![]() |
Barwy codzienności... - Wersja do druku +- Nasze-Niemcy.pl (https://nasze-niemcy.pl) +-- Dział: Największe dyskusje (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-najwieksze-dyskusje_9) +--- Dział: Luźne rozmowy (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-luzne-rozmowy_1249) +---- Dział: Ogólne (https://nasze-niemcy.pl/Dzial-ogolne_1274) +---- Wątek: Barwy codzienności... (/Watek-barwy-codziennosci_2662) |
RE: Barwy codzienności... - Anita - 11-01-2018 A u nas ani widu ani słychu o białym puszku. Powiem Wam,ze tęskni za śniegiem . Obiecałam dziecku,ze ulepimy jeszcze bałwana i aby słowa dotrzymać musze w najbliższy weekend jechac w góry ![]() A trzymaj babo następnym razem język za zębami ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 11-01-2018 A tam, bedziesz sie rozdrabniac, rozdwoj sie i skocz od razu na Sahare !! Moj obiadek dochodzi, chora spi, wiec kawka, bo chodze jak cma.. RE: Barwy codzienności... - Anita - 11-01-2018 Ja już jestem roztrojona. ![]() Dwie mnie to stanowczo za mało. Mówisz,ze juz obiadek gotowy? Jesusicku a moj jeszcze w lesie... ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 11-01-2018 Mala dostanie Kartoffelbrei, a mamusia gotuje sobie kapusniaczek, pewnie znowu na dwa, trzy dni, wykorzystam okazje. Powiedz mi, dawalas kiedys do makowca rum? Musze upiec kolezance na danke schön za zakupy w PL, no i musze zaniesc jej kase, ktorej ona nie chce, bo pilnowalam piesia, ale ja za piesia tez kasy nie chce, wiec biore sie zaraz za pieczenie.. i pozniej polece rozliczyc sie. RE: Barwy codzienności... - Anita - 11-01-2018 Nie ,ja nie daje. Dodaje skórkę z pomarańczy. Moja mama dodawała do maku rum. Ja nie przepadam za ciastami z alko. Choc mam dwa ,których nie wyobrażam sobie bez... A ja z Diego zawsze na mijanego Diego zarezerwuj sobie kilka minut dla koleżanki. ![]() RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 11-01-2018 Dobra , zarezerwuje RE: Barwy codzienności... - ychna - 11-01-2018 Nie jestem wybredna, lubie to i to .. ![]() ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 12-01-2018 Choinka od wczoraj rozbierana juz wyniesiona, poodkurzane, pomyte, zeby teraz urodzinowe konfetti znowu muc odkurzac, a wcale mi sie juz nie chce. Po przykrych doswiadczeniach z DHL, ktorego tak kiedys bronilam, skorzystalam z uslug Hermesa i wyglada na to, ze zamienil stryjek, siekierke na kijek, prezent urodzinowy nie doszedl, ostatnio i to tuz przed swietami potrzebowal tylko dwa dni, pomimo, ze zamawiany byl poznym wieczorem, teraz minelo trzy i nawet Sendungsverfolgung nie funkcjonuje, a, szkoda bo chcialysmy zaskoczyc corke tam, gdzie by sie nas w ogole nie spodziewala, w ogole to mialam szczescie, ze to co chciala dostac znowu pojawilo sie w sprzedazy, bo tak na zmiane, co sie pojawilo sie, to zaraz zniknelo, obdzwanialysmy filiale i tez nic, dlatego tez nie szlo zamowic wczesniej. _______________ A tutaj co tak cichutko, forum wyglada, jakby wszyscy byli zbanowani ! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 12-01-2018 (11-01-2018, 16:25)Diego10 napisał(a): Dobra , zarezerwuje Trzymam Cię za słowo ![]() Ychna najlepsze są niespodzianki. Bedzie co sprzątać. Dla córci...Alles Gute zum Geburtstag ![]() A zo co na tym forum banowac? Za wolność słowa? RE: Barwy codzienności... - Anita - 16-01-2018 Wróciłam. Jestem dzis ledwo żywa. RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 16-01-2018 A Co robilas , ze ledwo zyjesz RE: Barwy codzienności... - Anita - 16-01-2018 Diego robiłam nic...a ze nie robienie nic jest męczące jestem wypompowana ![]() ![]() ![]() Hura! Pierwszy śnieg. ..przeczytany. Teraz musze czekać na dwie kolejne powieści, bo na chwilę obecną wszystko wyprzedane. A co tam u Ciebie? Remont dobiega końca? RE: Barwy codzienności... - Diego10 - 16-01-2018 Remont ruszyl troche do przodu RE: Barwy codzienności... - ychna - 17-01-2018 Dodam troche koloru do tych barw.. ![]() https://www.facebook.com/MakeupBraidHairstyle/videos/1653995564621025/ RE: Barwy codzienności... - Anita - 17-01-2018 Bry wieczór. ![]() Słodkie te bliźniaki. Sesja zaraz po urodzeniu...fiu,riu. Szybka kariera modela ![]() Diego to juz bliżej niż dalej ![]() Czy u Was tez takie halne? Leje,wieje i minus na termometrze,a śniegu brak ![]() RE: Barwy codzienności... - ychna - 17-01-2018 U mnie nie jest halnie, sniegiem popruszylo jak cukrem pudrem, za to ptactwo zrobilo dzisiaj taki raban, jakiego w zyciu swoim nie slyszalam, probowalam nagrac ten krach, jesli sie uda, to wstawie, a narazie tylko foto z tego ptasiego sejmiku ! ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 17-01-2018 Rozpanoszyły sie te ptaszyska. U mnie tez gwarno. Apropo sejmiku... Sejm zaakceptował poprawki Senatu do ustawy ograniczającej handel w niedzielę w Pl. Od 1 marca handel będzie stopniowo ograniczany-początkowo do dwóch niedziel w 2018 r.,a następnie do jednej niedzieli w 2019,a w 2020bedzie całkowity zakaz. Wyjątkiem będą kwiaciarnie,piekarnie,cukiernie,lodziarnie. W jednostkach wojskowych zakazu nie ma. Za złamanie zakazu handlu ustawa przewiduje karę od 1 tys.zl do 10 tys,a nawet przewiduję kare ograniczenia wolności. No to właściciele łączcie się i stawajcie za lada ,kasa,sami...wszak możecie na zasadzie franczyzy Gdyby ktoś sie wybierał w marcu to 11,18 zamknięte,a 31 do 14.00 . Ot narobiło sie. Ludzie boją sie bezrobocia. No to tyle o sejmikach ![]() RE: Barwy codzienności... - Anita - 18-01-2018 Dzień dobry czwartkowo. Pogoda bez zmian,leje wieje a nawet hula. Strach bylo wsiąść do samochodu ![]() ![]() Dziś od rana mnie ludzie poprostu zabijają swoimi opowieściami. Polakom jednak wali na obczyźnie.Za euro zrobią najgorsze chamstwo bliźniemu. Mąż właścicielki hotelu rzucił sie na Polaka z nożem. Świat sie zmienia ludzie niekoniecznie. RE: Barwy codzienności... - Anita - 22-01-2018 Dzień dobry. Podpisuję listę obecności po wagarach. A Diego nadal na wagarach? RE: Barwy codzienności... - Anita - 25-01-2018 Jak widzę kobieta sukcesu już nie zagląda na stare śmieci ![]() Zajęta nową Praxis. ![]() Diego odpocznij chwile i daj znać czy żyjesz. |