super sprawa, ale uwazam, ze nie nalezy przesadzac, zwierze ma swoja nature i nie nalezy jej "koslawic". Każdy ma takiego psa jakiego potrzebuje, a nie jakiego chce mieć. Cesar Millan. RE: KAFETERIA - ychna - 31-01-2017 Wytlumacz wlasnymi slowami.. RE: KAFETERIA - Anita - 31-01-2017 (31-01-2017, 14:59)ychna napisał(a): Wytlumacz wlasnymi slowami.. Mój pierwszy pies wiele mnie nauczył ![]() To byl pies, który sprawił, że generalnie czuję się gotowa na wszystko w kwestii posiadania psa ![]() Byl to typowy pies z ADHD ![]() Wtedy "chciałam"mieć psa spokojnego,idealnego takiego co to będzie dzieci w piaskownicy pilnował. Czyli zupełną odwrotność mojej rodzinki.... Właśnie "chciałam",ale czy potrzebowałam przy mojej gromadce żywego srebra psa,który będzie bez energii? Nie.! Obecna psinka to pies bezproblemowy, od szczeniaka. Zero problemów z chodzeniem bez smyczy, z odwołaniem, z zostawaniem w domu, z kontaktami z innymi ludźmi,a przede wszystkim z dziećmi i innymi zwierzętami... Jest to pies, który po prostu wie co robić i jak się zachowywać ![]() Moja ręka to mój głos. To jest pies,który "wie" co robić i jak się zachowywać ![]() Czy teraz potrzebuje takiego psa. Odpowiedz znasz. A teraz idę na spacerek z idealnym psem ![]() RE: KAFETERIA - uzi80 - 31-01-2017 (31-01-2017, 14:39)Anita napisał(a):(30-01-2017, 14:52)ychna napisał(a): To, ze dba sie o zwierzaki to super sprawa, ale uwazam, ze nie nalezy przesadzac, zwierze ma swoja nature i nie nalezy jej "koslawic". Lepiej by brzmiało... "Każdy POWINIEN mieć takiego psa jakiego potrzebuje..." (31-01-2017, 12:51)ychna napisał(a): Oj, mylisz sie Anito,Sama se jedz barszcz z pietruszka ![]() ![]() No to ten śnieg do mnie dotarł ![]() |